vrijdag 1 december 2017

Quizvragen en antwoorden 2018

Quizvragen en antwoorden voor iedereen. Test je kennis en speel enkele Nederlandse quiz vragen. Dan maken wij het jou gemakkelijk door jou duizenden quizvragen met antwoorden te geven.


Wij danken onze quizmasters die ook in de toeksomst voor nog meer quizvragen gaan zorgen. Indien je ons daarbij wil helpen en zelf leuke vragen weet, kan je ons altijd contacteren en zetten wij ze zo spoedig mogelijk op onze site. Deze ongelukken met fatale afloop waren aan elkaar gelinkt doordat ze beiden gebeurden met eenzelfde type vliegtuig.


Je komt dan op de categorie pagina terecht waar je quizvragen en antwoorden kunt vinden. Verspil geen tijd en doe de quiz! Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats. Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen. Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen.


Quizvragen en antwoorden 2018

De oud-bisschop ontkende alles, waarop er eind februari een nieuwe klacht kwam, ditmaal van een slachtoffer dat in Bavikhove zou misbruikt geweest zijn. Het is een mix van vragen rond sport, politiek, actualiteit, film en muziek, bekende mensen, einde van de eerste wereldoorlog,… Je kan hiermee een leuke eindejaarsquiz maken! Hier Op vragen- en - antwoorden. IT en tech, muziek, films en veel meer. Zelf gratis een quiz maken en samenstellen.


Leuke quizvragen en antwoorden. U hebt de perfecte plaats gevonden voor het samenstellen van een leuke quiz. MS-Liga Comité Dendermonde gesteld werden. De quiz werd opgesteld en gepresenteerd door Lieve Wellekens.


Alle quizzen bestaan uit vragen met multiple choise antwoorden. Check leuke- quizvragen. Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Hoe wordt een ananas in het Engels genoemd?


Thumbs up als je meer hebt. Leukste quizvragen website, verschillende categorieën en wekelijkse update van de kwisvragen. Stop met zoeken, spaar je kostbare tijd uit en download nu de kant en klare quizlijsten! Deze pubquiz behandelt natuurlijk onderwerpen die te maken hebben met deze periode van het jaar.


Denk bijvoorbeeld aan het sinterklaasfeest. Een doe-het-zelf pubquizpakket van pubquizshop. En dat is inclusief de plaatjes voor de plaatjesronde(s) en de geluidsfragmenten voor de muziekronde. Door Jacobjones gepubliceerd op Saturday July 17:Het wordt beslist een zwoele zomer maar voor de dagen dat het weer wat minder is, stelde ik deze 1quizvragen samen.


De leukste quizvragen site voor alle liefhebbers! Kwisvragen voor groot en klein! Wat is de meest populaire en bekendste auto programma? Vragen en antwoorden over films en tv.


Quizvragen en antwoorden 2018

Ook kinderen vinden quizzen leuk. En fier dat ze zijn als ze het juiste antwoord weten! We hebben zowel moeilijke als gemakkelijke vragen.


Op die manier zal elk kind zeker een aantal vragen correct kunnen beantwoorden. Overzicht van alle quizvragen , Nederlandstalig. In deze nieuwe reeks quizvragen krijg je een lijst van vijftien mogelijke antwoorden waaruit je kan kiezen. In deze zeventiende aflevering zijn dat bekende vrouwelijke tennissers. Alle antwoorden vindt u onderaan terug!


Quizvragen en antwoorden 2018

Lijst met mogelijke antwoorden : Sabine Appelmans Marion Bartoli Kim Clijsters Chris Evert Billie. We hope you enjoyed it and if you want to download the pictures in high quality, simply right click the image and choose Save As. Welkom op kwis quizvragen.


We proberen je een ruime keuze te bieden tussen de verschillende categorieën. De vragen zullen wekelijks geupdate worden en uiteraard nieuwe quizvragen toegevoegd worden aan onze systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts