woensdag 23 september 2015

Rommelmarkt oostende westerkwartier

Standgeld: 5€ voor meter De rommelmarkt begint om uur, voor de standhouders gaan de deuren open om 7. De vrienden van het Westerkwartier organiseren voor het eerst (dus we zijn super gemotiveerd! :-) ) een rommelmarkt in het Westerkwartier , in de weides naast de verkeersvrije Bruidstraat. Dit in het kader van ons jaarlijkse wijkfeest met kinderdisco, bingo en BBQ. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. De Dixieland Streetband brengt muziek op de rommelmarkt vanaf 9. Er zijn ook allerlei optredens en animatie, een groots zonneterras met allerlei drank- en eetstanden. Oostende in de wijk Westerkwartier.


Rommelmarkt oostende westerkwartier

In de Voorzienigheidstraat t. OC De Schelpe wordt binnenkort een aanpassing uitgevoerd aan de rioolhuisaansluiting. Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt de rijweg plaatselijk afgesloten. Wapenplein en de Groentemarkt en op zondag (bloemenmarkt) van 07. Op Valentijnsdag is er wel bloemenmarkt.


Met talrijke optredens, animatie voor groot en klein, drank- en eetstandjes, en zeker niet te vergeten op zondag een grootse rommelmarkt. Op zondag is er voor de kinderen ook een theatraal kapsalon, kindervisagie en Monsier Kodac. OOSTENDE - Op de wijk Westerkwartier vond zondag een geslaagd wijkfeest plaats.


Enkele duizenden mensen zakten af naar de straten voor de rommelmarkt. Op het Gerechtsplein waren muziekoptredens. OC De Drie Gapers presenteert : Wijkfeest Westerkwartier op het Gerechtsplein. Zaterdag juli Seniorennamiddag.


Zondag juli van 9-uur rond het Gerechtsplein, 15de Rommelmarkt. Ken je de verantwoordelijke wijkinspecteur in je buurt? Hij of zij is je eerste contactpersoon bij de politie. Contacteer jouw wijkinspecteur. Rommelmarkt westerkwartier bij ons vind je tal van zangers die bij ons op onze.


Rommelmarkt oostende westerkwartier

Muzikale optredens en heel wat randanimatie zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt. Kuieren en de sfeer opsnuiven langs gezellige rommelmarkten. En wie weet ontdek je wel een uniek stuk! Klik hier voor een overzicht van alle leuke rommelmarkten aan de kust deze zomer!


This is a standard security test that we use to prevent spammers from sending automated requests. Haal uw (oude) spullen van de zolder, geef ze een tweede kans, en maak iemand gelukkig. We wensen u, naast een goede verkoop, ook een gezellige en leuke rommelmarkt toe. Alle verdere praktische informatie vindt u op deze website terug. Rest ons verder niets meer dan u te bedanken voor uw deelname aan onze rommelmarkt.


Kinderstoet, kinderschmink, straatmime, historische wandelzoektocht, fototentoonstelling, volksspelen, serniorennamiddag, barbecue, dans- en. Nood aan een gesprek, zoek je info of zit je met vragen? Iedere woensdag ontvangen we je graag tijdens ons inloopmoment!


Ons onthaalteam staat op dat moment voor je klaar. Doordat er enkel hoogbouw is toegelaten langs de invalswegen, merken we weinig dynamiek in woonwijken zoals het Westerkwartier. We willen hier daarom een voorbeeld zijn voor privé-investeerders. Medewerkers en vrijwilligers van het ontmoetingscentrum De gapers stelden een gevarieerd feestprogramma samen. Op zaterdag juli staat vanaf 14.


Alle wijken op kaart5Mb(pdf) Oktoberstraat Westerkwartier - Vlaams Plein 3de en 23ste Linieregimentsplein Centrum Aalbessenlaan Stene Aalscholverstraat Mariakerke - Nieuwe koers Aarlenstraat Mariakerke - Nieuwe koers Aartshertoginnestraat Centrum Aartshertogstraat Mariakerke - Nieuwe koers Acacialaan M. Burenhulp Westerkwartier. Laat je daarnaast ook betoveren door de elegante herenhuizen met hun betoverende karakter. Je kunt er shoppen in de sierlijke lanen en de unieke boetieks.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts