maandag 18 april 2016

Lat relatie afkorting

Het is niet het meest makkelijke op aarde, een lat relatie onderhouden. Ik denk dat het goed mogelijk is, als je mijn tips opvolgt. Deze zijn gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als datingcoach.


Wat is een lat relatie ? Lat is een afkorting voor “living apart together”. Voor de rest is een lat relatie dus precies hetzelfde als een normale relatie. Wanneer je los van elkaar woont en toch samen een relatie hebt, dan heet dat een LAT relatie.


Deze afkorting staat voor Living Apart Together, oftewel samen apart wonen. De term is vooral bekend geworden sinds de jaren ’60. Daarom schrijven we geen streepje in latrelatie en wel in bijvoorbeeld tv-programma. Een Lat relatie is een afkorting voor Living Apart Together. Stellen hebben verschillende redenen om hiervoor te kiezen, bijvoorbeeld: Je woont.


Lat relatie afkorting

Een afkorting van het Engelse living apart together. Een latrelatie is een relatie waarbij twee mensen monogaam zijn, maar niet samen gaan wonen, bijvoorbeeld omdat ze beiden hun eigen vrijheid willen behouden. Latrelaties raakten in zwang in de jaren zestig en zijn tegenwoordig nog steeds erg in. Dit houdt dus in dat personen een relatie hebben, maar niet samen wonen.


Een goede reden om een LAT relatie aan te gaan, kan zijn om je vrijheid te behouden en verplichtingen te beperken. De betekenis: Het woordje ‘ lat ’ is een Engelse afkorting en staat voor ‘living apart together’. Dit houdt in dat een stel een vaste relatie heeft, getrouwd is of misschien zelfs kinderen heeft maar toch ieder apart woont. Elke relatie is gebaseerd op vertrouwen, maar voor een LAT - relatie heb je een nog grotere portie vertrouwen in elkaar nodig. Je bent niet altijd samen en hebt daardoor dus niet altijd zicht op wat de ander allemaal ‘uitspookt’ als hij of zij niet bij jou is.


Waar staat LAT voor in tekst In totaal is LAT een acroniem of afkorting woord dat is gedefinieerd in eenvoudige taal. Deze pagina illustreert hoe LAT wordt gebruikt in messaging-en chat forums, naast sociale netwerksoftware zoals VK, Instagram, Whatsapp en Snapchat. Over het algemeen ben je in zo’n soort relatie wel monogaam. Jullie houden veel van elkaar, willen tijd met elkaar doorbrengen, maar jullie willen niet de zelfstandigheid opgeven waar jullie zo hard voor hebben gewerkt. Dat is helemaal niet erg.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Lat - relatie als verschijnsel is vooral in de jaren zestig van de vorige eeuw ontstaan. Binnenkort geven we ons eerste boek uit.


Voor deze relatievorm wordt meestal gekozen als beide partners hun zelfstandigheid niet willen of kunnen opgeven. Een lat - relatie beginnen Een lat - relatie is niet simpel om te beginnen en vrij staand en gelukkig te houden. Je moet er samen voor zijn en aan werken om deze vorm van levenswijze te kunnen laten bestaan.


Er zijn vele koppels die ondertussen al jaren samen zijn op deze manier. LAT is een afkorting voor Living Apart. Mijn naam is Wessel en ik heb een LAT-relatie.


De afkorting is bij iedereen bekend en wat mij er het meest in aanspreekt is het ‘Living Together’ stuk. Een LAT - relatie betekent dat de partners niet bij elkaar wonen. Bij jongeren die nog bij de ouders wonen is dit vanzelfspreken maar het komt tegenwoordig ook steeds meer voor bij ouderen. Het betekent dat je een duurzame relatie hebt zonder in hetzelfde huis te wonen. Je wilt dus wel degelijk lange tijd bij iemand blijven, maar wilt (of in sommige gevallen: kunt) niet samenwonen.


Als een afkorting wordt uitgesproken als een ‘gewoon’ woord (en niet letter voor letter), wordt die afkorting ook behándeld als een gewoon woord. Er hoeft dan geen streepje te staan in een samenstelling: latrelatie, ledlamp en pincode (het mag wel, trouwens: lat - relatie is niet fout). Hoe laat je een LAT relatie werken? In dit artikel zal je problemen en tips vinden die een LAT relatie helpen in stand te houden.


Lat relatie afkorting

Daarnaast zal je hier nog een aantal andere dingen opsteken: Is een LAT relatie even duurzaam als een reguliere relatie ? De meest voorkomende problemen bij een LAT relatie. Vergelijkbare zoekopdrachten voor lat relatie na scheiding. Vraag voor de lat -ers met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts