maandag 25 december 2017

Visum voor nederland vanuit thailand

Gaat u op reis naar Thailand ? Bekijk de vereisten voor een visum voor Thailand en vraag in enkele minuten online een Thais visum aan. Thai die naar Nederland willen komen, moeten een Schengenvisum aanvragen, ook wel toeristenvisum genoemd. Een dergelijk visum wordt voor maximaal dagen afgegeven. Een aanvraag voor een Schengenvisum moet altijd bij de Nederlandse ambassade of consulaat in het land van herkomst worden ingediend. Dat kan bij de Thaise ambassades in zowel Nederland als België.


Website Nederlandse Ambassade in Thailand : thailand. Meestal wordt er een visum aangevraagd voor een Thaise partner of familielid. Visum voor Nederland aanvragen. Hij of zij kan dan kennismaken met Nederland.


Ga je voor langer dan dagen op reis maar verblijf je minder dan dagen in Thailand , en vlieg je vanuit België of Nederland naar Thailand en keer je vanuit Thailand terug, dan heb je een visum nodig. Even een voorbeeld ter verduidelijking: Je maakt een rondreis van dagen door Zuidoost-Azië. Voor een langer verblijf dan dagen dien je voor vertrek een visum Thailand aan te vragen.


Dit dien je minimaal twee weken voor je vertrek te doen. In Nederland kun je een visum aanvragen bij het Thaise Consulaat in Amsterdam en bij de Thaise Ambassade in Den Haag. Dit visum is wel in Thailand te verlengen. Het visum van dagen kun je verlegen met extra dagen, voor 9bath.


Als je over land binnenkomt kun je je verblijf met maximaal zeven dagen verlengen , dus dagen in totaal. Deze verlenging kost ook 9bath. Een visum voor Nederland vraagt u aan bij de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in het land waar u woont. Aanvragen bij een ambassade van een ander Schengenland waar Nederland door vertegenwoordigd wordt in het land waar u woont, kan ook. Dit Schengenvisum geldt voor een verblijf van dagen.


Visum voor nederland vanuit thailand

Wanneer je in Nederland al een Thais visum hebt aangevraagd voor een langer verblijf dan dagen in Thailand is dit natuurlijk niet nodig. Risico’s bij visum overschrijding Indien tijdens je verblijf in Thailand jouw visum verloopt, is dat volgens de Thaise wetgeving een strafbaar feit. Kies dan bij uw aanvraag voor de optie ‘multiple entry’. Heb ik een visum nodig? Of u een visum nodig heeft, hangt onder andere af van uw nationaliteit, bestemming en verblijfsduur.


Thai die Nederland willen bezoeken moeten daarvoor vooraf een visum aanvragen. Officieel heet dit een visum kort verblijf (VKV), of visum ‘type C’, maar in de volksmond ook wel ‘toeristenvisum‘ of ‘Schengenvisum’ genoemd. Vereisten Schengenvisum Nederland.


De belangrijkste vereisten om een Schengenvisum voor Nederland te verkrijgen. Wilt u naar Nederland komen en reist samen met of naar een familielid met de nationaliteit van de EU, EER of Zwitserland? Dan kunt u een faciliterend visum aanvragen. Geen visum nodig, wel regels. Ook voor visumvrije bezoekers zijn er regels om zonder visum naar Nederland te reizen.


Welcome to the website of the VFS Visa Application Centre for the Netherlands in Bangkok, Thailand. This site provides information on procedures applicable to all Thai and non-Thai residents who wish to apply for a visa to the Netherlands or the Caribbean parts of the Netherlands (the countries Aruba, Curaçao and St Maarten and for the Dutch Caribbean islands Bonaire, St Eustatius and Saba). Als een visum voor Nederland is afgewezen en de polis is nog niet ingegaan, dan wordt de premie teruggestort en vervalt de verzekering. Bestaande kwalen, ziektes en aandoeningen die al bestonden op of vóór de ingangsdatum van de verzekering zijn niet verzekerd en komen daarom niet voor vergoeding in aanmerking.


Een visumaanvraag kost € 6 te betalen in Thai Baht tegen de koers. Een vriend van mij wonend in Duitsland (Duits staatsburger) wil zijn vriendin uit Zuid-Afrika, Kaapstad uitnodigen op korte termijn, voor een korte Kerstvakantie, de snelste vlucht is naar A´dam. Dan moet er een visum voor Nederland worden aangevraagd zoals ik begrijp.


Nederlanders die per vliegtuig Thailand binnen zonder visum mogen daar dagen blijven. Vanuit Nederland naar Thailand : - - netnummer - abonneenummer. Vanuit Thailand naar Nederland : 0- - netnummer zonder nul - abonneenummer.


Visum voor nederland vanuit thailand

Raadpleeg je provider voor de roamingkosten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts