woensdag 29 april 2015

Appartement te koop piers de raveschootlaan knokke

Mooi hoekappartement op de 2de verdiepin. Appartement te koop in Knokke -Heist. Verweeplein in hartje Knokke , nabij de. Te koop - Knokke -Heist. In de Piers de Raveschootlaan vindt u deze afgesloten garagebox met uitgang naar de Lippenslaan.


Appartement te koop piers de raveschootlaan knokke

Het project geniet een strakke moderne architectuur. De appartementen liggen in de Piers de Raveschootlaan te Knokke en beschikken over grote ramen waardoor ze erg lumineus zijn. Dit gelijkvloersappartement beschikt over een tuin en terras. Gelegen in het centrum van Knokke , op wandelafstand van het strand en nabij de Lippenslaan. Ruim tweeslaapkamer appa.


Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Residentie Maxyne gelegen het hart van Knokke -Heist, in de onmiddellijke omgeving van het winkelcentrum aan de rand van het Zoute. Goed onderhouden appartement met twee slaapkamers gelegen in het centrum van Knokke , en dit in een kleinschalige residentie vlakbij de Lippenslaan. De ruime leefruimte (40m²), het groot, aan te leggen terras. U zoekt een huis, villa, appartement of nieuwbouw dat te koop staat in Knokke Zoute?


Aan de kust, dicht bij de zee? Bekijk het aanbod van Immo BiS vastgoed. Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen. Modern appartement op een 1e verdiep in een kleine residentie (geen lift) vlakbij de Lippenslaan. Samenstelling : inkomhall, ingericht keuken, living uitgevend op een mooi zonneterras, toilet, berging, badkamer en een zeer ruime slaapkamer met ingemaakte kasten.


Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten. Immo Deva Real Estate Knokke heet u welkom Immobiliën in vertrouwen sedert jaar onze passie en gedrevenheid.


Appartement te koop piers de raveschootlaan knokke

Zéér goed gelegen gelijkvloers appartement met twee kamers in hartje Knokke. Alles is super dichtbij en toch mega rustig wonen. Een appartement , studio, villa, garage of ander type vastgoed in Knokke te koop ? Residentie Magritte: Nieuwbouwappartementen te koop in het centrum van Knokke met garage en fietsberging, gelegen op wandelafstand van de zeedijk en het charmante Rubensplein. Wij helpen u graag verder. De gegevens zijn louter informatief onder elk voorbehoud en mogen niet als een offerte worden beschouwd.


Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. De raadpleging van deze fiche houdt de aanvaarding van deze disclaimer in. Voor reizigers die graag hun eigen plek hebben aan het eind van de dag is een appartement of flat de perfecte oplossing.


Vaak beschikbaar voor een kort en lang verblijf. Gelijkvloers appartement te koop KNOKKE -HEIST. Door verder te gaan op onze website, aanvaard je het gebruik van cookies. Onze site maakt gebruik van cookies om jouw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Indeling: inkom met apart toilet en vestiaire.


Lichtrijke woonkamer met terras vooraan. Twee volwaardige slaapkamers. Volledig ingerichte keuken. Badkamer met dubbele lavabo , ligbad en toilet. Zoutelaan en Piers de Raveschootlaan te.


Centraal gelegen 2-slaapkamerappartement op de Lippenslaan in het centrum van Knokke vlakbij winkels en restaurants met een terras aan de zonnekant. Van Bunnenplein 1 Knokke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts