vrijdag 10 april 2015

Wanneer is boer zoekt vrouw op tv

Tien spiksplinternieuwe boeren stellen zich aan je voor. En ze kunnen niet wachten om samen met jou een fantastische, romantische zomer tegemoet te gaan! Wekelijks volgen miljoen kijkers de avonturen van de vrijgezelle boeren! Datingprogramma waarin een aantal vrijgezelle boeren op zoek gaan naar de liefde.


Hoe ver gaan Vlaamse vrouwen én mannen voor de boer of boerin van hun leven? Canada, Finlan Kaapverdië, Duitsland of Bulgarije: geen land is te ver in de hoop er de liefde te vinden. Boer zoekt Vrouw special.


Na de kick-off in mei hebben vele kijkers brieven gestuurd. De twee leerden elkaar een jaar geleden kennen. Doreen besloot toen alsnog een brief te schrijven naar Wilfred toen na de eerste uitzending bleek dat hij niet zoveel brieven had ontvangen.


Wanneer is boer zoekt vrouw op tv

Presentatrice An Lemmens heeft op haar Instagrampagina net bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen op april start. Twaalf boeren, waaronder drie broers en een vrouw gaan op zoek naar een leuke liefde. Het vervolg van de serie is van december tot en met februari elke zondag te zien bij de KRO op Nederland 1. Er zijn inmiddels al meer dan baby’s geboren. Hieruit zijn tien boeren geselecteerd die via het tv -programma de liefde van hun leven hopen te ontmoeten. In Nederland wordt het programma uitgezonden door de publieke omroepvereniging KRO en zijn er inmiddels reeksen geweest.


Wat Marit betreft op volgen er nog een vele lange vakanties. Stel je wilt schrijven naar die ene leuke boer , hoe val je dan op tussen al die brieven? Alberdien, Katherine en Rimke geven tips.


Tot nu toe bleven veel deelnemers vaag over hun gevoelens en gedachten, uit zelfbescherming of omdat ze zelf nog niet goed weten of ze een toekomst zien met hun boer of Marianne. Maar vandaag geven sommigen zich bloot. Waar kan je vinden hoe de acteurs uit de (nederlandse) reclamespotjes heten? In de kick-off van een ni.


Yvon Jaspers duikt het boerenleven in. Hoe heet de blonde actrice van de almhof reclame? Alles over tv , het huis van de Gouden Televizier-Ring. De allereerste aflevering van het nieuwe seizoen is op een wel heel bijzondere manier te zien. Namelijk op het grote witte doek!


Wanneer is boer zoekt vrouw op tv

Eerder maakte presentatrice Yvonne Jaspers bekend dat de officiële startdatum van het nieuwe seizoen op zondag september is. Wat mij erg tegenstaat, is dat er vaak grapjes over worden gemaakt. Mensen die getrouwd zijn en geen kinderen kunnen krijgen, daar moeten we heel voorzichtig mee omgaan. Terwijl tegen mij gezegd wordt: ’Nou, moet je niet een keer aan de man?


Komend voorjaar gaan tien kersverse boeren weer op zoek naar de liefde van hun leven in een nieuw seizoen van de KRO-NCRV. Op de boerderij bij boer Marnix liggen de dames nog op een oor als Marnix alweer bezig is met zijn paarden. De logees geven aan hem met alles te willen helpen, maar voorlopig doet Marnix nog alles zoals hij het al die jaren is gewend. De vlinders vlogen zo het tv -scherm uit.


Wanneer is boer zoekt vrouw op tv

In het programma, dat via televisie en internet wordt uitgezonden, gaan vrijgezelle boeren voor het oog van de camera op zoek naar een geliefde. De voorstelronde van de internationale boeren zijn geweest en nu worden er druk brieven geschreven (die je trouwens nog tot september kunt insturen). LuckyTV haakte hier, hoe kan het ook anders, op in. Weer een hilarisch filmpje! De ideale omstandigheden om eens te fantaseren over hun gezamenlijke toekomst op de boerderij in de Noordoostpolder.


Houdt de LAT-relatie van boer Davi die in Roemenië woont, met Mara stand? Hoe is het nu met de arme Olke, wiens droomdate in een ijspegel veranderde toen ze geen concurrentie meer had?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts