vrijdag 25 september 2015

Activiteiten strand oostende

Nood aan een gesprek, zoek je info of zit je met vragen? Iedere woensdag ontvangen we je graag tijdens ons inloopmoment! Ons onthaalteam staat op dat moment voor je klaar. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Oostende.


Activiteiten strand oostende

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Naast strand en zee staan er verschillende niet-te-missen activiteiten op de kalender van de Stad aan Zee. Oostende is ook een paradijs voor families met kinderen. Wij hebben de beste aanbieders in Nederland verzameld op onze site.


Dit geschiedt altijd per dag. Het strand kent ter hoogte van de Zeedijk plek voor 8strandcabines. Op het stuk strand voor de kazerne in Lombardsijde wordt echter bewust niet geborstel de natuur kan er vrij haar gang gaan.


Activiteiten strand oostende

Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. Met zijn unieke ligging op het strand is dit de nieuwe place-to-be in Oostende. De Phare East is de nieuwe bar-bistro op Oosteroever.


Een heerlijke BBQ op het strand ? The Outsider Coast organiseert hier ook tal van leuke activiteiten voor groepen en teambuildings voor bedrijven. Nagenieten kan in de Phare. Zowel strand , zee als leuke adresjes voor eten en drinken zorgen voor verse inspiratie bij uw team event aan zee. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Activiteiten voor groepen.


Activiteiten strand oostende

Bij de activiteiten op zee, zal je gegarandeerd nat worden. Maar geen noo er is voor iedereen een wetsuit en reddingsvest voorzien. De groepsactiviteiten op strand of in een badsta zijn dan eerder van het droge type. Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. Ostende: Sehr langer und großer Strand - Auf TripAdvisor 59.


Bewertungen von Reisenden, 6. Reisefotos und Top Angebote für Ostende, Belgien. Afhankelijk van uw keuze kunt u voor een halve dag of een volledige dag beachfun kiezen. Als u voor een volledige dag kiest dan zijn alle volgende sporten op het programma: zeeraften, zeekajak, strandsporten, kiting (of kickbike volgens de weeromstandigheden).


Stel zelf een toffe dag samen met verschillende activiteiten aan zee. Selecteer uit onderstaande activiteiten : zeesporten en droge sporten, en je hebt een hele dag boordevol sport! Westende, surfclub De Kwinte.


Met vergader- en congresmogelijkheden in onder meer het Kursaal, Thermae Palace, Fort Napoleon, De Grote Post, Andromeda en tal van andere special venues en hotels. Alle speelpleinen zijn aangeduid met aangepaste borden, die de reglementering duiden. Er werden ook palen geplaatst waaraan de eigenaar zijn hond tijdelijk kan bevestigen, en waar de hond dus op zijn baasje kan wachten.


Eén van onze topaanbevelingen in Oostende. Het 4-sterrenhotel beschikt over een bar en kamers met airconditioning, gratis WiFi en een eigen badkamer. Hier komt u tot rust in een comfortabele en huiselijke sfeer door de gezellige inrichting van Rivièra Maison. Het Hamptons lifestyle viersterren-Hotel werd zopas gerenoveerd en is ideaal gelegen vlakbij het uitgestrekte strand en het bruisende centrum van Oostende.


Ontsnap aan de dagelijkse drukte in de gezellige en warme sfeer van Cocoon! De stad is een belangrijk toeristisch en economisch centrum, telt ca. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Uitstapjes vlakbij Strand in Oostende. Het hele jaar door zijn er leuke activiteiten.


Ben u op zoek naar leuke activiteiten in De Panne? Geniet het hele jaar door van de verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud! In de Panne aan de Belgische kust valt er altijd wel iets te beleven! De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten , verhalen en beoordelingen.


Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Het biedt accommodatie met een patio en gratis WiFi. De tocht neemt u mee in volle zee tot aan de Buitenstroombank boei, maakt een boog naar de kust om zo via de kustlijn – dicht bij het strand – terug te varen naar de haven van Oostende.


U vaart langs grote ferryschepen, zeiljachten, kustvissers in actie met rondvliegende meeuwen maar ook het strand en de duinen. De typische vis-kraampjes op de kaai, de mercator, het gezellige centrum met winkelstraten. Event Mosaic: Welkom in de wereld van teambuilding met een educatieve en tegelijk ecologische boodschap. Het eerste luik van dit programma omvat een bezoek aan het innovatiecentrum voor groene toptechnologie op de noordzee te Oostende.


Daarbij ontdekt u het belang en de technische uitwerking van de diverse.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts