maandag 11 april 2016

Flanellen houthakkers overhemd

Flanellen houthakkers overhemd

Dit stoere flanellen houthakkers geblokt overhemd van het kwaliteitsmerk Mil-Tec is heerlijk om te dragen. Zacht flanellen overhemd met ruime pasvorm. Het overhemd heeft een ruitpatroon, is geborsteld aan de binnenkant en heeft twee borstzakken met klep en pennenzakje aan de linkerkant.


Met de lus in de nek kan het overhemd eenvoudig worden opgehangen. Het rode flanellen heren overhemd met zwarte blokken is een klassieker, ook houthakkers overhemd genoemd. Vroeger was de fit los en was het vooral een casual overhemd. Nu vooral slim of regular in dunner en soepeler stof. De klassieke houthakkers overhemd , is altijd een deel geweeest van de heren mode.


Iedereen heeft wel een houthakkers overhemd , en deze pas dan ook overl op, je jeans of chinos. En wij hebben hier op trendy. Houthakkers overhemd Longhorn - Blauw. Voorzien van steekzakken en borstzakken.


Je kunt een flanellen overhemd dus probleemloos op je blote huid dragen, of met een katoenen hemd of T-shirt eronder. Het heeft een flanellen voering voor de juiste warmte en een split in de zijnaad voor de optimale bewegingsvrijheid. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn.


De flanellen heren overhemd : heerlijk warm en ademend. De stof wordt geruwd en voelt hierdoor zacht aan. Het houthakkers overhemd heeft een ideale pasvorm en is eventueel ook als lichte buitenjas te dragen. Zo goed als nieuw Ophalen.


Het houthakkershemd is een typisch geruit hemd dat zijn naam te danken heeft aan de tijd waarin het vooral door houthakkers gedragen werd. Flanellen houthakkers overhemd mt xl. Tegenwoordig echter heeft iedere man wel een houthakkershemd in zijn kast hangen. Het hemd bestaat in verschillende kleurencombinaties en heeft een stoer en uiterst mannelijk imago. Op zoek naar een fijn overhemd voor je werk?


De werkoverhemden van Welkoop zijn comfortabel, ademend en stevig. De overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en van bijvoorbeeld de merken Storvik, Life-Line en Fristads. Bestel kleding online bij de beste webshops. Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Zalando gebruik van functionele, analytische, social media, advertentie, affiliate en tracking cookies en vergelijkbare technologie, die door Zalando of derden worden geplaatst. Mooi overhemd van heel comfortabel flanel!


U gaat als een echt stijlicoon door het leven. Het hemd is uitgerust met een kraag met knoopjes aan de uiteinden, klassieke mouwsplitten en een opgestikt borstzakje. Dit flanellen heren overhemd is voorzien van een knoopsluiting aan de voorzijde, heeft een opstaande kraag en een borstzakje.


Flanellen houthakkers overhemd

De mouwuiteinden van de blouse zijn ook verfraaid met een klein knoopje. Heren overhemd , gemaakt van katoen. Meld je aan en ontvang een code voor korting! De code is vier weken geldig en kan niet met andere promoties worden gecombineerd.


Boeken, media, cadeaubonnen en artikelen die bijdragen aan een goed doel zijn uitgesloten van elke actie. De veelzijdigheid zit hem niet alleen in het dragen van het overhemd maar ook in de vorm en materialen waarmee het overhemd wordt gemaakt. Laat je inspireren door de overhemden voor mannen van mooie merken zoals Levi’s , Selected Homme , PME Legend en Cast Iron. XL Overhemd blauw-zwart geblokt flanel maat XXL st.


Koop hem nu voor euro;3onze set van flanellen overhemden is een fantastische toevoeging aan uw kledingkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts