vrijdag 11 september 2015

Goud combineren met welke kleur kleding

Het combineren van de kleuren goud of zilver kan soms wat lastig zijn en dat snappen we. Heb je bijvoorbeeld net dat ene metallic item gekocht maar weet je niet hoe je deze het beste kunt combineren ? Vaak ben je al snel geneigd om voor zwart te kiezen, maar andere kleuren staan ook heel mooi in combinatie met goud en zilver. Door te oefenen leer je na verloop van tijd zien of een bepaalde kleur goed match met de andere kleuren die je uit hebt gekozen.


Goud combineren met welke kleur kleding

Je zult dan immers steeds meer oog krijgen voor de effecten die een bepaalde kleur op het geheel kan hebben. Je kunt dan zonder problemen kleding gaan combineren zonder dat je er overdreven uit gaat zien. Dan weet je zeker dat je niet overdrijft met de hoeveelheid kleur in je outfit.


Probeer niet te ver te gaan met het dragen van pastelkleuren. Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Tips om metalen te combineren. Gouden oorbellen met een zilveren ketting staat minder harmonieus. En, hoe ging het met sieraden combineren ? Was het een perfect match of ben je nog op zoek?


Of ben je niet gewoon altijd op zoek naar nóg een leuk sieraad om aan je collectie toe te voegen? Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren ? Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Mix dan een comfortabele trui met een mooie gouden rok en pumps met een bandje. Een extra complementaire kleur kan een kleur zachter maken. Zwart en wit zien we niet als kleuren.


In zuivere toestand zijn ze bijna niet terug te vinden in de natuur. Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met eender welke kleur. Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren. Welke rok of broek combineren ze met welke trui, top, colbertje, etc. Begin eens met een jurk, dat scheelt een hoop getwijfel.


De voordelen van de jurk: - 1. Vind je het lastig om kledingstukken goed te combineren ? Begin dan met jurkjes, dan ben je met één kledingstuk klaar en hoef je er alleen wat leuke accessoires bij te kiezen. Groene kleding combineren. De kleur groen past mooi bij zwart en bij grijs.


Zeker voor de winter is dit een geslaagde combinatie. Denk bijvoorbeeld aan een groene trui met een zwarte leren broek en een paar sneakers. Ook met denim kun je groen mooi combineren. De go-to look is een groene sweater of blouse op een jeansbroek en enkellaarsjes. Als je gedempte kleuren met fellere tinten bij elkaar draagt, kan de outfit wat uit balans worden gebracht.


Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit. Als het positief is dan weet je meer. Als echt koele tinten zoals hard blauw jou niet flatteren dan kun je het in de ‘warme’ hoek zoeken. Wil je weten of je mooier bent met warme of met koele roodtinten?


Wat een leuke en handige tips voor de kleur geel. Ik draag deze kleur zelden. Geel met lavendel lijkt me heel mooi en geel met warmgrijs. Purple als een kleur voor kleding is moeilijk beschouwd. Niet alles kan worden gecombineerd om een dergelijke opvallende kleur.


Maar sommige wedstrijden al. Kies je kleur : Goud of Zilver Begin altijd eerst met het bepalen van welke kleur bijoux je gaat dragen. Rood is een opvallende kleur. Draag je een donkerkleurig outfit ? Als je niet meteen all the way wilt gaan, kun je ook eerst de lightversie uitproberen door je outfit te combineren met rode schoenen en accessoires.


Ook een rood dessin op een blouse of jurk of gedekte roodtinten zijn ideaal om je voorzichtig aan de trendkleur te wagen. Een leuke outfit kan je heel goed afmaken met accessoires. Gebruik deze tips en dan kan er maar weinig mis gaan. Prints Een basisregel van combineren.


Brown is een van de single- kleur kleding een zachte en elegante kleuren. Het werkt in tegenstelling tot zwart, wit of grijs minder hard en kan daarom ook goed te combineren met pastelkleurige kleding. Als u een zeer helder vent, zal Brown helpen. Combinaties met bruine.


Het is een donkere huidtype is, kan het sterker de kleur. Er zijn met kleuren allerlei combinaties te maken, ik ga voor de volledigheid even kort in op andere mogelijkheden naast de complementaire kleurencombinaties. Monochromatische kleurencombinaties: Dit zijn combinaties van verschillen de tinten van dezelfde kleur. Hierbij gebruiken we dus allerlei lichte tot donkere tinten van één kleur.


Je bent een beetje te materialistisch ingesteld. Ook zit jij bomvol inspiratie en je hebt een groot bewustzijn. Soms kan je een beetje egoïstisch uit de hoek komen en je vraagt veel aandacht.


We kunnen kleuren in twee soorten categorieën delen namelijk, warme en koude kleuren. Kleuren combineren in kleding. Daar waar de een rustig of zelfs kleuren met elkaar combineert, houdt de ander het liever wat minder opvallend en gaat voor safe. Bij een kleurenanalyse ontdek je welke kleur rood het beste bij jou past. Maak dan eens een afspraak voor een kleurenanalyse en ontdek welke kleuren het beste bij jou passen.


Goud combineren met welke kleur kleding

U wilt dat uw slaapkamer willen versieren in paars en vragen zich nu af welke kleur een geweldige combinatie met Lila geeft? Paars voor de slaapkamer is een geweldige kleur te combineren. Je hebt een paar opties.


Of het nou roze, roo paars of geel zou zijn, met blauw heb je een vrolijk contrast. Blauw is heel simpel te combineren met andere kleuren. Het vormt een basis voor meer kleuren die je erbij draagt.


Goud combineren met welke kleur kleding

Kies voor goud met zwarte accenten in de kleding voor een meer casual look. Maak de outfit af met een sprankelende kleur nagellak. Deze website maakt gebruik van cookies. Hoe je rode kleding kunt combineren , welke tint rood het best bij jou past en wat het effect is van roo lees hier alles over deze trendkleur! Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.


Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui? Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts