maandag 15 augustus 2016

Seminarie vlaamse ardennen

Seminarie vlaamse ardennen

De organisatie van uw event, seminarie of privéfeest is bij ons in goede handen. Onze hoeve ligt in het hartje van de Vlaamse Ardennen. Ze is de ideale locatie voor uw event ( seminarie , teambuilding, bedrijfsfeest, privéfeest, …). Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen.


Wij bieden een rustig en landelijk gelegen accommodatie aan voor families, vriendenclubs, verenigingen, natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. We hebben alles ter beschikking om van uw seminarie een succes te maken. Ontdek de mooiste locaties in Vlaanderen voor je seminarie. Start met het plannen van je feest op Salino. Je vindt eenvoudig alle eventleveranciers samen op één plek.


De Cultuurfabriek - Inspirerende locatie De Cultuurfabriek in Ronse, hartje Vlaamse Ardennen. Dichterbij dan gedacht. Met uw bedrijf, organisatie een teambuilding, seminarie ,. Het kan allemaal in Vakantiewoning De Bosterij. De ontspanningsruimte met aanpalend overdekt terras werd zo ingericht dat u ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Gelegen in een groen landschap, namelijk de Vlaamse Ardennen.


Seminarie vlaamse ardennen

De perfecte locatie voor Uw seminarie of feest. Wij willen u verwennen met ons gezellige Restaurant waar U kan genieten van een maandmenu voor groepen, feesten,seminaries, mice en meetings. Bekijk een overzicht van logies in Toerisme Vlaamse Ardennen.


Een perfecte ruimte voor uw business events (een residentieel seminarie of andere activiteit) met heel wat mogelijkheden. Overleggen, plannen en vergaderen in een ongedwongen sfeer zal zeker en vast de teamspirit en het enthousiasme van Uw medewerkers en klanten aanwakkeren. Met het openbaar vervoer: De Donkvijver is bijna volledig verkeersvrij te bereiken van aan het station van Oudenaarde.


Reken op een à minuten wandelen, afhankelijk van de grootte van de groep. Herbronnen in de Vlaamse Ardennen , zowel professioneel als recreatief ! Wandel- en fietsarrangementen, creatieve workshops, trainingen, teambuilding en zoveel meer ! Gastenverblijf, seminarie - events- en ontmoetingsruimte. Molen Ter Walle is een bovenslag watermolen, waarvan sporen teruggaan tot in de 14e eeuw, en misschien zelfs tot de eerste vermelding van het dorp in 868. De Molen werd ingrijpend gerestaureerd en gemoderniseerd voor logies. Samen weg met vrienden of familie?


Dat kan, maak gebruik van onze woning Lozerdorp én Lozerhof. Gemiddeld kost een 3-sterrenhotel in Vlaamse Ardennen € 10per nacht en een 4-sterrenhotel in Vlaamse Ardennen kost € 12per nacht. Hotel seminarie Auberge de la Ferme in de Belgische Ardennen. Outdoor en indoor activiteiten. Gastronomie met streekproducten.


Seminariezalen Hi-Teck. Unieke eventlocatie in het hart van de Vlaamse Ardennen Bent u op zoek naar een exclusieve en gepersonaliseerde setting voor uw huwelijksfeest, corporate event, verjaardag, familiebijeenkomst of seminarie ? Sinds jaar en dag vormt de streek het unieke decor voor de Ronde van Vlaanderen, dé hoogmis van het Vlaamse wielerseizoen. Een seminarie volgens ieders budget. Het is de ideale plaats om een seminarie of een congres te organiseren, of een teambuilding.


De accommodatie is ultramodern in een authentiek decor, en ieder seizoen hebben de Ardennen een nieuwe verrassing voor u in petto. Floreal is uw ideale partner voor het organiseren van een seminarie. Op het domein heb je een grote vierkantshoeve met vleugels (één privé-vleugel, één grote multifunctionele ontmoetings- en vergaderruimte, vleugels met gastenkamers).


Seminarie vlaamse ardennen

Het Leopold Hotel heeft een gezellige Lounge Bar met terras, een restaurant en een We Proudly Serve Starbucks Coffee Corner. Bed en badkamer zijn exceptioneel goed. Het was voor ons een uitvalsbasis voor twee barre fietstochten in de Vlaamse Ardennen , zelfs Tom Boonen zou het niet beter kunnen treffen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts