woensdag 17 augustus 2016

Belfius app scan factuur

Het saldo en de historiek van uw rekeningen en kredietkaarten raadplegen Overschrijvingen doen, ook met Zoomit. Belfius waakt er voortdurend over dat u uw mobiele verrichtingen in alle veiligheid kunt uitvoeren. De bank heeft diverse maatregelen genomen om een optimale veiligheid te garanderen.


Belfius app scan factuur

Bij het eerste gebruik van de Belfius Tablet app. Na uw eerste aanmelding op een van onze beveiligde kanalen ( Belfius Mobile, Belfius Tablet of Belfius Direct Net) met behulp van de kaartlezer en de Belfius -debetkaart in een termijn van maanden (zie reglement). Uw privéleven is dus volledig beschermd. De Belfius - app vult daarop de nodige gegevens in.


Daarna moet jij enkel nog je akkoord geven om de factuur te betalen. Easy to use, efficient and fast! Not a Belfius customer yet?


Become a Belfius customer via the app within minutes and receive a welcome gift! Is this the first time you’ve used the app ? We gebruiken een geavanceerd herkennings algoritme wat alle relevante informatie uit je scan haalt, zodat jij minder over hoeft te typen. Door deze app te gebruiken, hoef je nooit meer al je tank- en restaurantbonnetjes te bewaren in je eigen schoendoos! De app is zo slecht dat ik maar Adobe scan gebruik en de pdf die ik daar maak, via mail naar smartbooqing stuur.


Fototoestel blijft maar klikken, het samenvoegen v facturen met meerdere pagina`s is lastig en facturen worden moeilijk herkend. De camera zoomt niet goed uit waardoor je hem ver vd factuur moet houden (bij Adobe geen probleem). Skip navigation Sign in. ING Mobiel Bankieren App - Duration:.


In de grote inkomhal van het ziekenhuis bevindt zich een bankautomaat van Belfius waar u eventueel geld kunt afhalen. Heb jij ‘m al, de Payconiq by Bancontact- app ? Ideaal voor al je aankopen, maar ook voor je Proximus- factuur. Ja ja, zo snel kan betalen gaan in de MyProximus- app ! Dat is dus circa seconden per factuur , waarmee we op een kostenplaatje komen van €per factuur.


In totaal komen we dan op €0. Een generieke barcode- scanner app scant echter de QR code ogenblikkelijk. Vervolgens probeer ik met de Belfius app om te betalen en opnieuw is het prullen en prielen en duurt het weer seconden eer dat onding eindelijk de code leest en verder gaat met de betaling. Bevestig Controleer het bedrag en druk op ‘Bevestigen’.


Belfius app scan factuur

Volg bovenstaande stappen en klik op het schuifje. De kleur van het schuifje verandert van groen naar wit. Je kunt natuurlijk altijd je camera inzetten om gewoon foto’s te maken van A4’tjes, visitekaartjes of whiteboards. Een slimme scan - app kan echter direct de gescande tekst inlezen, alleen het relevante deel uitsnijden of andere handige opties bieden. Download de app , volg deze eenvoudige stappen en je kan zó aan de slag met je gloednieuwe Belfius -rekening.


Scan -apps voor Android. Je gegevens invullen Enkele basisgegevens volstaan om je bij Belfius te registreren. Je identiteitskaart scannen Hou je identiteitskaart bij de han volg de instructies op het scherm en scan in. Colruyt Group om winkelen nog eenvoudiger te maken. Met deze app kan je zelf al je producten inscannen en betalen, zodat je niet meer aan de kassa hoeft aan te schuiven.


Bij KBC heb je dan weer de sign- app. Dit ook zonder cardreader. Persoonlijk vind ik dat nog gemakkelijker dan die cardreader van Belfius te verbinden met de pc etc.


Veld toevoegen aan factuur in Exact Online. De rekening bij een restaurant, een factuur van een webshop: op veel bonnetjes vind je tegenwoordig een QR-code. En rekenen daarna snel met hun mobiele telefoon af in hun bank app.


Belfius app scan factuur

QR-code scanner gebruiken in de Rabo Bankieren App.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts