donderdag 14 december 2017

Cafe te huur antwerpen

Deze zaak is echt van A tot Z onderhanden genomen en is. Immo-Café: horecazaken te koop, te huur of over te nemen. Vul hierboven uw e-mail adres in en klik hier. We sturen het vervolgens naar uw mailbox.


Cafe over te nemen in het centrum van lommel. Gelegen in de korte omgeving van het Centraal Sta. Café te huur pontstraat te aalst, op 100m van de grote markt. Geen overname onmiddelijk vrij.


Zelfstandige uitbating. Goed draaiend restaurant. Appartement te huur in Antwerpen. Best Cafés in Antwerp , Antwerp Province: Find TripAdvisor traveler reviews of Antwerp Cafés and search by price, location, and more.


Over te nemen : goed draaiende broodjeszaak te Antwerpen - Linkeroever. Wil u de Zaalzoeker gebruiken? Of wil u een zaal te huur aanbieden via Zaalzoeker?


In dit kanaal vindt u meer informatie over zalen huren in Antwerpen. Bestaande horecapanden en panden met een horecapotentieel komen in aanmerking voor aankoop of inhuurname door Brouwerij Haacht. Huur Cafe Te In Antwerpen. Neem een kijkje in onze brede waaier van horecapanden. Beste Café Restaurants in Antwerpen , Antwerp Province: TripAdvisor Bewertungen von Restaurants in Antwerpen finden und die nach Küche, Preis, Lage und mehr filtern.


Cafe te huur antwerpen

Op zoek naar immo te huur ? Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle immo te huur in België. Of combineer het VW RETRO CAFE samen met het VW FOODCAFE, de keuze is aan u. Op elke plaats, op elk moment, in minder dan geen tijd is ons VW RETRO CAFE of het VW FOODCAFE er klaar voor! Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Deze horecazaak is gelegen in een historisch pand dat.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor cafe te huur rotterdam. Café Costume is tailoring à la carte only. In your hands lies our menu and the power to express your unique personality through your next suit.


Huis te koop Antwerpen. Voor iedereen die zijn huis te koop gaat zetten of te koop heeft staan Door middel van deze. U wil een bedrijfsvastgoed huren?


Dit ruime appartement is gunstig gelegen aan de Carnotstraat te Antwerpen , vlakbij het centraal station, winkels en. Je hebt er lang over nagedacht, zelfs nachten van wakker gelegen, de tijd is rijp om je horecazaak over te laten. Nu nog de overnemer vinden die bereid is de juiste prijs te betalen, het is verre van evident. De verkoopsinstrumenten van de horeca. Horeca draait naast kwaliteit, sfeer en inrichting om een goede verkoopstrategie.


Cafe te huur antwerpen

Dit appartement omvat een Living - Keuken, met kasten, gasvuur en. Hier vind je alle handelspanden van de groep Duvel Moortgat die te huur of te koop zijn. De bestemming van deze panden is hoofdzakelijk Horeca. In het pand van de voormalige Madeira in de Meldertstraat in Hasselt opent Carine Geboers in de tweede helft van. Reeds ruime tijd zelfde uitbaters.


Deze goed draaiende frituur is gelegen in de omgeving van vier scholen waaronder een campus , een nieuw ziekenhuis ZNA , op wandel afstand van het Mas , de jachthaven en het openbaar vervoer. Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek immo, te huur. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje!


Cafe ter overname Horst centrum incl bovenwoning met aparte Op een prima locatie aan de rand van het bruisende centrum van Horst wordt deze zeer goed geluidgeïsoleerde Muziekcafé de Buun met een riante bovenwoning te koop aangeboden. Met zijn uniek interieur is deze zaak al meer dan jaar een begrip in zijn genre. Houdt u van de stad en wilt u compact en goedkoop wonen?


Dan is het huren van een studio in Antwerpen de beste oplossing om op een centrale locatie te wonen zonder onnodig veel huur te betalen. Organiseert u een receptie of feest? Zoekt uw vereniging een goede plek om te vergaderen?


Cafe te huur antwerpen

Of bent u op zoek naar een geschikte hobbyruimte? Dan kan u een zaal huren in Gemeenschapscentrum Luchtbal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts