donderdag 9 april 2015

Bolderman busreizen oostenrijk

Bolderman busreizen oostenrijk

Bent u op zoek naar een busreis Oostenrijk waarbij Wenen en omgeving centraal staan? Bezoek dit prachtige land in zowel de winter als de zomer al vanaf €36-! We vervoeren u naar verschillende steden en streken binnen Europa en laten u genieten van prachtige natuur, cultuur en bezienswaardigheden.


Met een vakanties naar Oostenrijk nemen we u mee langs de prachtige natuur, imposante bergen en indrukwekkende steden die dit land bezit. We bezoeken tijdens onze vakanties naar Oostenrijk o. Bolderman biedt de mooiste busreizen tegen de beste prijs. Wenen, Innsbruck, Lienz en Kufstein.


De Stephansdom is de zetel van de aartsbisschop van het Oostenrijkse aartsbisdom Wenen in de hoofdstad Wenen. De dom is honderdenzeven meter lang en vierendertig meter breed. Het is de grootste kathedraal van het land.


Het behoort tot de belangrijkste gotische bouwwerken in Oostenrijk. Met zijn hoge gebergten en vele meren, biedt het u een prachtig afwisselend natuurlandschap. Karinthië is de meest zuidelijke provincie van Oostenrijk.


Bent u meer geïnteresseerd in in cultuur en historie? Bekijk dan onze busreizen die naar Salzburg en Wenen gaan. Maar onze busreizen Oostenrijk hebben onze reizigers meer te bieden. Zo gaan onze busreizen Oostenrijk ook naar Silvretta en Lech waar onze koninklijke famillie in de wintermaanden haar residentie houdt. Busreizen Oostenrijk Vakantie vieren in Oostenrijk kan zowel in de zomer als in de winter.


In de zomer organiseert praktisch ieder dorp leuke en traditierijke evenementen en wedstrijden en anders is er altijd nog de hotelier die het u prima naar de zin zal maken. Van het imposante Noorwegen met zijn unieke fjordenlandschap en besneeuwde bergen, het gezellige Duitsland en Oostenrijk tot aan de hoogstaande cultuur van Italië en Spanje. Onze busreizen verleggen uw grens. Busreizen naar Duitslan België en Luxemburg brengen u vlakbij naar een heel andere wereld met gezellige steden, dorpen en een mooie.


Bekijk het complete aanbod aan busreizen en vind uw ideale Peter Langhout busreis. U vindt op deze pagina excursie busreizen naar o. Spanje, Duitslan Tsjechië, Oostenrijk en tal van andere mooie bestemmingen in Europa. Bij elke reis staan het reisprogramma en de excursies uitgebreid omschreven. De besneeuwde bergtoppen en de bevroren meren zoals de Weißensee zorgen voor een betoverend mooi landschap. We maken leuke excursies in Oostenrijk , Italië en Slovenië en gaan ook een dag naar de sfeervolle muziekstad Salzburg.


In de stadsdelen Buda en Pest, gelegen aan weerszijden van de oevers van de Donau en met elkaar verbonden door fraaie bruggen, vinden we vele bezienswaardigheden. De stad van de Habsburgers en de wereldberoemde componisten Strauss en Mozart. Dit zijn zowel busreizen , vliegreizen en riviercruises. Het aanbod van de reisorganisatie is zeer divers: van reizen in de Benelux tot Groot-Brittannië, Scandinavië en Zuid-Europa.


Comfortabele, geheel verzorgde all-in reizen. Reith im Alpbach - Oostenrijk. Bel ons als u vragen of hulp nodig heeft. Ze bieden alleen het allerbeste met een uitstekende service.


Bolderman busreizen oostenrijk

Dé specialist in busreizen Oostenrijk. Al bijna jaar verzorgt de Jong Intra Vakanties een uitgebreid aanbod van busreizen naar Oostenrijk. Kies voor een heerlijke excursiereis in Oostenrijk , waar u vanuit een comfortabel hotel de omgeving ontdekt. Of verken een groter deel van het land tijdens een rondreis door Oostenrijk. Compleet verzorgde busreizen met 1 vertrekgarantie.


Het grootste aanbod busvakanties met altijd de beste prijs. Boek uw busreis voordelig online! Een unieke manier om te genieten van de prachtige natuur in combinatie met de gezellige muziekavonden.


Zo kunt u optimaal genieten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts