vrijdag 24 april 2015

Activiteiten met vrienden thuis

Is het weekend en regent het pijpenstelen? Met andere woorden: zit jij met je handen in het haar en kinderen die het wel een verzetje kunnen gebruiken? Dit zijn de leukste dingen om binnen te doen als het buiten regent. Blegh, niet altijd fijn hoor die regen. Overal te spelen: thuis , op het werk, in een restaurant of de schoolkantine natuurlijk.


Zonder al je zakgeld te hoeven spenderen! Met proefwerken, stickers voor in je schrift, speelkwatiertjes en een eindfeest. Activiteiten om thuis te doen met je vriend. Hier is een lijst met dingen die je thuis kan doen, mocht je geen zin hebben om de deur uit te gaan. En sommige doen dat nog steeds.


Organiseer een boekenclub waarbij jullie en specifiek boek bespreken 30. Ga dan een middag of avond samen Netflixen. Maak een mooie fietstocht met leuke stops bij plaatselijke barretjes 32. Schaatsen op een pop-up ijsbaan in de stad 33.


Wil je leuke dingen doen met je vrien maar heb je geen inspiratie? Lees hier activiteiten en ideeën om iets leuks te doen met hem. Er is nog zoveel om te doen! Maak met je vrienden een lijst met dingen die jullie ooit absoluut nog willen meemaken.


Avontuur in eigen stad. Als je in een klein dorpje woont, dan zal je vast wel al snel rond zijn. BEERPONG, QUIZKE (maar dan geen gewone quiz daj alledagen op tv ziet), andere zotte activiteiten ala chironamiddag.


Activiteiten met vrienden thuis

Speel het voor de fun of om kleingeld. Met een hapje en drankje erbij vermaakt iedereen zich. Neem een nieuwjaarsduik. Begin het jaar met een frisse start door samen met je vrienden een nieuwjaarsduik te nemen. Het is gevarieerd in prijsklasse zodat er voor iedereen wel iets tussen zit.


Daarnaast heben wij er ook een aantal activiteiten bij gezet die je gewoon thuis kunt doen. Genoeg leuke dingen om te doen met je vriendinnen! Filmavondje thuis met vriendinnen. De prijs die vandaag aan een kaartje voor de cinema is gehangen, is doorgaans hoog te noemen.


Activiteiten met vrienden thuis

Op het moment dat je toch, samen met enkele vriendinnen, naar één of meerdere films wilt kijken, dan kun je dit uiteraard ook bij één van jullie thuis doen. Van die dikke regendruppels op de ruiten worden we nou niet bepaald veel vrolijker. Je gaat je snel vervelen als je de hele dag binnenzit en om dat te voorkomen hebben we originele dingen om thuis te doen voor je op een rij gezet. De gewone dagelijkse activiteiten samen met je vriendin doen kan je stukken leuker maken. Er zijn genoeg dingen die je samen kunt doen op een manier die ze leuk maakt.


Gewone activiteiten kan je samen met een beetje fantasie en geklier zo leuk maken dat jullie het samen nog leuker hebben. Beschrijf ze met een emoji! Die je aantrekkelijker maken!


Wanneer de kinderen allemaal wat groter zijn zal dit ongetwijfeld een gezellige boel worden. Dit jaar gaan we nog eens een keertje ‘uit’ ! Na zoveel jaren wel leuk. Ik geef je mijn tips om nieuwjaar thuis te vieren. Tips: wat doen met je vrienden ? Toch, is het soms moeilijk iets te verzinnen als je je verveelt met je vrienden.


Vrienden zijn heel erg leuk en je bent blij dat je ze hebt. Uitgaan of gewoon een gezellig avondje thuis zitten bij iemand is ook altijd leuk maar soms wil je ook iets anders doen. Daarom hier wat dingen die je kan doen met je vrienden.


Zit je gewoon samen thuis en wil je eens iets leuks doen, denk dan hieraan: 1. Huur of leen een beamer, dit hoeft niet veel te kosten. Geef haar een speciale cinema-avond. Thuis : eigenlijk is er geen fijnere plek dan dat. En dat begrijp ik heel goed. Daarom kom ik met liefde bij jou thuis om een diner op sterrenniveau te bereiden voor jou en je vrienden of familie.


Alle benodigdheden, ook pannen en bestek, neem ik zelf mee. Comfortabel, gezellig én betaalbaar wonen in een veilig huis waar de mens ertoe doet en waar de omgeving aansluit bij de belevingswereld van mensen met dementie. Het Buytenhuis is een nieuwe vorm van wonen met zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen maar zich wel ergens thuis willen voelen.


Onze ervaring met groepen die bestaan uit vrienden heeft ertoe geleid dat we een aantal activiteiten aanraden die het meest geboekt worden door vriendengroepen. Meestal is de interesse en sportiviteit van groepen op een vergelijkbaar niveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts