maandag 21 september 2015

Wat te doen met teveel munt

Wat te doen met teveel munt

Munt is altijd lekker, zowel op je bord als in je glas. Van cocktail tot gezonde dorstlesser, frisse munt geeft ze een instant punch. Wist je dat er wel soorten munt bestaan en een honderdtal variëteiten? Weet je niet wat doen met al die verse munt ? Verwerk deze groene lekkernij dan zo! Vandaag zet ik eens op een rijtje wat je nog meer zou kunnen doen met munt ! Want je kan het voor de thee gebruiken, en in de salade, maar je kan het voor nog veel meer gebruiken.


Zelfs voor beauty gerelateerde dingen! De tijd voor voetenbadjes is weer. Wie weet wat ik kan doen met -veel- verse munt ? Dus niet gewoon een receptje waar ik 1-eetlepels verse munt bij nodig heb, maar iets waarbij ik van mijn overschot af kom. Vanaf de start ben je zeker van jouw verhuurinkomsten en het rendement op jouw geïnvesteerde eigen middelen. DGS) dat je spaargeld garandeert tot 100.


Hete muntthee met wat eucalyptusolie is heerlijk om mee te stomen als je verkouden bent. De thee kan ook goed dienen om een compres mee te maken bij hoofdpijn. Als je een zieke gaat bezoeken doe dan wat munttakjes door het boeketje bloemen dat je meebrengt. Munt zit vol met anti-oxidanten die wonderen doen voor je maag.


De menthol uit het plantje, helpt de enzymen die nodig zijn voor de spijsvertering door in te werken op de gladde spieren van de maag. Deze spieren werken zo effectiever en verlichten onder andere indigestie. Veel mensen vinden het lekker om honing door hun muntthee te doen.


De sterke geur van munt zorgt er trouwens ook voor dat je niet snel naar iets zoets grijpt. Leer hier wat de oorzaak van brandend maagzuur is, wat je er tegen kunt doen en wanneer het nodig is om naar de huisarts te gaan. Heb je veel last van stress? Hier leer ook welke klachten erbij horen zodat je kunt bepalen of je klachten door brandend maagzuur worden veroorzaakt, tips om toe te passen en welke middeltjes onzin zijn.


Radar praat met Erica Verdegaal over de lage spaarrente. Wat kan je nu nog doen met je spaargeld: beleggen, op een spaarrekening of toch maar in een oude sok? De livestream terugkijken?


Scroll naar beneden voor de video. Het merendeel van de testpanelleden parkeert het spaargeld op de bank. X wat te doen met verse munt. Wat zouden we zonder moeten? En dat is nog niet alles.


Wat te doen met teveel munt

Ik ben fan van munt (of mint, hoe je het maar wilt noemen), vooral omdat je er dus zoveel mee kan. Mocht je wat te mekkeren hebben, check dan even de colofon om te zien hoe je ons kunt bereiken. Of we daar iets mee doen is uiteraard een ander verhaal.


Adverteren op Retecool? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan even contact op met AdFactor. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Ik heb teveel schulden.


Schulden staan niet op zichzelf. Ze ontstaan vaak door een plotselinge gebeurtenis of een periode met veel pech. Soms ligt de oorzaak in te hoge uitgaven of een verslaving.


Wat uw situatie ook is, wij veroordelen niet en kijken met u naar de toekomst. Zodra u ons belt, gaan we aan de slag om te kijken wat we voor u. Een geslacht dat sterk naar menthol ruikt en dat veel wordt gebruikt als geur- en smaakstof. Er bestaan veel verschillende soorten munt , hoeveel precies is niet duidelijk aangezien de plantjes zich makkelijk met elkaar kruisen. Want wat is het fijn om er even lekker helemaal tussenuit te gaan en alles om je heen te vergeten. Als je in loondienst bent, heb je echter wel vakantiedagen nodig om op reis te kunnen gaan.


Wat te doen met teveel munt

Sommige mensen zullen jaarlijks een tekort aan deze dagen hebben, terwijl anderen aan het einde van het jaar met een overschot aan dagen ‘kampen’. Rijk door erfenis: wat doen als je veel geld geërfd hebt? Rijk worden door erfenis is voor velen een droom die uitkomt.


Maar veel geld erven kan je leven danig overhoop halen doordat het je verrast. Je bent gewoon om te gaan werken om de maand rond te komen en plots heb je zoveel geld geërfd dat je kan gaan rentenieren. Wat te doen bij te veel geld op de spaarrekening? Sinds een tijdje zit ik boven de heffingsvrije grens van mijn spaarrekening.


Ik wil eigenlijk iets doen met dit teveel aan gel want op de spaarrekening laten staan is niet bepaald vruchtbaar. Wees spaarzaam met sambal e. Ook bananen geven mij meer maagzuur. Je kunt ze wel eten, maar neem den geen hele in één keer, maar b. Geldt ook voor compotes en siropen e. Druiven geven veel zoet, vul het aan met aromatisch fruit met wat zuren voor de smaak.


Wat kruiden ( munt , kaneel, gember e.d.) kunnen ook een lekker extra zijn. Citroensap en nog liever citroenschil (bio!!) heel klein erbij geven een enorme pimp aan bijna elke combinatie (en extra binding = pectine).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts