dinsdag 14 april 2015

Inval utrecht vandaag

Zaterdag kun je naar een kerstmarkt in Haarzuilens en zondag kun je. UTRECHT - Een inval in Utrecht vorige week maakte deel uit van een groot politie-onderzoek naar de internationale handel in designer drugs. Dat maakt de Landelijke Eenheid van de politie vandaag. Editie NL-verslaggever Kamphorst filmde een inval op een huis aan de Laan van Engelswier.


Inval utrecht vandaag

Ook zou er risico op een explosie zijn. In dit onderzoek hebben we vandaag ook personen aangehouden. Op locaties in Nieuwegein wordt zoeking gedaan.


UTRECHT - Een arrestatieteam van de politie heeft vanochtend een inval gedaan op de Minister Talmastraat in Utrecht. Daarbij is één man aangehouden. UTRECHT - Bij een inval in een bedrijfspand op industrieterrein Lage Weide in Utrecht zijn afgelopen nacht verdovende middelen en munitie aangetroffen.


Een zwaarbewapende eenheid van de politie. De politie is in Utrecht met hulp van de antiterreureenheid DSI op zoek naar de dader of daders van de schietpartij op het Oktoberplein. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht ? Het zou gaan om Gökman Tanis (37), meldt de politie.


Vandaag wordt het Viaans Kinderdictee gehouden op het Oosterlicht College in Vianen. Het thema van dit jaar is ‘Alle kinderen doen mee! Het nieuws van de politie over veiligheid en criminaliteit. Vandaag heeft de FIOD twee mannen (en 30) en een vrouw (54) uit de gemeente Wierden aangehouden.


Zij worden verdacht van witwassen van ongeveer één miljoen euro. Er hebben doorzoekingen plaatsgevonden in vijf woningen en vijf bedrijfspanden in Almelo, Apeldoorn, Nijverdal, Rijssen en de gemeenten Hof van Twente en Wierden. De politie heeft na een grootschalige inval in een loods in Utrecht drugs en wapens aangetroffen.


Uren na de inval wordt het terrein nog steeds bewaakt door een speciale politie-eenheid. Eerder deze ochtend werd de omgeving van de loods afgezet door zwaarbewapende agenten. Arrestaties bij politie- inval woonwagenkamp Utrecht. Update Bij een politie- inval op een woonwagenkamp aan de Ina Boudier-Bakkerlaan zijn vanavond drie arrestaties verricht. Gelderland Boze boeren en bouwers rukken op naar Arnhem voor illegaal protest.


Inval utrecht vandaag

Arnhem – Tientallen boze boeren en mensen uit de bouwsector zijn woensdagavond opgetrokken naar het politiebureau in de binnenstad van Arnhem. Het restaurant is vandaag gewoon open. Uitagenda Utrecht verzorgt de meest complete uitagenda op het gebied van cultuur en uitgaan in Utrecht. Utrecht waarbij drie doden vielen, en die aan de Oudenoord in Utrecht werd aangehouden, zit vast.


Twee andere verdachten zouden inmiddels zijn. Ze worden verdacht van witwassen. Honselersdijk - In een lopend onderzoek trof de politie dinsdagochtend november in en rondom een pand aan de Spongenloet hennep en illegaal vuurwerk aan. Filmladder van alle films in Utrecht die vandaag te zien zijn.


RTL LATE NIGHT - Duration: 3:00. De actie, die met zo’n agenten werd uitgevoer stond in het teken van een onderzoek naar verdovende middelen. De politie Utrecht heeft vanmiddag op hetzelfde tijdstip een inval gedaan in tien panden in de stad.


Tegelijkertijd werd in ook Breda bij twee panden een inval gedaan. In het flatje stond een relatief kleine hennepplantage, die al geoogst was. Utrecht is gisterochtend opgeschrikt door een aanslag in. Kaart met gebeurtenissen vandaag in Utrecht NOS.


Ook bij het kantoor van de Rabobank aan de Beneluxlaan is een politie- inval geweest. Sushi Express in de Twijnstraat in Utrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts