donderdag 27 oktober 2016

Voornaam in chinese tekens

Voornaam vertaling in het woordenboek Nederlands - Chinees op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. En het is deze barrière die China Inkling stap voor stap neerhaalt. Deze in België gevestigde onderneming wil door middel van training en consulting een meer doeltreffende communicatie stimuleren tussen beide werelden. Dit is vaak een naam die qua uitspraak min of meer overeenkomt met de voornaam (en soms ook de achternaam), en uiteraard een positieve (of althans niet beledigende) betekenis heeft.


Voornaam in chinese tekens

Waarbij “Li” dus de achternaam is. We tekenen altijd de meest frequent voorkomen versies. Daarnaast zijn er honderden vormen van schrijven.


Het zal worden vertaald door ons alleen de Voornaam. We hebben geen vertalingen van de achternaam te bieden. Chinees wist daarover te vertellen dat je in chinese karakters enkel een poging kan doen om zo dicht mogelijk bij de westerse klanken aan te sluiten. Een echte vertaling is het dus niet enkel een klanknabootsing ! Steeds vaker zie je mensen met getatoeëerde namen in het Japans of Chinees. Ze zien er mooi uit en nodigen vaak uit tot een gesprek.


Een nieuwsgierig iemand zal altijd vragen wat er in het Chinees staat en je kunt meteen het hele verhaal erachter vertellen. Maar kloppen deze vertalingen ook? De voornaam (het kunnen er meer zijn) onderscheidt in de westerse culturen iemand van anderen met dezelfde achternaam. Zoek hieronder de mooiste chinese namen voor een meisje. Chinese tattoo : Chinese tekens , hoe vertaal je ze?


Bekijk ook onze lijst met alle chinese jongensnamen. Als de lijst met namen te lang is, gebruik dan ons uitgebreid zoekformulier om meer filters te kunnen gebruiken. Namenindex geeft u suggesties en betekenissen voor jongensnamen en meisjesnamen. Hier werkt het helaas ook niet. Ik werk op een Apple in een werkomgeving met Windows.


Voornaam in chinese tekens

Alleen in mijn werkomgeving heb ik last van de tekens , zodra ik uit de Windows werkomgeving ga, is alles weer normaal. Eerder heb ik dit niet gehad op onze Apple laptop. Soms de geslachtsnaam van de man voor zijn eigen familie naam zal.


Er zijn ongeveer twintig familie namen met dubbele tekens. De naam begint altijd met de familienaam (achternaam) in tegenstelling tot onze namen. Vervolgens komt de gegeven naam (onze voornaam ) die uit één of twee karakters bestaat.


Je kan ook alleen de chinese jongensnamen of de chinese meisjesnamen bekijken. Klik op de naam voor meer informatie over deze chinese naam. Beantwoord vragen over jouw voornaam. Je naam in het chinees.


Haii mn scoonzusje gaat haar naam in het chinees laten tattoeëren. Ben ik ook aan het doen, erg interessant. Oorzaak hiervan lijkt het trema op de “e” in mijn voornaam te zijn.


Ik heb altijd ondertekend met L. Contextual translation of naam, voornaam into English. In deze gratis online lessen leer je Chinees spreken, en de tekens of karakters lezen en schrijven, alsmede hun uitspraak en betekenis. Japanse Kanji Naam Dictionary (Hoe Japanse naam lezen) U kunt zoeken hoe Japanse naam te lezen. U kunt Engels, Chinees, Japans en Koreaans zoekwoorden gebruiken.


Deze les roept meer vragen op dan antwoorden. De voorkennis vind je in mijn eerdere lessen Chinees voor Beginners. Achternaam in het chinees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts