dinsdag 29 september 2015

Te koop kustlaan knokke

Te koop kustlaan knokke

New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! U zoekt een huis, villa, appartement of nieuwbouw dat te koop staat in Knokke Zoute?


Book online, Pay at Hotel. Aan de kust, dicht bij de zee? Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Geef meer criteria op en zoek opnieuw. Dicht bij zee, in Knokke Zoute.


Ontdek hier het aanbod appartementen te koop in Knokke , ook villa’s, gezinswoningen, penthouse, kantoor of garages. Een appartement, studio, villa, garage of ander type vastgoed in Knokke te koop ? Wij helpen u graag verder. Gemakkelijk toegankelijk. Contacteer Knokke Real Estate voor. Op zoek naar een appartement, loft of duplex te koop in Knokke , Het Zoute, Knokke -Heist en Duinbergen?


Te koop kustlaan knokke

Het appartement werd ingericht door een toparchitect en heeft een prachtige afwerking. Appartement te koop KNOKKE HET ZOUTE. Nieuw, luxueus afgewerkt appartement met een topligging in het hart van het Zoute op de Kustlaan ter hoogte van E. Ysayelaan vlakbij het Albertplein, gelegen in een moderne residentie met gevel in Carrara. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht knokke kustlaan , met prijzen vanaf € 110. Assistentiewoning met slaapkamer op verdieping Bewoonbare oppervlakte: 5m².


Naast het te koop en te huur aanbieden van vastgoed bieden wij ook aanverwante diensten aan, zoals beheer van gebouwen, vastgoedexpertises, verzekeringen en tussenkomst in de bouwpromotie, kortom alles wat men onder immo verstaat. Welkom bij Agence Het Zoute, in hartje Knokke - Het Zoute! Perfect instapklaar en mooi afgewerkt appartement met een zalig frontaal zeezicht, gelegen vlakbij het Albertplein in hartje Het Zoute. Immo Deva - Real Estate - Knokke. Of ga je liever voor nieuwbouw?


Kijk zeker eens naar ons aanbod! Wil je liever zelf vastgoed verkopen in Knokke -Heist? Ook daar geeft Dewaele je graag advies over! Aanbod uit Knokke -Heist in je mailbox?


Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox. Ruim en lichtvol hoekappartement met zeezicht over het Lichttorenplein en zicht op de Kustlaan. Dewaele heeft een breed gamma aan (nieuwbouw) appartementen. Prachtige koppelvilla, recent. Bekijk het aanbod dat bij ons te koop staat.


Gerenoveerde studio met zonneterras in een standigvolle vernieuwde residentie te Knokke. Te koop Te huur Prijsklasse - 500. Deze studio is gelegen tussen de Dumortierlaan en het Van Bunnenplein te Knokke op enkele passen van de zee en het strand.


Vanuit deze zonnige studio kijkt u op een aangenaam stuk groen! Bij Optica op de Kustlaan te Knokke vindt u altijd de zonnebril die bij u past. Bij ons kiest u uit het meest gevarieerde assortiment zonnebrillen!


Twee inritten zodat u op elk moment makkelijk toegang heeft tot uw garagebox. Afmetingen: 2mx 4m76. Staanplaatsen te koop in een nieuwbouwresidentie in hartje knokke , op enkele stappen van de dumortierlaan, kustlaan en de zeedijk.


Uw vastgoedpartner in Knokke. Agence Schmitz Knokke gelegen in de Lippenslaan 1te Knokke en een gevestigde waarde op de Knokse immobiliĆ«nmarkt. Bent u op zoek naar een appartement, villa of woning – te koop of te huur – in Knokke , Westkapelle of Duinbergen? Dan kunt u steeds bij ons terecht op kantoor.


U wil een appartement huren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts