vrijdag 15 december 2017

Avontuurlijke camping ardennen

De Ardennen is gemakkelijk te bereiken en dichtbij Nederland. Geniet van de rustgevende natuur in een prachtige omgeving of maak gebruik van de actieve faciliteiten die de Ardennen te bieden heeft! In de Ardennen vindt u glooiende groene heuvels, met rustieke dorpjes en charmante stadjes, avontuurlijke wouden, sprookjesachtige grotten en steile rotswanden. Een kleine camping in de Ardennen is een perfecte plek om de schoonheid van deze streek te ervaren. Center Parcs Les Ardennes ligt midden in de groene heuvels van de Ardennen.


Aan het eind van de dag sluit je af met een duik in het subtropisch zwemparadijs. Wij vergelijken het aanbod van álle outdoor-aanbieders in de héle Ardennen. U bent niet afhankelijk van één bedrijf, maar wij selecteren uit alle mogelijkheden de beste optie voor u. Voor deze unieke bemiddeling betaalt u nooit meer dan wanneer u alles zelf zou boeken bij de verschillende aanbieders.


Actief genieten van de omgeving samen met je gezin. De kindvriendelijke camping staat garant voor dagenlang plezier. De animatie op de camping zorgt ervoor dat de kids zich geen moment hoeven te. Veel wandelliefhebbers kennen deze omgeving nog niet, maar de tuin van de buren heeft tal van verrassingen te bieden. De streek heeft één hoofd-ingrediënt: natuur.


Belgische Ardennen tot in het zachte, licht glooiende groene landschap bij Luik. De afdaling is avontuurlijk over een traject van meter - km - prachtig. On top of that it’s a play paradise for the children aswell.


Equipped with a bucket and a landing net, children can fully enjoy their search for fish. You will be surrounded by nature situated near the river the Semois. Een actieve vakantie in de omgeving van Spa, je kunt ook mountainbiken in de Ardennen , kanoën in de ardennen of een mooie wandeling maken met een GPS toestel.


Je kunt tijdens je welverdiende vakantie meedoen aan de outdoor activiteiten die worden aangeboden op camping Polleur. Vlakbij enkele grote steden, zorgt camping Dinant voor de ultieme rust, maar toch vlakbij het gezellige Dinant. Maar natuurlijk is de Citadel van Dinant erg populair.


Camping Ardennen , Bièvre. De camping ligt centraal aan de verbindingswegen van Durbuy, Marche-en-Famenne en Hotton. De ideale uitvalsbasis voor verschillende activiteiten. In de Ardennen kun je tal van avontuurlijke activiteiten doen, zoals mountainbiken, bungeejumpen, abseilen, kayaken, enz.


Avonds zoek je een rustige kampeerplek op. Met gemak klap je je daktent uit en geniet je van de rust in de natuur. Dat wordt heerlijk dromen. Wildkamperen in de Ardennen.


Het wordt een heerlijke vakantie in de Ardennen met tieners! Vanuit jouw eigen stacaravan, chalet, tentje of trekkershut. Dit zijn allemaal perfecte uitvalsbasissen om de Ardennen te ontdekken! Verder zijn er veel sportfaciliteiten. Wij hebben avontuurlijke alternatieven voor u. Alles is compleet ingericht en staat klaar voor een zorgeloze vakantie.


Kanoënd de Ardennen ontdekken: vanaf de camping hoeft u alleen maar in te. Overal kan je gezellige campings vinden, meestal gelegen aan een riviertje. Er is op elke camping wel een winkeltje waar je eventueel nog wat spullen kan kopen. Elke dag zijn er sportieve activiteiten zoals kanoën, klimmen en abseilen, Kinderbivak en nog veel meer. Zo raar is de vraag dan ook weer niet.


We hebben ooit met kinderen in de Ardennen op een camping gestaan waar we een oude bbq van de camping kregen om vuurtje te stoken. Avontuurlijk kamperen tijdens outdoor in de Ardennen. Heeft u zin in een weekendje outdoor Ardennen gekregen?


Boek dan u uw vakantie op Petite Suisse, met de outdooractiviteiten. Alle outdooractiviteiten die worden georganiseerd vanaf de camping kunt u vinden op de website. Bekijk direct alle mogelijkheden voor Outdoor Ardennen.


Ook de evenementenkalender van de Franse Ardennen is elk jaar goed gevuld. Denk bijvoorbeeld aan de avontuurlijke legenden en sagen die tijdens het festival ‘L’oreé des légendes’ centraal staan. Je kunt er overnachten in het avontuurlijke natuurdomein de Brouwierweide in de Vlaamse Ardennen. Gemotoriseerd verkeer is niet toegelaten.


Avontuurlijke camping ardennen

De paal met waterpomp garandeert een minimaal comfort. Belgisch wildste beek de Ninglinspo stroomt tussen de grotten van Remouchamps en de waterval van Coo. Het is verboden een kampvuur te maken.


Plek voor een avontuurlijke wandeling langs rotsblokken en tientallen kleine watervallen. De Ninglinspo is maar 5km lang maar daarin daalt ze wel bijna 200mtr. Je mag rekenen op goed gezelschap, avontuur en uitzonderlijk dienstbetoon.


Chefna op kleine paadjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts