maandag 25 december 2017

Google play tegoed gebruiken

Uw account bij uw provider moet een goede reputatie hebben. Makkelijk, veilig en snel! Als u meerdere accounts heeft, kunt u kiezen welk account u wilt gebruiken. In de Play Store vind je alles wat je nodig hebt voor Android-apparaten en Chromebooks. Denk hierbij aan games, films, muziek, boeken (audiobooks en e-books) en andere specifieke apps voor je telefoon of tablet.


Google play tegoed gebruiken

Dat kan wanneer je dat wenst, het nieuwe tegoed wordt gewoon bij je nog resterende tegoed geteld. Eenmaal ingewissel kan je het geld niet meer terughalen. Je kan het tegoed enkel gebruiken voor aankopen in de Play Store. Dit kun je zowel via een computer als via je Android telefoon doen.


Geen kosten of vervaldatum. Skype-naar-Skype-gesprekken zijn gratis. Er zijn mogelijk providerkosten voor dataverkeer van toepassing. We raden aan een onbeperkt data-abonnement of Wi-Fi-verbinding te gebruiken.


De app is nu zowel in Nederland als in België beschikbaar – dit is hoe het werkt. Je kunt dat gebruiken om apps, muziek, of films te kopen in de Play Store. Gebruiker moet jaar of ouder zijn en woonachtig in Nederland. Inmiddels is Android volwassen geworden en dat geldt ook voor de betaalmogelijkheden. De gebruiker moet jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Nederland.


Niet bruikbaar voor hardware en bepaalde abonnementen. Je kunt uitsluitend via een creditcard afrekenen in de Play Store. Maar niet iedereen heeft een creditcard. Dat tegoed geven ze zelfs 25. Kortom altijd de moeite waard om een keer een KitKat te kopen in plaats van een Mars of Snickers :).


Je hebt de Play Store kaart binnen seconden besteld en binnen enkele seconden ingewisseld. Zo kun jij gelijk gaan kiezen. Hoe kan je je play store tegoed gebruiken in de app store ? Ik heb op me Play Store euro staan. Deze actie start op vrijdag september en is geldig op een beperkt aantal actiecodes. Het is ontworpen om je favoriete muziek af te spelen en ervan te genieten.


Daarvoor was het maar mb per dag. Ik gebruik mijn telefoon zeer weinig en snap niets van dit datagebruik. Koop een Giftcard eenvoudig online voor jouw favoriete dienst door te betalen met iDEAL.


Google play tegoed gebruiken

De prepaid codes worden direct geleverd per e-mail. We kunnen ook vragen om andere gegevens, zoals uw btw-nummer om uw betaling te helpen verwerken. Na het invullen van basisgegevens over jou als gebruiker, krijg je ongeveer eens per week een vragenlijst voorgeschoteld. When you have sufficient credits in the gift car you can use them to buy apps or unlock the premium uses. Ja, want de geldigheid van de cadeaukaart is afhankelijk van de valuta.


Die is in Duitsland de euro, en die gebruiken wij in Nederland dus ook. De kaarten zijn nog niet te koop in Nederlan maar je kunt het in een ander euroland gekochte tegoed wel in Nederland besteden. Vandaag ontdekte DroidApp dat bij supermarktketen Albert Heijn ook de Play Gift Card te koop is. Daar hing de kaart in het rek met een tegoed van euro.


Nintendo eShop cards kun je inwisselen voor Nintendo Points of gebruiken om Nintendo tegoed mee op te waarderen. Vervolgens heb je toegang tot de ongelofelijke wereld van Nintendo met games, accessoires, software en nog veel meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts