dinsdag 31 maart 2015

Gekke uitjes

Op leuke uitjes is iets meer te beleven! Ontdek tijdens onze groepsdiners, feesten en events op maat en groepsactiviteiten het verborgen Tilburg. Je ontdekt de nieuwste locaties en bijzondere plekken waar niemand anders jullie mee naar toe zal nemen. Ben jij de persoon om elke keer hetzelfde te ondernemen ok, dan is dit artikel misschien niet voor u geschikt. Bent u juist iemand die wel houdt van aparte, vreemde, bijzondere of een tikkeltje gekke uitjes of activiteiten dan bent u hier aan het juiste adres.


Laat je verrassen, blijf op de hoogte. Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en interessante kortingen! Laser Game Amsteram is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. In onze zeer grote Arena van wel 900mkunt u Lasergamen met.


Bedrijf wat zeer leuke uitjes organiseert, voor grote maar ook zeker kleine groepen. Nu een paar x geweest om verschillende dingen te doen. Heel leuk om eens op een oude solex door de omgeving te touren en op plekken te komen met de route die ik nog niet kende. Cadeautips voor hem en haar. Is het lastig om een leuk cadeau voor hem of haar te vinden?


Gekke uitjes

De origineelste cadeau-ideeën en -tips vind je hier! Welkom op ons familiekanaal! Van familievlogs, te gekke uitjes , vakanties en pretparken tot aan challenges en pranks, het komt.


Keuze uit meer dan activiteiten vol actie en avontuur. Beleef hoe het is om mee te doen aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol. Boek uw uitje nu direct online. Wij ontwikkelen al meer dan tien jaar games en bedrijfsuitjes, in binnen- en buitenland. Het hoeft niet allemaal knullig te zijn, die activiteiten met je vriend.


Probeer er eens een gezellige avond van te maken, met jullie tweetjes. Uitjes voor met z’n 2en. Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Bezoek als ANWB-lid nu deze musea met korting.


En voor iedereen zit er wat wils tussen. Van kleine tot grote musea en van kunst tot technologische. Duik het verleden, toekomst of menselijk lichaam in tijdens een leuk dagje uit voor het hele gezin. Tips voor gekke uitjes of workshops ? Zo hoorde ik laatst van iemand die een middag.


Gekke uitjes

Leuke overzichtjes en gekke plekken De leukste steden, filmlocaties, de hoogste bergen, onbewoonde eilanden, de mooiste wijngaarden, vieze plaatsnamen, duikspots, spoorzoeken naar Romeinse resten en nog veel meer leuke en bijzondere uitstapjes in Nederland. En dat is zeker niet onmogelijk, aangezien Nederland een arsenaal aan bijzondere uitjes biedt in diverse categorieën. Je moet wel weten wat er allemaal te doen is. En daar helpen wij dan weer graag een handje bij.


Hieronder bijzondere uitjes in Nederland die de moeite waard zijn om te ontdekken. Ook lees je in mijn blog met uitjes in de winter nog meer tips! Deel dit overzicht eventueel ook met je partner, met vrienden, opa en oma, of ouders van school.


Daarom boek je onze solo uitjes ook als leuke uitjes voor personen. We hebben verschillende leuke uitjes voor zoals een slipcursus, een cursus terreinrijden maar ook SweepAway is een geschikt uitje voor 2. Speel de spannende Target Game in Noord-Brabant of op locatie. De Target Game is een spannend politie en boefspel in een uniek jasje! Er worden groepen gemaakt.


Zondag mei is het Moederdag! Wil je eens een bijzonder cadeau of een onverwachts verrassingsuitje doen samen met je moeder? Wij hebben een paar aparte, unieke en gekke uitjes op een rijtje gezet die je samen met je moeder kunt doen op Moederdag! Het evenementenbureau in voor groepen met de meest unieke, bijzondere en hilarische uitjes in Amsterdam! Op zoek naar een uitdagend vrijgezellenfeest, gezellig groepsuitje of bijzonder bedrijfsuitje in het bruisende Amsterdam, maar dan net even anders en specialer?


Dan zit u bij Funny Events goed! Een leuk bedrijfsuitje moet bestaan uit een mix van verschillende uitjes. De één houd van snelheid de andere deelnemer doet het liever iets rustigere aan.


Lachen, gieren brullen tijdens de Scootmobielrace. Een bedrijfsuitje moet spannend zijn, uitdagend maar vooral erg leuk zodat de mensen er weken later nog steeds over praten. Je leukste vrijgezellenuitje organiseer je hier. Vrijgezellenuitje organiseren ? De leukste en origineelste vrijgezellenuitjes voor een leuk vrijgezellenfeest vind je hier op deze leuke website. Ontdek de mooiste steden met onze Messenger chatbot die jouw spelbegeleider wordt op je uitstap.


Gekke uitjes

Je trekt de stad in met foto’s van de mooiste plaatsen in de stad. Vind deze locaties en neem er een gekke selfie van jouw team. De chatbot geeft jullie meteen een vraag of raadsel over deze plek. Haal binnen die punten!


De Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke avond. Onder leiding van onze quizmaster spelen jullie Bingo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar cijfertjes aanstippen. Met muziek, opdrachten en andere gekkigheden. En uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen!


Wie krijgt als eerste Bingo? De Te Gekke Wandeling start bij Zoete Lieve Gerritje en eindigt bij de Sint-Janskathedraal. Maar op verzoek kunnen we het begin- en eindpunt ook aanpassen.


We komen langs het huis waarin de beroemde kunstschilder Jeroen Boschzijn jeugdjaren doorbracht en Het Dieske aan de Binnendieze (ons eigen Manneke Pis) niet te vergeten. Nederland zoals attractieparken, dierenparken, nationale parken, musea en stranden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts