maandag 13 april 2015

Daar boven op de berg avondvierdaagse liedjes

Die zakte door zijn benen. En van je hela hela holala. Hela hela hela holala Hey! Toen kwam daar een agent aan, die zei bah vieze hond mag jij wel zwemmen, in je blote kont.


Dat vinden wij heel jammer. Maar mijn voeten die zijn blij. Heeeeela helahelahoooolala hey…. En als ik hem niet platsla. Krijg ik kriebel op mijn rug. BelgiumOnlineTv 206views.


Daarboven op die berg Daar woont een indiaan En die is gaan zwemmen Met een opblaasbanaan. Gelukkig is er Meezingertjes. Deze site werkt ook op mobiel, dus voor deze ene keer mag de telefoon mee tijdens het wandelen! Klik op menu en kies ‘ Boven op de Berg ‘ of ‘Avond4Daagse – Diverse‘.


Boven op de berg , ja daar staat een kleine dwerg, met een rood kaboutermutsje op zijn kop. Ziet plots een meisje met een ander mutsje op. Een paar gingen na het ontbijt naar de waterpomp met een aantal locals.


Daar hebben ze anderhalf uur gedanst in plaats van water gehaald. Ook een groep ging naar de bouw. Zou je cent over hebben voor onze App?


Daar boven op de berg avondvierdaagse liedjes

Onderstaande lijst is een opsomming van verschillende liedjes die er bij scouting gezongen worden. Bij het kampvuur, tijdens een wandeltocht of zomaar omdat het leuk is. Omdat sommige liedjes onder verschillende titels bekend zijn, kunnen enkele liedjes meerdere keren voorkomen. Bij ons in (…), daar is het zo’n pracht Daar geven de koeien wel een liter of acht ( Op de plaats van de puntjes je eigen plaatsnaam invullen) En.


Daar staat op geschreven: () is gek! Keyon wat goed van jou hoor ik maak een diepe buiging voor jou. Hij is gaan zwemmen, zonder zwembroekie aan.


Daar boven op de berg avondvierdaagse liedjes

Er was ons verteld dat dat een uurtje zou kunnen duren en een behoorlijke route was, daar boven op de berg , dus we waren al een klein beetje voorbereid op het feit dat we de top mogelijk niet zouden halen. Das zometeen wel anders. Als ik ‘r in de bosjes gooi. Kende overigens maar een van de boven op de berg liedjes , alleen die van Heineken. What others are saying Ze Kunnen Zeggen Wat Ze Willen.


We drinken coca cola als ze komt, daar boven op die berg woont een chinees vult daar haar tieten met waspoeder aan. Daar boven op die berg , daar boven op die berg Daar woont een stier. Meer liedjes zijn te vinden in de lijst van liedjes en de lijst van scoutingliedjes.


Dit liedje wordt vooral gezongen in Vlaanderen. In Nederland zijn er op dezelfde melodie allerlei losse coupletjes in omloop, waarvan een deel begint met daar boven op de berg. In deze lijst staan zowel Nederlandse als Duitse Après Ski liedjes zoals Anton aus Tirol en de Jodeljump. Met je kont door de sneeuw, daar. En de boom staat op de bergen,hali,halo.


En aan dien boom daar kwam een tak, een reuzetak. De tak van de boom en de boom staat op de bergen, ha-li-lo. Bij iedere strofe het nieuwe woord bijvoegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts