woensdag 27 december 2017

Gebroken relatie terug goed maken

Hoe je relatie weer goedmaken? Als gevoelens gekwetst zijn en harten gebroken , dan is het niet vanzelfsprekend om de brokken van de relatie te lijmen. In dat geval is het aan jou om het goed te maken met je ex.


Gebroken relatie terug goed maken

We hebben elkaars hart gebroken tijdens onze relatie. Ieder op elkaars eigen manier. Ik was altijd degene die de touwtjes in handen had en hij liep altijd achter mij aan. Ook ik heb het wel is uitgemaakt met hem, maar dat kwam altijd al gauw weer goed.


Want een gebroken hart is van de meest ingrijpende dingen die je mee kan maken. Daarom is het maar goed om er snel overeen te komen. Doordat de verbinding verbroken is, raak je gefrustreerd.


Je wilt die andere persoon terug , of veranderen wat er gebeurd is. Je laat je blush of oogschaduw op de grond vallen, en de poeder breekt en ligt in duizend stukjes over de vloer, of nog in het doosje. Een gebroken hart doet onvermijdelijk pijn, daar kan je niet om heen. Wie het al meemaakte weet gelukkig dat er licht is aan het einde van de tunnel, maar dat maakt die tunnel nog niet minder donker.


Je relatie terug : stappen voor de hereniging. Nu we een tweetal redenen hebben behandeld waardoor je relatie mogelijk verbroken is, gaan we het nu hebben over het herenigingsproces. Om de kansen zo groot mogelijk te maken dat je je relatie terug krijgt, is het noodzakelijk om een aantal belangrijke stappen te doorlopen. Er zijn tegenwoordig steeds meer gebroken relaties waarvan men denkt dat deze niet meer te herstellen zijn.


Maar bedenk dat iedere relatie op een gegeven moment te maken krijgen met problemen, ongeacht hoe goed deze is. Veelal zijn deze problemen op te lossen, maar soms ook niet. Quality-fight weer een nieuw woord geleerd #128521; Je beschrijft hier het stappen-plan hoe na een ruzie het weer goed te maken. Een proces dat naar mijn bescheiden mening niet alleen geldt voor open relaties.


Wel interessant om het hier weer even sec terug te lezen. Dank en blijf doorgaan met je lezenswaardige blogs. Tips om Ruzie met Je (Ex-)Vriend Goed te Maken Niets is pijnlijker dan degene waarvan je houdt pijn te zien lijden.


Gebroken relatie terug goed maken

En het is nog veel pijnlijker wanneer jij de wetenschap met je meedraagt dat jij zélf de veroorzaker van die pijn bent. Als het je blij maakt, zul je glimlachen bij het idee. Als de relatie niet gered kan worden. Een verbroken relatie kan je depressief en ongelukkig maken.


Soms is de relatie niet meer te redden, en ligt dat niet aan jou. Als je wilt dat jullie relatie standhoudt, kan je hem beter dingen geven die maken dat hij bij je wil blijven, dan dingen vermijden die zorgen dat hij bij je weggaat. Door je te focussen op het positieve, zorg je dat zijn intuïtie meer waarde aan je gaat hechten. Laat het daarbij en blokkeer zijn telefoonnummer.


Elke andere vorm van contact kan ertoe leiden dat je terug wordt gezogen in de relatie. Narcisten zijn meesters in het “hooveren”. Hij vertelt je precies wat je wilt horen, en wanneer je weer bij hem terug bent, is alles precies als tevoren of zelfs nog erger.


Wellicht is de seks nooit écht goed in je relatie geweest, maar hebben jullie het er nooit over gehad. Slechte seks is de sluipmoordenaar van relaties. Dus als jij weer de prik terug in je relatie zou willen, dien je seks bespreekbaar met hem te maken en samen na te gaan wat jullie prettig vinden en wat jullie wensen zijn. Dat gaat ook goed maar soms zijn er dagen en momenten van zeer intens verdriet en niet zo zeer vanwege het feit wat hij over mij gezegd heeft maar meer omdat cocaïne de relatie kapot heeft gemaakt.


Het zwichten van hem (elke keer weer) voor die troep en de daarmee gepaard gaande psychische ellende (psychiatrische instelling enz.). Hij kan nog niet zeggen dat onze relatie definitief voorbij is en houd de mogelijkheid open dat het terug in orde kan komen. Die onzekerheid is echt ondragelijk voor me. Aan de ene kant zegt hij dat het misschien terug goed kan komen maar aan de andere kant merk ik dat hij contact probeert uit de weg te gaan… Zeer lastig allemaal.


De vlinders die bij het begin van een nieuwe relatie rondfladderen in je buik, verdwijnen na een tijdje. Niets om je zorgen over te maken , want het is volkomen normaal. Maar volgens wetenschappers is er wel een manier om dit verliefde gevoel terug te krijgen.


Gebroken relatie terug goed maken

Maar niet alleen een luisterend oor, durf ook om te vragen of anderen je kunnen ondersteunen bij de lijst van dingen die je moet doen. Ga dus terug naar je lijst en kies een paar dingen uit die je echt niet alleen kan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts