dinsdag 26 december 2017

Bpost klachten melden

Gebruik onze online formulieren om ons snel uw vragen, suggesties, opmerkingen en klachten door te sturen. Ik ben ontevreden over de dienstverlening van bpost of een andere postale dienstverlener – waar kan ik klacht indienen? In eerste instantie wordt klacht neergelegd bij de betrokken postoperator.


Bpost klachten melden

Indien het resultaat hiervan onbevredigend is, kan de Ombudsdienst voor de postsector ingeschakeld worden door het indienen van een schriftelijke klacht. Dat is afhankelijk van het soort klacht. Een pakket opsporen in het buitenland kost bijvoorbeeld vaak meer tijd dan in Nederland. Hebben we je klacht eenmaal ontvangen, dan laten we je natuurlijk weten wat we gaan doen om de klacht op te lossen en hoe lang dit duurt.


Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Doel van het klachtenbox-platform. De consumentenorganisatie Test Aankoop stelt de consument, zowel met als zonder hoedanigheid van abonnee van de organisatie, in staat om via het online klachtenbox-platform rechtstreeks een bedrijf aan te schrijven waarmee hij in conflict is of waarmee hij een meningsverschil heeft. Hallo, ik heb schoenen verkocht op vinted voor 120€.


Op dit online klachtenplatform kun je gratis een klacht indienen. Doel is dat je samen met het betreffende bedrijf of instantie tot een oplossing komt. Deelname van bedrijven is vrijblijvend en alle klachten worden openbaar gemaakt. Zo kan iedereen zien of er klachten over bedrijven zijn en hoe die daar mee omgaan. De ombudsdienst voor de postsector behandelt klachten over de post- en koerierbedrijven in België.


Voor klachten over bpost bank is Ombudsfin, de ombudsdienst voor financiële diensten, bevoegd. Indien dit niet het geval is, wat we erg betreuren, dan raden we je aan om dit hier te melden. We verlengen je abonnement vervolgens met het gemiste exemplaar. Aangezien ik PostNL een review gegeven heb na slechte ervaringen, vind ik dat ik een partij die het volgens mij beter doet toch ook een review moet geven.


Dit zijn pogingen tot oplichting. Welke post zal NIET doorgestuurd worden? Brieven waarop uw naam NIET vermeld wordt of die NIET verstuurd werden door bpost. Voor pakjes, tijdschriften, kranten en pensioenen moet u zelf uw verhuis melden aan de afzenders.


Bpost is in elk geval beter dan PostNL. De documenten die ons bezorgd worden, kunnen aan de betrokken onderneming worden overgemaakt. De persoonlijke gegevens worden opgeslagen in het gegevensbestand van de consumentenombudsdient en dit enkel met het oog op de behandeling van de klacht.


Kreeg u een e-mail of sms met de boodschap dat u een prijs wint bij een eindejaarstrekking, of een bon krijgt voor problemen in een sorteercentrum? Ein Streitfall mit bpost in Belgien oder über einen Brief oder ein kleines Paket, der oder das von einem anderen Unternehmen im Postsektor behandelt wurde ? Ihre Beschwerde war erfolglos ? Vielleicht können wir Ihnen helfen. My Bpaid Card Management. Nog geen bpaid profiel ? Maak een nieuw profiel aan.


Als je als bedrijf of organisatie geconfronteerd wordt met een netwerk- of internetincident en dit wil melden of in alle vertrouwen advies wil vragen kan dit bij CERT. Federale Cyber Emergency ResponsTeam. Er zijn duizenden klanten die op hun geschenk wachten. Om de verzending vlekkeloos te laten verlopen moet je kunnen rekenen op een betrouwbare partner. Hoe geef ik mijn adreswijziging correct in ? Geef eerst aan of u een doorzending binnen België of naar het buitenland wil.


Bpost klachten melden

Binnen België kiest u voor een doorzending naar een huis of flat. Indien u een ogenschijnlijk intact pakket in ontvangst neemt en pas later ontdekt dat de inhoud ervan beschadigd is, dient u de afzender rechtstreeks te contacteren. De afzender is immers verantwoordelijk voor het behandelen en oplossen van klachten van deze aard.


Onze klantenservice helpt je graag bij je vragen of problemen. Hier vind je ook verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts