donderdag 18 augustus 2016

Aan tafel wenduine

Onze bestelfolder voor de eindejaarsfeesten kunt u hier in. Wist u dat alle vlees, groenten, fruit,… die u consumeert. Een jaar na de succesvolle lancering van onze ambachtelijke.


Aan tafel wenduine

Dagelijks bieden wij een basisassortiment verse vis aan in onze viswinkel , dat aangevuld wordt met vissen die op dat moment top zijn. Wij geven met plezier advies over welke vis u het best consumeert. Het restaurant grenst aan de viswinkel waar alle verse vis wordt gehaald. In deze kleine gezellige zaak krijg je een lekker stukje vers bereide vis op je bord.


Reviews Good foo good friend ! Aan Tafel is a fish restaurant, combined with a fish shop. Omdat er over een strook van maar liefst kilometer kustlijn geen enkele viswinkel meer te vinden is was de combinatie met de verkoop van vis aan particulieren een logische stap. Dieren zijn niet toegelaten in de winkel en het restaurant. Er is geen ververstafel en er zijn geen kinderstoelen. Special Rates in Mt Country Club.


Freshly served fish, simple and pure. No-nonsense open keuken restaurant. De jonge patron staat er zelf aan het fornuis. Wij bieden u klassieke en originele bereidingen met vis, maar we hebben ook rundvlees op de kaart.


Mogelijk kan je terecht bij een gelijkaardig bedrijf in de buurt. Koopzondagen, koopavonden en openingsuren voor de overige dagen deze week en volgende week kan je vinden in de tabel bovenaan deze pagina. We bieden zitplaatsen voor wie graag geniet van herkenbare producten die zonder tierlantijntjes zijn bereid en waarvan u een mooie portie krijgt.


Aan tafel wenduine

De kaart bevat een beperkt aanbod voor-, hoofd- en nagerechten. Zo kunnen we u steeds alles vers serveren. Het aantal zitplaatsen is tevens beperkt tot 26.


Wenduine , Klemskerke, Vlissegem, Vosseslag and. This shop is in the category Restaurants. Toppie van begin tot einde, zonder. Kom zeker eens langs en maak kennis met onze unieke verscheidenheid. Naast de kaart, elk weekend een vismenu te verkrijgen.


Foursquare utilise des cookies pour vous offrir une expérience optimale, personnaliser les publicités affichées et aider les annonceurs à mesurer les résultats de leurs campagnes promotionnelles. Proficiat familie Dhondt, De Maecker en Jacobs. Jullie winnen elk een cadeaubon van € van een lokale handelaar! Als u ons restaurant binnenkomt kunt u de verse vis op ijs zien liggen in onze winkel. Get address of Aan tafel - De Haan, submit your review or ask any question about Aan tafel , search nearby places on map.


Wij hebben onlangs heerlijk getafeld in dit open keuken restaurant. De keuze op de kaart is beperkt, maar alles ziet er. Aan tafel is een no-nonsense open keuken restaurant waar de jonge patron aan het fornuis staat.


Aan tafel wenduine

Grootste troef: alles is VERS! Uw Chef in de keuken is een Topper! Hier vindt u weersvoorspellingen voor de komende dagen. Reeds jaar wordt dit project uitgebouwd door het duo Roel en Peter samen met. Ook de bediening is uiterst vriendelijk.


Aan tafel Echte visliefhebbers moeten zich met spoed reppen naar Aan tafel , hét visrestaurant bij uitstek. Kom genieten van heerlijke verse gerechten, wraps, salades, sandwiches.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts