donderdag 17 september 2015

Finale groene lente

Demon, schepen te Brugge. De Antwerpse districten zijn dit jaar keer laureaat. Uit meer dan 1inzendingen, heeft de VMM deze projecten beloond omdat ze creatief en doordacht met water omspringen. Openbaar groenspecialisten.


Ingezonden door Redactie. Een groene lente tortilla met parmaham die werkelijk van je bord knalt. Het district Ekeren werd laureaat in de categorie Waterrobuust groen met het project in de Willebeeklaan.


Deze prijs wordt uitgereikt voor groenprojecten waar op een creatieve en ecologische manier wordt omgesprongen met water. Voor het wedstrijdonderdeel ‘Gemeente in bloei’ sleepte de stad voor het 2e jaar op rij de gouden medaille in de wacht. Beleving centraal in nieuwe groenverbinding De Houtmarkt is een nieuwe groenstructuur die de verbinding maakt tussen de het Begijnhofpark en ’t Plein. Deze wedstrijd reikt jaarlijks prijzen uit aan gemeenten met lovenswaardige bloemeninitiatieven. Deze heerlijke lentesalade met groene asperges, witte bonen en radijs past perfect in een gezond voedingspatroon.


Bekijk het recept op diabetesfonds. Deze recreatieve loop- en wandelbeleving was een idee van Henk van Gerven. De vakjury beloont het project met een waardebon voor. De Parkbegraafplaats van Roeselare werd tijdens de finale tot driemaal toe uitgeroepen tot grote winnaar.


Beveren (Oost-Vlaanderen). De Bilk is gelegen in de Pannebekestraat in de wijk Sint-Jozef in Brugge en beslaat 9. Daar werd het district Ekeren met twee symbolische bloemen bekroond in de categorie ‘Gemeente in bloei’. De stad Antwerpen viel maar liefst acht keer in de prijzen. Meng de eieren, crème fraîche en kaas met wat zout, peper, peterselie met een staafmixer in een kom.


Finale groene lente

In de categorie Zonder is gezonder heeft de VMM prijzen uitgedeeld aan Antwerpen, Laakdal en Sint-Niklaas. Questo tipo di lente è detta positiva. Om je lijf en mind alvast te ondersteunen in het loslaten en opengaan kun je meer groene (blad)groenten aan je maaltijden toevoegen. Deze smoothie heeft een lichte en frisse smaak en is een heerlijk ontbijt of tussendoortje.


Tijdens de Finale werden de beste realisaties uitvoerig toegelicht door de indieners van de verschillende projecten. Na afloop kregen de aanwezigen de kans om een publieksprijs toe te kennen aan het project dat hen het meest. Onze gemeente ontving ook drie bijensymbolen en twee bloemensymbolen.


Florence finale - Tuinadvies Witloof op Indische wijze, op smaak gebracht met kofta-vleesballetjes en witloofkroepoek als verrassend krokantje. Dat wil zeggen, mits van de inwoners een abonnement afsluit! Als onderdeel van het slotevent van Green Capital op “ groene vrijdag”, stond de finale uiteraard geheel in het teken van Green Capital en duurzaamheid. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Het voorjaar komt snel dichterbij en op sommige dagen lijkt het zelfs al zomer. De natuur trekt met een blij gezicht een nieuw jasje aan. Een super leuk receptenboekje met simpele, lekkere en gezonde recepten voor groene smoothies (ook lactose- en glutenvrij!), dat prima naast je blender op het aanrecht past. Als bonus krijg je in dit boek ook nog recepten voor heerlijke rode smoothies!


Finale groene lente

Lente groene bladeren met lege laptop. Kant portret vector afbeelding van een lente konijn met groene korenaren. Pasen konijn tekening in kleur. Daarnaast vinden onze gasten de bieren gewoon erg lekker, zeker in de groene biertuin!


Met het planten van bomen komen de visie en de lekkere bieren op een mooie manier bij elkaar! Frisse lente recepten In het voorjaar krijg je meteen zin om buiten te eten. Frisse maaltijden met voorjaarsgroenten van het seizoen, die makkelijk te bereiden zijn, passen daar dan goed bij.


Finale groene lente

En als de zon nog niet schijnt, haal je gewoon de lente binnen met deze heerlijke frisse lente recepten. Dit seizoen werd Groene Ster in de districtsbeker Zuid II, door het afgetekend in 1d kampioen geworden Chevremont, in de halve finale (0-0), door het minder nemen van hun strafschoppen, uitgeschakeld. Een gezond lente -soepje is deze groene aspergesoep, afgewerkt met kippenreepjes, lente -uitjes en eieren. De lente was één van de. Ideaal als makkelijke lunch of voorgerecht.


Laat een middelgroot blik groene tuinbonen uitlekken, spoel ze. Hak het bieslook en bonenkruid. Blancheer de sluimerwten beetgaar. Laat ze meteen schrikken onder koud stromend water.


Doe in een smalle maatbeker de yoghurt, het gehakt wit van lente -ui, citroensap, honing, een snuifje fijn zeezout en witte peper uit de molen. Leg er telkens grote groene asperges bovenop en rol de zalm stevig op. Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg er de zalmrolletjes op met de naad naar onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts