dinsdag 12 april 2016

Fuiven antwerpen 2019

Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Fuif: New-wave Back to the age of New Wave party DEC DEC. We will make you dance to the original records again.


Fuiven antwerpen 2019

Fuifkalender van Vlaanderen plaats uw evenementen GRATIS in onze fuivenkalender. Bij partyspotter vindt u niet alleen fuiven ook clubs en festivals vinden hun weg naar deze site. Partyspotter geeft aandacht voor professionals uit de evenementensector plaats uw event of feestzaal extra in de kijker.


De Sinksenfoor strijkt elk jaar rond Pinksteren neer op Spoor Oost in Borgerhout. Op deze site leest u dan alles over de bereikbaarhei openingsuren en attracties. Antwerpen , Lint en Edegem!


Fuiven antwerpen 2019

Die dag worden een paar duizend jongeren verwacht die zich in het vendelen, wimpelen en andere disciplines met elkaar. Wil je wekelijks op de hoogte worden gehouden van het Dansoverzicht? Fuiven , feesten en evenementen organiseren. Wil je met wat vrienden, of met je vereniging, een feestje organiseren?


Ga je hier inkom voor vragen, en is het dus niet de bedoeling om hier subsidies voor aan te vragen? In een feestelijke en ongedwongen sfeer draait een DJ dansbare en kleurrijke muziek uit alle tijden en continenten. The Lunatics Impro Comedy.


Hier leer je hoe je met onze hulp positief fuift. Want iedereen heeft het recht op fuiven. Nog op zoek naar het geschikte drukwerk om van jouw feest, event of festival een succes te maken? Contacteer ons vandaag nog.


Wij helpen je graag wegwijs in de talrijke mogelijkheden. WIJ organiseert een twee à drie fuiven per jaar, maar houdt ook rekening met collega verenigingen of concepten. WIJ ondersteunt – wat de komende maanden betreft – in de eerste plaats een nieuw concept voor vrouwen: La Diva D-Club. Ampere is the first environmentally friendly event space in Belgium. Met dj’s Gust De Coster, Dirk Stoops, Schwarzkopf en Danny Van Tichelen Een fuif helemaal in seventiesstijl.


Met de muziek, de sfeer, de looks, de dansvloer en wie weet de vrienden, de klasgenoten of uw lief van toen. Hij speelde reeds op tal van bekende festivals, clubs en concerten, zowel solo als met Netsky Live. Of je nu wat wil gaan drinken met vrienden, genieten van een theater of film of wil dansen tot in de vroege uurtjes, de stad biedt een gevarieerd uitgaansleven.


Herfstontmoeting is het startweekend voor alle leiding van Scouts en Gidsen Vlaanderen. De sfeer is altijd heel gezellig, er komt voor een deel een vast publiek, vooral 40ers, 50ers. Deze fuiven kunnen maar bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. Kempen leeft rookverbod niet na.


Merksplas - Jongeren kunnen op vrijdag juni het schooljaar passend afsluiten met twee fuiven. Kinderen van het eerste tot en met het vijfde leerjaar zijn van tot 21u welkom in zaal Spelewei. Achter je zie je de mooie oude gebouwen van de sta zoals Onze Lieve Vrouwe Kathedraal op de Groenplaats. MEI Acties in heel België n. Een overzicht van ons programma.


Wie met lachgaspatronen betrapt wordt op school, in een fuifzaal of een feest, krijgt voortaan een. De bouw van de nieuwe zaal, geschikt voor fuiven , concerten, podiumvoorstellingen, bijeenkomsten en ontmoetingen en met een capaciteit van 8personen, liep. Sport, politiek, bedrijfsleven, verenigingen, cultuur, evenementen,. Maak deel uit van een toffe bende Singles.


Singles biedt activiteiten en events aan in Vlaanderen voor ieders wils. Nieuw dit jaar is dat het fuifconcept wordt uitgebreid met live-optredens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts