dinsdag 31 maart 2015

Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Luxe , aangepast en rolstoelvriendelijk vakantiehuis te huur in Drenthe, direct aan het water met sauna en jacuzzi. Slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ook kinderen hebben in een vakantiehuis met jacuzzi de tijd van hun leven.


Een luxe vakantiehuis met jacuzzi biedt ook de nodige ontspanning, na een actieve dag is het heerlijk om met vrienden of gezin samen te borrelen en bubbelen. Het warme water is een verademing na een intensieve dag in de buitenlucht. Laat de verplichtingen achter je en kies voor een ontspannen en onbezorgde break. Samen met je partner, gezin of vrienden genieten van een luxe huisje met jacuzzi in Gelderland.


Hoor de vogels fluiten en volg vanaf je terras de koeien en schapen die rustig grazen. Staar vanuit de jacuzzi naar de sterrenhemel en verwonder je over de stilte om je. Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna , jacuzzi en buitendouche. Vakantiehuis met privé wellness.


De wellness huisjes zijn landelijk en rustig gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, vlakbij Blokzijl en Giethoorn. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. In een luxe vakantiehuis met sauna is het altijd genieten!


Winters is het heerlijk om van de warmte van de sauna te genieten, en ‘s zomers kunt u na een lange strandwandeling ontspannen in uw vakantiehuis met sauna. Al onze luxe vakantiehuizen zijn prachtig ingericht en voorzien van alle mogelijke gemakken. Een huisje met sauna én jacuzzi is natuurlijk extreem luxe en daardoor ook vrij uniek.


Om toch een heerlijk romantisch weekend te beleven, hebben wij daarom nog een paar andere huisjes opgesomd die beschikken over een sauna , jacuzzi of bubbelbad en die niet onderdoen aan de bovengenoemde huisjes. Wie een huisje met privé sauna en jacuzzi zoekt, bijvoorbeeld in de Ardennen, Nederland of Frankrijk, zit hier goed. Wij bemiddelen niet alleen in de verhuur van huisjes met jacuzzi , wifi en sauna maar ook in luxe wellness bungalows, villa’s en chalets met bubbelbad of hottub en luxe wellness vakantiebungalows. Extra luxe 6-persoons vakantiehuis met ruime Finse sauna en jacuzzi in de tuin, gelegen aan de rand van het park met prachtig weids uitzicht.


Zeer volledig ingericht, luxe keuken en heerlijk terras met ligbedden. Geniet van een privé vakantiehuis met een houtgestookte jacuzzi. Vlakbij de vakantiehuizen kun je heerlijk varen met een fluisterbootje, electrosloep of kano. Af en toe is het belangrijk dat u tijd met uw geliefde alleen spendeert. En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een privé- jacuzzi of hottub buiten in de tuin.


Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert. Hier kan je een luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi huren. Wie op zoek is naar een huisje of villa met privé sauna en jacuzzi , vindt deze gegarandeerd binnen minuten op deze site.


Boek nu deze vrijstaande vakantiewoning voor personen in de Belgische Ardennen. Villa Deluxe Durbuy heeft slaapkamers en badkamers. De villa heeft panorama uitzicht, een speelkamer met voetbalspel en een jacuzzi en sauna in de tuin. Super-de- luxe een bungalow met privé- jacuzzi.


Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Een privé- sauna is al luxe , maar het kan nog mooier als u kiest voor een bungalow met een privé- jacuzzi in de tuin. In de zomer een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warme. Als u heerlijk wilt ontspannen tijdens uw vakantie, dan is een luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi de perfecte plek om, samen met uw gezin of partner, uw innerlijke batterij weer op te laden. Naast een sauna en jacuzzi beschikken de. Voor het ultieme gevoel van ontspanning raden wij u een vakantiehuis met jacuzzi aan.


Kom volledig tot rust in een heerlijk warm bad waar u de zorgen van thuis even kunt vergeten. U hebt de vrijheid om elk moment van de dag te relaxen in uw eigen jacuzzi. Luxe vakantiewoningen met privé wellness. Wij bieden dé perfecte vakantiebestemming aan om even heerlijk tot jezelf te komen! Wij verhuren bijzondere vakantiewoningen met privé wellness faciliteiten.


Maak kennis met de prachtige natuur en kom optimaal tot rust. Huur het luxe vakantiehuis eenvoudig via onze website. Geniet samen met je partner van een onvergetelijke vakantie in een eigen luxe vakantiesuite. Ontspan in de sauna , genieten van de massages in je eigen hottub, of kom tot rust samen met een glas wijn voor de houtkachel.


Klik op een vakantiehuis voor meer informatie en contactgegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts