woensdag 18 maart 2015

Werkwoord aller oefenen

Invuloefeningen en sleepoefeningen. Verder zullen hier in de toekomst waarschijnlijk meer oefeningen te vinden zijn. Spelletje) Regelmatige werkwoorden op -er vervoegen. Getallen en kleuren oefenen. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.


Werkwoord aller oefenen

Vervoeging Oefenen Vertalen. Hier zijn geen regels voor. Je moet deze werkwoorden veel oefenen zodat je ze uit het hoofd leert kennen. In de volgende zinnen moet je de juiste vorm van aller invullen.


Op deze pagina vind je allerlei oefeningen, spelletjes enz. FRANS die we leren of geleerd hebben. Zet de juiste vorm van het werkwoord aller bij de persoon. Druk op het einde op CONTROLEER. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.


Gratis online avoir oefenen. Uitleg vervoeging avoir Oefeningen avoir van languageguide-online. Hoe je een werkwoord op -er moet vervoegen wordt je door drie kinderen op eenvoudige manier uitgelegd in het volgende filmpje:. Heel erg fijn om te oefenen ik ben er heel erg tevreden mee ik had huiswerk gelegen en wist niet hoe ik het werkwoord être moest oefenen dankjuliewel. Oefeningen frans leren, werkwoorden ÊTRE AVOIR, ALLER in de tegenwoordige tijd - au présent Zet in de volgende zinnen de werkwoorden ÊTRE, AVOIR en ALLER in de tegenwoordige tijd - au présent.


Voor meer filmpjes die je kunnen helpen met leren, check ons account. Online oefenen met dit onderwerp. Start de oefening door op het blokje ‘suivant‘ (volgende) te klikken en het spel kan beginnen. Werkwoorden oefenen met de Pink Panter voelt als een spelletje spelen.


Werkwoord aller oefenen

Klik weer op ‘suivant’ en je krijgt de eerste vraag te zien, waarbij je de juiste vorm van een werkwoord invult. Het werkwoord aller = gaan. Twee oefeningen om het werkwoord aller in de tegenwoordige tijd onder de knie te krijgen.


Soms is een werkwoord zowel regelmatig als onregelmatig, dan is bijvoorbeeld alleen het voltooid deelwoord onregelmatig. Tip: Als je sterke werkwoorden of zwakke werkwoorden moeilijk vindt om te onthouden, dan weet ik een ezelsbruggetje. Op elk werkblaadje staat een werkwoord met vertaling en dat kan de leerling dan keer helemaal overschrijven om de vervoeging in te oefenen. De vervoeging van deze groep is helemaal niet regelmatig, het is dus belangrijk deze te leren. Voor meer informatie kan je naar de les over onregelmatige werkwoorden gaan.


Wanneer je deze klas binnenkomt. Daarnaast kun je al deze werkwoorden op verschillende manieren on-line oefenen. Heb je de uitleg begrepen en wil je nu oefenen ? De juf vond ook enkele oefeningen voor het werkwoord aller. Franse werkwoordsvervoegingen.


Niet alle woorden zijn geken maar de kinderen weten dat ze naar het onderwerp moeten kijken. Volgende websites zijn nuttige oefenplaatsen! Allerlei oefeningen om de werkwoorden être en avoir en de regelmatige werkwoorden op -er onder de knie te krijgen. Dat wordt leren en veel oefenen dus! In dit overzicht geef ik je tips om de werkwoordsvervoegingen van Être en Avoir te leren: inclusief voorbeeldzinnen, oefeningen en audiobestanden voor de juiste uitspraak!


Hieronder vind je een overzicht met de meest voorkomende tijden van het werkwoord Être (zijn). Cet exercice sur la conjugaison du verbe aller au présent est destiné aux enfants de CEou CEou aux personnes apprenant le FLE. Gebruik de Hints-knop om een extra letter te krijgen, wanneer je het lastig vindt om een antwoord te geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts