donderdag 10 september 2015

Bpost vertraging

Bericht maart: Door protestacties bij de Franse douane zijn er sinds maart hevige files ontstaan bij Calais. Pakketten die zijn bestemd voor het Verenigd Koninkrijk gaan via deze route en lopen daarmee vertraging op. Met betrekking tot briefpost is het effect echter minimaal. TakodaTiger Hallo Kevin, aangezien deze zending nog steeds niet is gewijzigd van status raden we je aan dit ook te signaleren aan de afzender. De afzender kan hiervoor een onderzoek openen bij bpost.


Bpost vertraging

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Enter tracking number to track Bpost international shipments and get delivery status online. Contact Bpost international and get REST API docs.


Post niet of te laat ontvangen? Bpost kampt met een achterstand voor het leveren van zijn pakjes. Mensen moeten minstens een dag extra rekenen voor ze hun pakje thuis ontvangen. Volgens de directie heeft dat te maken met de korte werkweek, maar de bonden wijten het aan personeelstekort.


Heel wat klanten van bpost kregen vanmorgen de boodschap dat de levering van hun pakje vertraging kan oplopen. Het sociaal overleg over de werkomstandigheden verloopt intussen trager dan verwacht. Bij Bpost werd van tot november gestaakt en vorige week braken spontane lokale stakingen en. De sociale onrust bij bpost heeft verstrekkende gevolgen voor de pakjesbedeling. Zo hebben volgens De Tijd sommige pakjes al zo’n twee weken vertraging.


Het postbedrijf hoopt de achterstand “ten laatste volgende week” te hebben ingehaald. Daardoor kwamen honderden pakketten te laat aan bij hun afleveradres. De vertragingen bij de pakjesdienst van bpost van de afgelopen dagen zijn weggewerkt. Dat zegt de woordvoerster van bpost , Barbara Van Speybroeck. Geben Sie die Tracking-Nummer ein, um Lieferungen von Bpost international zu verfolgen und den Lieferstatus online abzurufen.


Kontaktieren Sie Bpost international und erhalten Sie REST-API-Dateien. Deze zal dan bpost voor de rechter moeten dagen om het geld dat hij aan jou terugbetaald heeft terug te krijgen van bpost. Verzekerde verzending of niet zou niet mogen uitmaken inderdaa me dunkt. Het is immers hetgeen waarvoor je betaalt aan aan bpost (als verzender): om dit pakket op plaats B te krijgen.


Per telefoon Via internet. Gebruik onze online formulieren om ons snel uw vragen, suggesties, opmerkingen en klachten door te sturen. Dan maar zelf ter plaatse geweest en het postkantoor bleek inderdaad een DHL punt te zijn waar je DHL pakketten kan afgeven voor verzending of om een pakket af te halen. Blijkt dat bpost een contract heeft met DHL voor pakjes.


Bpost vertraging

In het kort de situatie: – Sorteercentra van bpost zijn tot november, dicht. Tot en met november bezorgt bpost geen pakketten. Vertraging geldt voor pakketten die u vanaf dinsdag november via DHL for You zijn verstuurd. Bij bpost hoeft u zich niet te registreren om pakjes te versturen.


Als u een pakje verzendt als gast, worden uw gegevens enkel gebruikt in het geval van een retour of een probleem met uw pakje. U kan natuurlijk ook gratis een account aanmaken, om uw profiel te bewaren en te profiteren van onze extra opties meer weten). In het postsorteercentrum op de Noorderlaan in Antwerpen heeft een groot deel van het personeel sinds gisteravond het werk neergelegd. De actie was een spontaan initiatief van de werknemers.


Bpost vertraging

De reden ligt bij de nieuwe loonadministratie van Bpost. Wat een geklungel bij Bpost ”, getuigt iemand. Er is een werkonderbreking geweest in het betrokken postkantoor en dat kan de vertraging van de postverdeling verklaren.


PostNL Hallo, het is uiteraard niet de bedoeling dat je postkantoor vroeger sluit dan voorzien. Kan je ons je contactgeg (adres, tel, mail) en je barcode bezorgen via DM?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts