donderdag 21 april 2016

Aanmelden met kaartlezer

Aanmelden met kaartlezer

Kies voor Aanmelden met ITSME. Volg de stappen met uw kaartlezer. Uw naam zal verschijnen. Volg opnieuw de stappen met uw kaartlezer.


Bekijk ook dit filmpje om aan te melden met de applicatie ITSME. Je kaartlezer niet altijd bij de hand hebt. Met je tablet heb je die maar uitzonderlijk nodig. Dan kun je met slechts één klik switchen tussen je persoonlijke bankzaken en die van je onderneming. Je leest het dus goed: vanaf nu zijn al je bankgegevens verzameld in één overzichtelijke tool.


Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag. Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Sluit uw kaartlezer met eID aan op uw laptop.


Aanmelden met kaartlezer

U wordt nu doorverwezen naar een aanmeldscherm van CSAM. Geef de pincode in van de identiteitskaart die u gebruikt. U bent nu aangemeld in het loket. Eenvoudig, veilig en snel: betalen, sparen, beleggen en kredieten opvolgen was nooit makkelijker.


Vind het antwoord in de veelgestelde vragen. Uw online veiligheid is onze prioriteit. Lees hoe ING uw bankgegevens beschermt. Om de diensten van Belfius Direct Net ten volle te benutten en met het oog op een grotere veiligheid is het ten zeerste aan te raden gebruik te maken van een recente versie. The bank also offers specialist solutions for high-net-worth individuals, public-sector organisations and financial institutions, for which it can draw on the BNP Paribas group.


How to get up from the floor (after a fall) - MacGyver style! How to Super Clean the INSIDE of Your Windshield (No Streaks) - Duration: 7:43. ChrisFix Recommended for you. MYPENSION INLOGGEN MET KAARTLEZER. Om je aan te melden in MyPension heb je een eID kaartlezer nodig.


Onderstaande identiteitskaartlezers zijn geverifieerd en getest voor MyPension. Tot slot moet je ook de gratis eID software installeren. Deze kaartlezer met usb-aansluiting is extra makkelijk in gebruik. Als u hem op uw computer aansluit, hebt u alleen nog uw debetkaart en pincode nodig om een verrichting te tekenen.


Aanmelden met kaartlezer

De ideale oplossing voor professionals, want u wint tijd! Problemen met uw usb-aansluiting? De ING Connectable Card Reader werkt ook draadloos. De kaartlezer gebruik je in combinatie met je debetkaart. Je kunt je overschrijvingen manueel tekenen of scannen.


Bevestig daarna met de pincode van je debetkaart. Scannen Scan de barcode van het aanmeld- of tekenscherm. Zichtrekening, spaarrekening, belegging, lening, verzekering, … Wat jouw financiële behoeften ook zijn, Argenta staat aan je zij.


We luisteren naar jouw verhaal en stellen je een oplossing voor op maat van jouw verhaal. Met de simulatoren van het Vlaams Gewest kunt u schatten hoeveel energie u bespaart. Energievreters: mijn energieverbruik Maak een schatting van uw energieverbruik en uw CO2-uitstoot om die te verlagen.


Mijn certificaat is geschorst of ingetrokken. Er worden geen certificaten getoond bij authenticatie. Test hier of u kan aanmelden bij de online overheid. Bij een succesvolle test zal u effectief aangemeld zijn bij de online overheidsdiensten.


Hebt u de eID software geïnstalleerd? Mijn CM, je persoonlijke digitale CM-omgeving. Om toegang te krijgen tot uw online pensioendossier moet u zich aanmelden met uw elektronische identiteitskaart.


Hiervoor hebt u uw pincode en een kaartlezer nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts