woensdag 25 maart 2015

Nationale telefoonnummers

Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon. U kunt hier heel gemakkelijk telefoonnummers en adresgegevens van personen vinden. Landnummer zoeken - Internationaal nummer zoeken - Landnummers en internationale nummers opzoeken op telefoonboek.


We willen u graag van dienst zijn. Kies het nummer voor het product waarover u contact wilt opnemen, zodat u de juiste medewerker aan de lijn krijgt. We streven ernaar u altijd binnen minuten te helpen. Zoek een telefoonnummer of bel code op van een mobiele of vaste lijn. Bekijk onze volledige lijst met landcodes.


Telefoonnummers opzoeken helpt u bij het zoeken naar internationale telefoonnummers. Vind iemand op een gemakkelijke manier met onze Nummer Opzoeken-zoekopdracht. Van openingstijden tot e-mailadressen, telefoonnummers en meer! Dit is een lijst van landnummers in de telefonie.


De sortering van deze lijst is op alfabetische volgorde van het land. De landnummers worden bij het bellen voorafgegaan door een internationale toegangscode die per land verschillend kan zijn. U kunt online via onze webwinkel lokale netnummers bestellen. U selecteert de gewenste regio en krijgt de keuze uit een aantal nummers.


Nadat u een nummer heeft aangekocht, is het meteen actief voor gebruik. Ik ben de afgelopen paar maanden vaak gebeld door onbekende nummers. Doordat ik aan het solliciteren ben, kan het mogelijk zijn dat ik door het uitzendbureau gebeld wordt, maar soms wordt ik echt gebeld door oplichters. Ik ben dus tot het idee gekomen om een lijst met gevaarlijke telefoonnummers op te stellen. We bieden een snelle en gemakkelijke manier om de klantenservice nummers te verkrijgen van duizenden ondernemingen van over de gehele wereld.


Via de slagzin “Gele Gids … Gouden Gids! Nationale telefoongids op Telefoonboek. Servicenummers zijn telefoonnummers die niet zijn gebonden aan een regio.


Uiteraard kennen we nog veel meer van dit soort nummers. Connect levert en host niet alleen nationale servicenummers, maar ook internationale! Het netnummer en het abonneenummer worden gescheiden door een kort streepje.


Nationale telefoonnummers

Nederlandse telefoongidsen. Deze zijn allen ook op het internet te vinden. Op dezelfde manier waarop je een nummer van een persoon zoekt, kan je ook een bedrijf zoeken. Je vult simpelweg de stad in waar je iets zoekt, en dan in plaats van een naam vul je in wat je zoekt.


De eerste keer heb ik opgenomen en een man zij bent u die en die en woont u op dit adres ik zei ja toen had hij het over dat hij met mij over het gas en licht wilde praten ik zij dat regelt mijn man altijd ik zij bel vanavond maar terug opgehangen en werd niet teruggebeld van morgen weer. Wanneer men wil een nummer opzoeken is het eigenlijk het beste dat je al over enkele gegevens kan beschikken voor aleer men aan het eigenlijke werk begint indien men zal een telefoonnummer opzoeken of eventueel een gsm nummer zoeken. Alle (geografische- en niet-geografische) netnummers worden netjes geformatteerd. Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.


Met uw toestemming plaatsen we ook cookies van derden. U kunt dit op verschillende manieren in orde maken. U kunt via dit formulier aangeven dat u liever.


In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van zone. Om een internationaal telefoongesprek tot stand te brengen, kiest men eerst het internationaal toegangsnummer en het landnummer. Zoek je bijvoorbeeld iemands nummer? Dan vind je hier een stappenplan waarmee je het kan achterhalen. Dat kan natuurlijk alleen als die andere persoon ervoor gekozen heeft om het.


Het landnummer van Engeland. Als u naar Engeland wilt bellen moet u eerst een internationaal toegangsnummer of landnummer intoetsen. Door eerst het landnummer te toetsen geeft u aan dat u naar Engeland wilt bellen. Om met één klik in alle belangrijke gidsen te zoeken vink je de gidsen van je keuze aan. Onder in het scherm staan invulvelden.


In deze velden voer je de gewenste gegevens in en klik op zoeken. De Fraudehelpdesk waarschuwt voor oplichtingspraktijken, adviseert gedupeerden van fraude en verwijst hen naar instanties die verder kunnen helpen. Onze operatoren beschikken over meer dan miljoen telefoonnummers en bijbehorende adressen, zowel vast als mobiel en van alle telecomoperatoren in België. Onze databank wordt dagelijks geactualiseerd. De discussie bij de telefoonnummers is deels gemodereerd.


Nationale telefoonnummers

Er komen dagelijks duizenden bijdrages aan, dus het is niet mogelijk om elke individuele commentaar te controleren. We besteden aandacht vooral aan de verdachte en gerapporteerde commentaren. In dit overzicht vindt u al onze telefoonnummers , ook die u belt vanuit het buitenland.


Wilt u een medewerker van ABN AMRO spreken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts