vrijdag 15 december 2017

Sterrenmensen

Sterrenmensen

Free sheet music for Piano. We use cookies on this site to enhance your user experience. Kenmerken: onopvallende types met opvallende ogen (bijzonder van kleur of vorm), ze helpen graag anderen maar treden niet graag op de voorgrond. Ze werken liever achter de schermen. Hun doel op aarde kan ook zijn in de ontwikkeling hiervan bij te dragen.


En het is dus niet verwonderlijk dat ze graag reiki beoefenen, aangezien er bij deze genezingsmethode sprake is van gecodeerde symbolen die met verschillende genezing energieën mee trillen. Sterrenmensen houden vaak erg van technische snufjes en gadges. Indigo kind kenmerken: alles wat je moet weten, ook over een test. Ontdek het verschil met HSP, ADD en wat je helpt om jezelf als indigo te erkennen. Deze mensen worden ook wel sterrenmensen genoemd.


Ik denk dat veel oude zielen een sterrenafkomst hebben, maar wanneer er ondertussen veel aardse levens zijn geleef zoals bijvoorbeeld in mijn geval, is dat gevoel van niet van de aarde zijn wat naar de achtergrond geraakt. Het is niet bedoeld als hokje maar als een beweging om bewustwording te brengen bij sterrenmensen en hun te helpen zichzelf te zijn op de aarde. Hierdoor gingen de ijsmassa’s smelten en ontstond er geleidelijk een waterhoudende atmosfeer, die leven mogelijk maakte. Emeritus hoogleraar Ardy Sixkiller Clarke van de Montana State University doet al jarenlang onderzoek naar het contact dat indianen zeggen te hebben met ‘ sterrenmensen ’. Een stamoudste vertelde dr. Clarke dat er mensachtige buitenaardsen leefden onder Mount Hayes in Alaska.


Sterrenmensen

De Amerikaanse schrijfster Phoebe Lauren heeft vele Sterrenkinderen ontmoet. Ze schreef er een aantal boeken over zoals Wijsheid van een Sterrenkind. Zij zegt: Er is iets bijzonders in hun ogen: een uitdrukking, een verlangen, misschien zelfs een verdriet.


NIEUWE LICHTFREQUENTIES VIDEO: WIJ ZIJN DE STERRENMENSEN Lichtmeest. Page with articles, short stories and poems in English and Dutch. Pagina met verhalen, artikelen en gedichten in het Engels.


Menselijke engelen vertonen veel overeenkomsten maar zijn volgens Doreen Virtue ook nog in verschillende categorieën in te delen, afhankelijk van waar de ziel in het niet-aardse leven heeft vertoefd. Zo heb je geïncarneerde engelen, sterrenmensen en wijzen en combinaties van deze vormen. What people are saying - Write a review.


En naarmate de tijd verstreek gingen er ook weer sterrenmensen van de andere stralen incarneren op aarde, op voorwaarde dat zij eerst als mens-mens incarneerden een of meerdere levens, om deze straal en het innerlijk leven van de mens-mensen zich eigen te maken. Dit is een groep die hoort bij de gemengde typen van de aarde engelen zoals beschreven door Doreen Vitue. Hoewel ik beslist de wijsheid in deze niet in pacht heb, voel ik toch veel voor de opvatting dat het allemaal te maken heeft met de natuurwezens, de deva’s.


Bridget Nielsen behandelt de onderwerpen gezondhei welzijn, hoog vibrerend dieet, genezing van de voorouders, spirituele expansie, channeling van sterrenmensen , hybride menselijke aliens, lichtwerkers, sterrenzaa Sirius, Pleiadian, de galactische federatie van licht, verleden-levensregressie, helderziende, paranormale, walk-ins, galactische channelings, kristal kin indigotest en zijn. Alleen informatie waarmee de wereld verbeterd kan worden, is nuttig voor sterrenmensen. We zijn ons heel bewust hiervan. Wil je meer lezen over de basis typen aarde engelen die bestaan uit de Engelen, wijzen, elementalen en sterrenmensen dan kunt kijken op de Earth Angel Fair site waar al deze groepen beschreven staan.


De sterrenmensen zijn vrijwilligers die vanuit andere buitenaardse beschavingen zijn gekomen om de mensen op aarde te helpen. Mensen die als boodschapper op de aarde zijn en die ons langzaam maar zeker moeten voorbereiden op de dingen die komen gaan. Mensen die van verre komen, door ons sterrenkinderen of sterrenmensen genoemd. Altijd zoekende in hun aardse leven, naar iets dat ze hier maar niet kunnen vinden.


Here about popular Wetenschappelijk Onderzoek, advies, chakra, helderhoren sites such as paranormaaladviespunt. Domeinnaam gereserveerd voor een klant van 123-webhost). De piramides werden gebouwd als ‘locatiebakens’, zodat de sterrenmensen hun bezoekjes nauwkeuriger konden oriënteren en plannen, en ze werden ook gebruikt als manieren om energie te creëren, en.


De sterrenmensen op het ruimteschip zijn in de loop van hun evolutie zeer vaardig geworden in het energetisch ‘aanvullen’ van hun eigen lichamelijke energievoorziening en niet alleen in hun ‘fysieke’ lichamelijke structuur, maar in alle denkbare gebieden van hun wezen. Er zijn veel bekende legenden in Centraal- en Zuid-Amerika over Sterrenwezens die neerdaalden uit de hemelen om de mensheid te helpen. De sfeer is een beetje vergelijkbaar met die van Asimovs Foundation and Earth: een groepje sterrenmensen reist van planeet naar planeet om uiteindelijk in een verre toekomst met hun roots te worden geconfronteerd op de aarde. Wat ze daar aantreffen is heel bizar. De Kristalmensen waren zeer bekend met het werken met kristallen, zoals bijna alle sterrenmensen , maar de kristallen hebben de kennis van kristallen als stenen en de relatie op geestelijk nivo geheel onafhankelijk van andere planeten en sterren onderzocht, en zich deze eigen gemaakt.


Sterrenmensen

Je zou een sterrenmens kunnen zijn als je bijvoorbeeld een afwijkende kleur of vorm aan je ogen hebt. Daarnaast zijn sterrenmensen gek op gadgets en technologie of geïnteresseerd in reiki. De Engelen (uit de Engelenrijken).


Geïncarneerde Engelen herken je aan hun hartvormige gezicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts