woensdag 10 augustus 2016

Serviceflats eilandje antwerpen

Investeer nu in dé studentenbuurt van Antwerpen. Luxe studentenkamers vanaf € 105. Nieuwbouw conform de laatste nieuwe voorschriften. Aan het water, vlakbij winkels en het nieuwe ZNA-ziekenhuis op het Eilandje , bouwen we serviceflats en een dienstencentrum. Ook het openbaar vervoer en het stadscentrum of Park Spoor Noord zijn nooit veraf.


Serviceflats eilandje antwerpen

De wandelboulevard bij de flats is bovendien al aangelegd. Zorgbedrijf Antwerpen organiseert de eerste infosessies voor senioren die interesse hebben in een flat. Een modern woonzorgcentrum aan het water op het Eilandje in Antwerpen.


De knusse kamers en de ruime en lichte assistentiewoningen zijn voorzien van alle comfort. Fijn om te wonen, én om te werken. GZA publiceert elk jaar een online jaarverslag met informatie over de belangrijkste gebeurtenissen.


Het Eilandje , Antwerpen. Nieuw Zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in Antwerpen. De locatie is uniek: aan de schelde en het trendy Zuid. Welkom in de buurt van de toekomst!


Cadiz op het Eilandje in Antwerpen. De assistentiewoningen zijn ideaal gelegen aan de voorgevel van het gebouw. Ontdek onze nieuwbouw serviceflats Cadix.


Serviceflats eilandje antwerpen

Met dienstencentra, een tiental thuisdiensten, 2. De nieuwe serviceflats hebben 1. Hier kan u nieuwe artiesten ontdekken of gewoon genieten van een ontspannend moment vlakbij in uw buurt! Ontmoet de architect van Schelde “Ik hou van elimineren, het uitpuren van bepaalde vormen tot de essentie. Schelde straalt ook sereniteit uit door het gebruik van rustige materialen. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat antwerpen , met prijzen vanaf € 119.


Serviceflat te huur op de 5de verdieping aan de Lange Lozanastraat Antwerpen (Residentie Van Rijswijck). Dit appartement omvat een. ANTWERPEN Niemand verlaat op zijn oude dag graag zijn vertrouwde wijk. Dan zijn de serviceflats Cadix op het Eilandje slim gezien. Das Eilandje (kleine Eilan Insel) hat seinen Namen nicht gestohlen: Das älteste Hafengebiet von Antwerpen ist von Wasser umgeben.


Heute ist die Hafenaktivität mehr im Norden konzentriert, aber das Hafengefühl überwiegt hier noch immer. Today, port activity is more concentrated in the north, but the feeling of a port is still very much present. Hieronder vind je de dagprijzen van het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen.


Die prijs omvat het verblijf, de zorg en een aantal extra diensten. Ook het nieuwe en imposante rusthuis met serviceflats De Gouden Anker, ligt aan de Binnenvaartstraat, bij het Kempischdok dat een jachthaven werd. Vroeger was het een bijna verloederde buurt, een vergeten uithoek van Antwerpen. Antwerpen - Om het groot tekort aan serviceflats in Antwerpen op te vangen, stelde OCMW-voorzitster Monica De Coninck (sp.a) vorige week een nieuw concept van financiering voor waarbij de senioren. Bezoekers kunnen op zondag maart van tot uur een bezoek brengen aan dienstencentra, (nieuwbouw-) serviceflats , woonzorgcentra, een centrum voor kinderzorg en gezinsondersteuning en de thuisdiensten ontdekken.


De bouw van het nieuwe dienstencentrum Cadix en serviceflats op het Eilandje in Antwerpen schiet goed op. Met elk nieuw project bouwen we samen aan een Antwerpen van de toekomst met plaats voor jonge gezinnen en ondernemers. Zorgeloos en rendabel investeren in het betere vastgoed.


Elk vastgoedproject staat bij REALIS gelijk aan succes. Reviews ik wil graag zo wel de vrijwilligers en het personeel. Er wordt op die manier niet alleen een geschikt klimaat gecreëerd om horecazaken en winkels aan te trekken, die voorzieningen zitten ook geïntegreerd in het concept van het gebouw zelf. De Cadixwijk is een minder bekend en gevarieerd deel van het Eilandje , waar vandaag maar een paar honderd mensen wonen. De wijkranden liggen braak of worden door havenbedrijven gebruikt.


Serviceflats eilandje antwerpen

Hierdoor vormen ze een barrière tussen de wijk en de dokken. De stad wil van deze buurt een nieuwe woonwijk aan het water maken voor iedereen. Schoonbeke in het noorden van de stad een oppervlakte van hectare ontwikkelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts