donderdag 2 april 2015

Telefoonnummer blokkeren vaste telefoon

Telefoonnummer blokkeren vaste telefoon

Je kan bepaalde groepen telefoonnummers in MijnKPN blokkeren. In het geval van telefonische overlast met de vaste telefoonaansluiting zijn er verschillende mogelijkheden om dit op te lossen. Helaas kan KPN geen inkomende nummers blokkeren , sommige telefoontoestellen kunnen dit echter wel, dat hangt van het type toestel af. Wil je inkomende gesprekken blokkeren ? Dat kan alleen voor anonieme nummers. Word je telefonisch lastiggevallen?


Telefoonnummer blokkeren vaste telefoon

Mocht u het niet kunnen blokkeren en het is altijd hetzelfde nummer dan zou ik als ik u was. Gewoon de telefoon activeren bij telenet, telefoonkabeltje in de modem pluggen en je bent vertrokken. Inkomende privé nummers blokkeren op vaste lijn. Ook zijn er verschillen tussen een vaste telefoonverbinding en mobiele telefoonnummers. Na blokkering kunnen deze nummers niet meer met uw vaste telefoon worden gebeld.


Raadpleeg daarvoor de handleiding van uw toestel of vraag aan uw telefoonprovider wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook zelf kiezen of uw gegevens al dan niet vermeld. Het is gratis voor uw gsm-nummer, maar u betaalt € 33. Wordt u bedreig gestalkt of gepest?


Blokkeer het nummer via uw gsm. Niet zeker of je die optie hebt? Je kan de oproepen blokkeren als je toestel de functie nummerblokkering heeft. Vraag het eens na bij de verkoper van je toestel. Vandaag alleen al 6x gebeld geweest op 2u tijd.


Dan komt er geen antwoord. Soms wil je telefoonnummers blokkeren omdat je door een bepaalde persoon of partij wordt lastig gevallen. Met deze tip laten we je zien hoe je met Android telefoonnummers blokkeert, zodat je met rust gelaten wordt. Ben je juist op zoek naar een nieuw toestel?


Dit nummer verschijnt in beeld zodra je gebeld wordt. Open de ‘ Telefoon ’-app. Druk onderaan op ‘Recent’. Zoek het telefoonnummer op dat je wil blokkeren en druk rechts daarvan op het ‘I’-knopje.


Ga hiervoor naar je telefoon -app. Kies voor instellingen (drie puntjes naast groene telefoon knop) en kies voor ‘Nummers blokkeren ’ of ‘Intimidatiefilter’. In het volgende scherm kun je kiezen voor Instellingen en daar heb je een compleet overzicht over alle geblokkeerde telefoonnummers die je naar eigen inzicht kunt aanpassen. Bent u klant van KPN voor vaste telefonie? U kunt KPN vragen om groepen van informatienummers te blokkeren.


Telefoonnummer blokkeren vaste telefoon

Ook kunt u KPN vragen om alle buitenlandse telefoonnummers te blokkeren. Nummers blokkeren vaste telefonie Het is mogelijk om anonieme gesprekken die bij jou binnenkomen te weigeren. Ben nog nieuw op dit forum dus ik weet niet of ik het nummer zomaar mag geven. Daarnaast kun je zelf bepalen naar welke nummers er niet gebeld kan worden. U kunt specifieke telefoonnummers blokkeren met een telefoontoestel die de functie nummerblokkering heeft.


U kunt bij een verdeler van telefoontoestellen terecht. Hiervoor heeft u ook de betalende dienst Ken-je-beller nodig. Vanaf je vaste telefoon zijn deze nummers dan niet meer te bereiken.


Ook kun je geen inkomende gesprekken vanaf bepaalde telefoonnummers blokkeren. Nummerblokkering instellen voor losse telefoonnummers kan niet. Nu wordt ik elke dag gebeld door een bedrijf welke volgens de beller in de USA zit. Ik heb vaste telefonie van Ziggo.


Ik wordt elke dag rond 18.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts