dinsdag 5 december 2017

Nieuwbouw assistentiewoningen

This tender with title DBFM van een gezamenlijk nieuwbouw - en renovatieproject met assistentiewoningen , een dienstencentrum, handelsruimtes, appartementen en ondergrondse parking te Antwerpen has been published on Bidding Source portal dated for the country of Belgium. It has been categorized on Building construction work. Erkende assistentiewoningen.


Nieuwbouw assistentiewoningen

Op het gelijkvloerse zijn er een gemeenschappelijke ruimte, een uitgebreide keuken en aparte lokalen met privacy voor bijvoorbeeld revalidatie of andere zorgdiensten. Op de campus Het Heiveld in Sint-Amandsberg zijn de assistentiewoningen Wibier uitgebreid. Naast de bestaande woningen kwam er een nieuwbouw met flats. Gentse 65-plussers vinden er hun nieuwe thuis. Telefonisch bereikbaar – maandag tot en met zaterdag tussen 9u en 18u.


Zorgeloos genieten in een groene parktuin waar sociale interactie en privacy probleemloos hand in hand gaan. Hier vind je aangename, lichtrijke leefruimtes en gezellige leefterrassen. Assistentiewoningen Koksijde. Dit is op het gelijkvloers met een tuintje en privé terras.


Denhoutem assistentiewoningen (2) Leave a Reply Cancel reply. Welkom op de website van Assusoft N. Nieuwbouw te koop Veurne project. Zorg in de nieuwbouw assistentiewoningen. De woonassistent staat elke dag voor je klaar.


Je kan hem of haar altijd bellen op werkdagen, tijdens de werkuren. Investeren of zelf wonen? Wedstrijdontwerp voor assistentiewonignen Dunecluze te Koksijde.


Gegarandeerd het meeste bouw- en vastgoednieuws, óók over nieuwbouw. Kleur je timeline rood. De assistentiewoningen hebben meerdere voordelen, zo ligt de zorgsite naast het AZ Sint-Lucas ziekenhuis in Gent, op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Gent en omgeven door prachtige tuinen om nog meer tot rust te komen. U heeft interesse in de aankoop of huur van een erkende assistentiewoning?


Je kan steeds bij hen terecht voor advies of een gepaste behandeling. Zo kan je zorgeloos profiteren van alles wat de nieuwbouw assistentiewoningen en de gemeente Maldegem te bieden hebben. Meer en meer senioren willen in alle rust en comfort wonen in een assistentiewoning aan zee. In het charmante Sint-Idesbald kunt u hier nu gevat op inspelen.


Anny has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Anny’s connections and jobs at similar companies. De flats zijn erkende assistentiewoningen , ze voldoen aan de strenge wettelijke normen van het Agentschap voor Zorg en Gezondheid.


Deze erkenning vormt een kwaliteitslabel voor de eigenaar en de bewoner. De familiale sfeer valt je meteen op. Dit is een woonzorgvoorziening die bestaat uit een woonzorgcentrum, assistentiewoningen en kamers voor herstelverblijf. Senioren voelen zich hier thuis en fleuren vaak weer op. Het is hier knus en gezellig, je leeft zelfstandig en tegelijk kun je rekenen op een topservice.


Nieuwbouw assistentiewoningen

Cust’O zijn assistentiewoningen met een extra oog voor design, en dat zie je. De vele faciliteiten en stijlvolle lounge bar met zonneterras zorgt voor gezelligheid en samenzijn. De inrichting van het restaurant waar u heerlijk kan eten is gebaseerd op “The Jane” in Antwerpen.


Elisa-Park kiest ervoor om 1 voltooiingswaarborg volgende de wet Breyne aan haar klanten aan te bieden. U heeft dus 1 garantie dat de woning altijd volledig afgewerkt zal worden. Contacteer Dewaele voor meer info.


Nieuwbouw assistentiewoningen

Bekijk de foto’s van Henri Dunantlaan. Deze assistentiewoningen worden uitgebaat door Solidariteit voor het Gezin (SvG). SvG heeft ook een aantal rusthuizen in de buurt waarbij U moest het nodig zijn onmiddellijk daar terecht kan zonder wachtlijst. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen.


Schelde is een exclusieve residentie met prestigieuze assistentiewoningen , ontworpen door sterarchitect Vincent Van Duysen. Het kader is subliem, de dienstverlening ongezien. U beschikt onder meer over een overdekt zwembad met wellness, een kapsalon en een restaurant op topniveau. Vlakbij het centrum van Linden worden weldra erkende assistentiewoningen (voorheen: serviceflats) opgericht met een verhuurgarantie van maanden.


De centrale ligging, de veelzijdige ontmoetingsruimtes (grote tuin, cafetaria) en de ondersteuning door Familiehulp garanderen bovendien een actieve en sociale omgeving waarin hedendaagse. Het project omvat assistentiewoningen , waarvan woningen opgetrokken worden in het klooster. Achteraan rond de binnentuin worden nieuwbouw assistentiewoningen opgericht, verdeeld over kleinere, strakke gebouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts