dinsdag 26 april 2016

Grammatica nederlands oefenen gratis

Skip to primary content. Ik ben juf Melis en ik geef Nederlandse les en remedial teaching op een school voor voortgezet onderwijs. Ik wil graag de Nederlandse taal makkelijker maken voor iedereen. Op mijn website kun je uitleg lezen en oefeningen maken die direct worden nagekeken. Voor extra mogelijkheden kun je een abonnement afsluiten.


De sterren geven aan hoe moeilijk een taalprogramma is. Extra Lezen direct bekijken. Direct gratis oefenen ? Maak een gratis account aan en klik op start.


Installeer apps om overal waar je maar wil Nederlands te oefenen met spelletjes, woordenboeken, grammaticaregels en woordenlijsten. Gebruik door derden is alleen toegestaan ter ondersteuning van (de lessen in) het vak Nederlands in het basis- en voortgezet onderwijs. Oefenen met Nederlands De grandioos gemakkelijke oefensite van mevrouw Verberk! Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor wie zijn kennis van het Nederlands wil testen en uitbreiden.


Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. En ook omgaan met gel gezondhei verkeersregels en nog veel meer. Als je thuis oefent is Oefenen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor nederland taal oefenen gratis. Op deze website vindt u alle informatie om Nederlands te leren, Nederlands leren lezen, Nederlands leren schrijven, de Nederlandse grammatica en oefeningen Nederlands. Alle informatie die op Nederlands -Leren wordt aangeboden is gratis. Wilt u Nederlands leren?


Grammatica nederlands oefenen gratis

Of oefenen voor het inburgeringsexamen? Of voor het Staatsexamen I of II? Er zijn oefeningen voor alle niveaus. Klik op de knop in een van de vakken hieronder.


Gratis online Franse grammatica oefeningen voor alle niveaus. NedBox is een nieuwe website om Nederlands te oefenen. Dat kun je hier op een leuke manier doen, via tv-fragmenten en krantenartikels. Het Europees Integratiefonds en de Vlaamse overheid ondersteunen het project.


Leer spelenderwijs in slechts minuten per dag Nederlands met onze lessen. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of dat je je lees-, schrijf- en spreekvaardigheid wilt oefenen , Duolingo is wetenschappenlijk bewezen effectief. Deze site is gemaakt door B. Lidwoorden kun je voor een zelfstandig naamwoord zetten. Let op: ‘het’ kan ook een persoonlijk voornaamwoord zijn. Je kunt het dan vervangen door ‘dat’ en als je de zin zou ontleden in zinsdelen, dan zou ‘het’ een apart zinsdeel zijn.


Online Nederlands leren - of verbeteren - kan met deze gratis websites en apps. Nederlandse taal: spelling en grammatica Beetje spellen Uitleg over spelling voor beginners, zoals basisschool leerlingen en nieuwe Nederlanders. Met geluidsbestanden en een actief forum om vragen te stellen of je Nederlands te oefenen.


Leer de Nederlandse taal met audio materiaal. TerraLinguas Een gratis e-learning platform voor het leren van talen met geluidsfragmenten. Op de site kunnen meerdere talen geleerd worden, waaronder het Nederlands.


DutchIdoms Forum met duscussies over idomen en Nederlandse uitdrukkingen. Na de middelbare school kan dit grammaticaoverzicht ook nog handig zijn voor studenten die de Nederlandse grammatica nog een keer willen oefenen. Neem lessen of bijles met een docent via Skype!


Grammatica nederlands oefenen gratis

Snel, zelfstandig, natuurlijk Nederlands leren met de Delftse methode app. Gratis versie: probeer de eerste drie lessen van de Delftse methode app gratis Wat is de Delftse methode app? Wil je iets anders oefenen ? Junior Einstein heeft alle vakken! Ken je het Spaanse alfabet al? En kan je al tellen in het Spaans?


Beheersing van grammatica is nodig om een taal goed te leren spreken en te begrijpen. Met deze app kan je zelfstandig oefenen met enkele onderdelen van grammatica en spelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts