dinsdag 9 augustus 2016

Alle facebook messenger berichten verwijderen

Het is niet nodig om post voor post en allelangs te gaan om berichten uit het verleden te verwijderen. Een chatbericht verwijderen op Messenger. Berichten zijn individuele onderdelen van een conversatie die je wilt verwijderen. Elk bericht kan verwijdert worden.


Volg de stappen hieronder om berichten te verwijderen. Je kunt de app op ieder moment van je telefoon of tablet verwijderen. Door Messenger te deïnstalleren verwijder je automatisch ook alle data van de app. Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen.


Tik op Verwijderen of Chat verwijderen. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen. U kunt kiezen tussen verzenden of ontvangen berichten die u wilt verwijderen. Wil je graag afkomen van beschamende berichtjes of wil je iemand vergeten waar je vaak contact mee hebt gehad?


Je kunt snel elk bericht dat je hebt verstuurd of ontvangen wissen van je account. You must to continue. To delete messages or conversations from your inbox, hover over the message or conversation and click Delete.


Learn how to delete messages or conversations on Messenger. Deze kan je nu gewoon verwijderen. Zo werkt de verwijderfunctie voor Messenger. Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. Zoek en houd het doelbericht ingedrukt.


Alle facebook messenger berichten verwijderen

Dit betekent dat je de berichten voor alle ontvangers kunt wissen en dus niet alleen voor jezelf. Wanneer je er niet onmiddellijk op reageert ben je het verzoek kwijt. Het is vrij onduidelijk waar het verzoek zich bevindt, met behulp van de volgende procedure vind je alle verzoeken in een mum van tijd terug. U moet zich bewust zijn van het feit dat de dat er geen waarschuwing zal krijgen vóór het verwijderen. Kies altijd de Verwijder optie om ervoor te zorgen dat je gesprek voorgoed verwijderd wordt.


Als je er zeker van bent dat. Er verschijnt dan verwijderen. Billa heeft de vraag dus juist omschreven. Messenger zal verder nog een donkere modus en een nieuwe interfaceskin die de schittering van je telefoon vermindert.


Het verwijderen van een facebook bericht dat door iemand anders is gepost is niet helemaal mogelijk. Gebruikers zouden al enige tijd vragen om deze nieuwe feature. Dat komt omdat de berichten van mensen die je niet als vriend hebt toegevoegd worden verborgen.


Toch lijkt het in sommige gevallen om belangrijke berichten te gaan. Een bericht verwijderen in Messenger gaat heel eenvoudig. Druk gewoon gedurende enkele seconden op de tekst die je zonet geschreven hebt. Vervolgens verschijnt er een menuutje en daarin kan je ervoor kiezen om het bericht voor alle partijen in de chat te verwijderen.


Misschien willen ze meer ruimte op hun iApparaat of er zijn gewoon teveel berichten die men niet meer wil gebruiken. Stap 3: Hier kiezen we te klikken op de optie Archief uw berichten verwijderen uit de lijst. Selecteer de persoon waarvan je het gesprek wil verwijderen uit de lijst. Alle prive berichten verwijderen facebook.


Kom en doe de test en kijk of je het goed hebt of niet. Alle e-mail berichten in alle mappen verwijderen. De enige manier om alle e-mail berichten in alle mappen te verwijderen , klikt u met de rechter muisknop op elke map in de mappen lijst, selecteert u Alles verwijderenen verplaatst u de items naar de map Verwijderde items.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts