donderdag 14 december 2017

Mooie teksten over het leven

Mooie teksten over het leven

Het leven is als het zingen van een lied dat je niet gerepeteerd hebt. Mooie woorden over het leven , om het leven te vieren, kracht uit te halen, sterker te worden of gewoon omdat ze mooi zijn! Het is niet altijd even gemakkelijk om op deze teksten te komen.


Gezegden, citaten en spreuken die zo uit het leven gegrepen zijn. Elke dag is de moeite waar en elke ochtend ontwaken we in het hier en nu-een gave die nooit voor lief genomen moet worden! Laat deze geweldige citaten en teksten over het leven je inspireren om vanaf nu elke draaiing om de zon de beste ooit te maken. Niet voor niets dat er daarom zoveel wijze spreuken over het leven zijn. Over het leven zijn ontzettend veel wijze spreuken en teksten van bekende personen maar ook van onbekende personen.


De kracht van een korte tekst over het leven zit in de lengte van de tekst en natuurlijk de diepere. Ben je op zoek naar mooie teksten en spreuken over alle dingen en gebeurtenissen in het leven ? Op deze pagina vind je de mooiste en origineelste teksten die je kunt gebruiken tijdens mooie maar ook moeilijke momenten. Als het leven een wonder is, moet de dood een terugkeer zijn naar de normale toestand. En uiteraard houden we daarbij goed in de gaten welke zinnen het meest populair zijn.


Welke wijsheden over het leven het beste gewaardeerd worden. Ik heb de mooie teksten over het leven bij elkaar geraapt en heb ze onderverdeeld in vijf duidelijke categorieën. Het leven aanvaarden en begrijpen Men ogen open, niet toeknijpen Mijn dagdromen zijn nu voorbij Over tot een nieuwe bladzij Aanvaarden wat het leven bied Hoor mijn teksten aan, hier mijn lied Door het leven zal ik beven Iedereen mijn aandacht geven Een nieuwe vriend voor elke dag Ik hoop dat ik beleven mag Wat vriendschap en liefde zijn Want. Mooie zinnen die werken als een levensmotto en die je kunnen inspireren. Ook als je op zoek bent naar het doel in je leven kan je deze mooie levensteksten lezen.


Je vindt hier iedere dag een nieuwe spreuk, wijsheid of gezegde. Gedichten en mooie teksten. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven. Bekijk hier de teksten over het leven. Levensteksten met anderen delen?


Mooie Engelse zinnen en teksten over het leven. De volgende zinnen zijn zo uit het leven gegrepen en zitten vol motiverende, wijze woorden. Met de juiste levensteksten maak je toch duidelijk hoe jij je voelt. Mooie teksten over het leven , verdrietige gedichten, teksten over maatschappelijke issues, vrolijke gedichtjes, lees er hier een aantal en put er jouw nodige hoop, inspiratie en troost uit.


Welke levensgedichten vind jij het mooiste? Laat een reactie achter en een like bij het. Iedereen leeft zijn eigen leven en komt daarbij allerlei mensen en gebeurtenissen tegen op zijn of haar levenspad. Teksten over het leven. Mooie teksten over het leven.


Laat anderen mee genieten van jouw vreugde. Plaatjes van alles wat. Ik leef met veel gevoelens. Hoe dichter bij de doo hoe rijker het leven wordt.


Het belangrijkste in het leven van een mens is een goede gezondhei veel belangrijker nog dan bijvoorbeeld geld. Dat hebben veel mensen pas veel te laat door. Elke gebeurtenis in het leven is kostbaar en verdient een herinnering. Met behulp van deze website kun je jouw herinnering een zinvolle betekenis geven.


Mooie teksten over het leven

Maak gebruik van de talloze teksten die over liede, vriendschap en verdriet gaan. Doe je inspiratie op met deze mooie zinnen! Deze levensmotto’s of life motto’s zijn in het Engels.


Hieronder zie je een lijst met een aantal mooie levens motto’s. Deze selectie van levensspreuken en wijze uitspraken over allerlei thema´s in het leven inspireren de geest en het hart en zullen voor velen zeer herkenbaar zijn en mooie inzichten brengen. Ontdek spirituele teksten over loslaten, spreuken over vriendschap, teksten over liefde, en wijsheden over Kracht in het leven.


Mooie teksten over het leven

Fleur iemand weer op of geef iemand de steun door een krachtige boodschap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts