woensdag 18 maart 2015

Bredene aan zee camping

Bredene aan zee camping

Al jaren doet de familie De Coster er alles aan om u een relaxte vakantie met vrienden, familie en kinderen te bezorgen. Rust, orde, netheid en respect staan dan ook bij ons centraal. De familie De Coster zorgt ervoor dat uw vakantie een speciale gebeurtenis wordt. Over de ganse camping is er Wifi mits betaling. U bepaalt de tijdsduur en het surfen op het net kan beginnen.


In de hotspot zones kan u direct aan de slag, in de andere gebieden voorzien wij u van een hotspot. Bent u op zoek naar een stukje thuis aan de Belgische kust ? Op ons goed verzorgde terrein bieden wij u trekkersplaatsen (per dag maand of seizoen) en plaatsen voor tenten en zwerfwagens. Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator. Wij hebben ook een uitgebreid aanbod van stacaravans die we verhuren.


The surrounding countryside is perfect for hiking or biking through the serene landscape. Bredene te bieden heeft. In het Paviljoen, centraal gelegen op de camping , kan je terecht voor een frisse pint. Avonds heerst er een gezellige drukte en kan iedereen er terecht voor een leuke babbel of één van onze activiteiten. Sie wohnen hier km von Brügge und km von Ostende entfernt.


Alle Unterkünfte umfassen einen Sitz- und einen Essbereich. Chalet mit Schlafzimmern Dieses Chalet verfügt über einen Sitzbereich, Küchenutensilien und eine Mikrowelle. Kleine, rustige camping.


All modern comfort is provided to give people the space and tranquility they want. Good availability and great rates. Read hotel reviews and choose the best hotel deal for your stay. Onze ligging nabij het pittoreske kuststadje De Haan, vlak bij het strand en nabij de polders straalt één en al rust uit. Ruime kampeerplaatsen en veel groen zorgen voor de nodige privacy.


Onze camping heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie aan de Belgische kust. Park Merlo biedt een reeks kwaliteitsvolle vakantieappartementen in een verzorgde omgeving. Tijdens de werken is het onmogelijk om de camping op te rijden.


Eveneens zal er tijdens deze periode geen stroom en water zijn. Free WiFi is provided throughout the property and private parking is available on site. Do you want to buy a lodge? Find your ideal retreat or location here! Komm mit uns auf Tour durch das schöne Europa.


Overweegt u om zelf uw stukje thuis aan zee te kopen ? Dan kunnen wij u zeker en vast helpen. Wij bieden een ruim aanbod mobiele chalets , rechtstreeks van de fabrikant. Voor vier personen en zeer goed gelegen op camping astrid te bredene. Een caravan huren aan de Belgische kust, het kan!


Het vakantiepark ligt op slechts 5km van het strand. Reisen Sie in die Region Flandern. De camping heeft plaatsen zonder schaduw en met enige schaduw.


Bredene aan zee camping

Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans. Speciale korting voor groepen vanaf pers. Camping Duinzicht ligt nabij een zandstrand. Op de camping is er internet.


Kamperen mogelijk met ontbijt. There are 2pitches, for touring units which are grassy and generally without shade. Het strand en de zee liggen op een wandelafstand van 500m.


All pitches have 10A electricity, water, drainage and cable TV connections. Regardless of budget, you can find the room to suit your needs on ViaMichelin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts