vrijdag 15 april 2016

Voorstellingen gent

Voorstellingen gent

Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op ‘Ik ga akkoord’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Visit our English website Visitez notre site en Français. Ontdek onze actuele programmatie voor Kinepolis Gent. CAMPO is een Gents kunstencentrum met een uiterst gevarieerd programma. Jaarlijks maken, presenteren of ondersteunen we meer dan 4voorstellingen en evenementen, gaande van theater en dans over performance tot beeldende kunst. Alle activiteiten en uitstappen van het type Theatervoorstelling.


Stadsschouwburg Antwerpen. Koop uw plaatsen voor de vele concerten, opera´s en balletten! Raadpleeg het programma en plan uw mooiste muzikale avond. A one of a kind choreographer known for her ability to translate the everyday, ordinary life into an extraordinary choreography. Opera Ballet Vlaanderen brengt als grootste Vlaamse instelling grote klassieke werken en nieuwe creaties uit het opera-, dans- en balletrepertoire.


UiTPAS-houders die in aanmerking komen voor het kansentarief krijgen tot korting voor deelname aan een activiteit. Ook NTGent aanvaardt deze kaart bij alle voorstellingen (behalve bij zaalhuren). Meer info op uitingent. Tickets met UiTPAS zijn enkel ter plekke te bekomen bij Tickets Gent. Minard - Walpoortstraat Gent , Belgium - Rated 4. Reviews Zalige theaterzaal.


Wetende dat je DE Romain er nog hebt. Maar ook meer informatie voor bedrijven en groepen, alsook scholen. Voorstellingen Deze week Gent en omgeving. Studenten drama (KASK) stellen voor.


Vandaag van 10utot 20u - Dinsdag november - Gent. In deze stad vind je een interessante mix van een rijke geschiedenis gecombineerd met eigenzinnige evenementen, tentoonstellingen, festivals, theater, concerten zoals je ze nergens anders vindt. Flow De Gand is een groep uit Gent met een passie voor parkour, beweging, en het delen en verspreiden van deze bewegingsvorm in al zijn rijkdom. Flow De Gand richt zich op kwalitatieve bewegingsontwikkeling met respect voor ieders achtergrond en lichaam.


Een vaste waarde in Minard: Cie van de Leute is terug van nooit weggeweest! In december kan je hen aan het werk zien met ‘Komen fritten’. De ticketverkoop start op oktober, 12u.


Studio Orka is een Vlaams theatergezelschap. Cultuur Gent beheert een prachtig arsenaal aan grote en kleine zalen die kunnen worden gebruikt voor repetities, voorstellingen , lezingen, concerten, tentoonstellingen, vergaderingen en meer. Aanvragen voor boekingen verlopen in principe via sprekersbureau Read My Lips, daar krijg je alle info over mogelijke formules en beschikbaarheid. Het brengt als internationaal stadsgezelschap producties in de Koninklijke Nederlandse Schouwburg.


Naast de voorstellingen in de schouwburg aan het Sint-Baafsplein, in Arca en in Minnemeers, zijn er samenwerkingsverbanden met Vooruit en Minard. Kind- en jeugdtheater in Gent. De Vlaamse Regering schrapt fors in de cultuursubsidies. Tegelijkertijd wil Minister-President en Minister van Cultuur Jan Jambon inzetten op cultuur, excellentie en internationale uitstraling. In het centrum van Gent , tussen de shoppers en de toeristen, tussen de pracht en praal van het Lam Gods en het Gravensteen, heeft in een.


Op de Brusselse podia gaan kwaliteit en diversiteit hand in hand: van hier en elders, zeer eigentijds, volks of klassiek. Voor de allergrootsten of de allerkleinsten. Voor hem, voor haar, voor de kinderen … voor iedereen.


Overal in Brussel zijn de podiumkunsten verbluffend. Wil je deze e-brief ook ontvangen, schrijf je hieronder dan in! Na jaar (!) landt het festival opnieuw in Gent. Het TheaterFestival zet een spot op het theaterlandschap van de Lage Landen. Dans, performance en theater wisselen af met inspirerende ontmoetingen en verdiepende debatten, met kritische nagesprekken en leerrijke workshops.


Voorstellingen gent

Hierdoor worden deze jonge kinderen in contact gebracht met kwalitatief theater in de vertrouwde omgeving van hun eigen klas. Capitole Gent is de historische cultuurtempel van Gent. Dankzij de brede programmering kan elke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts