maandag 24 oktober 2016

Intensieve cursus frans

En passant spreken we veel Frans. De invloedrijke rol die het Engels nu speelt in Nederlan was een aantal eeuwen weggelegd voor het Frans. Het Nederlandse wapen draagt niet voor niets de term ‘je maintiendrai’ (Ik zal overwinnen). De zomercursus is een voltijds taalbad.


Intensieve cursus frans

Je leert veel op korte tijd omdat je volledig wordt ondergedompeld in de taal. Deze extra- intensieve aanpak vraagt van jou een grote tijdsinvestering maar levert ook zeer snel resultaten op. De interactie met de taaldocent, het leren vanmet elkaar en je persoonlijke inzet vormen de pijlers van je succes. Of privélessen in de Europese taal van uw keuze?


Taalschool Bxl Academy garandeert een interactieve en gepersonaliseerde aanpak. Beide cursussen bestaan uit groepslessen met maximaal zes studenten per klas. Er is geen betere manier om een nieuwe taal te leren dan om hem in de praktijk te zetten. Bij de intensieve taalcursus van CERAN doen we dan ook net dat.


Intensieve cursus frans

Ons centrum in Spa is een kleine oase van rust in de Ardennen, hier kan u -weg van het drukke zakenleven- u. Hij vertelt over zijn opleiding. Stedelijk Gymnasium, Nassausingel Breda. Ongeacht je niveau of je redenen om een nieuwe taal te leren, we vinden vast de ideale cursus die bij jouw behoeften past.


Spoedcursussen van tot lessen per week in Parijs, Frankrijk voor maximale vooruitgang in de taal binnen een beperkte tijd. Taalreizen voor volwassenen. Ben je het beu om met je mond vol tanden te staan op vakantie in la douce France? Na aankomst brengt u de opgedane kennis meteen in de praktijk door een dag vol leuke opdrachten op bijzondere locaties in Parijs. Groepscursus of individuele lessen, met verblijf in residentie, volpension.


Onze cursussen zijn er voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Naast groepslessen bieden wij ook privélessen op maat, kindercursussen, in company cursussen en themacursussen. Onze website gebruikt cookies om onze gebruikers beter te begrijpen en hun ervaring op onze websites te verbeteren.


Frans praten en Frans denken in dagen! Een intensieve cursus Frans. Besteed je vier uur per week aan de lessen, dan neemt de cursus ongeveer een jaar in beslag. Maar bij NHA bepaal je zelf het tempo.


Het programma stellen we op maat voor u samen. DE INTENSIEVE OPLEIDING (PRIVÉ-LESSEN PER DAG) Als u tijd wilt overhouden voor zelfstudie of als u voor een deel uw vakantie wilt besteden aan het aanleren of uitbouwen van uw vaardigheid in de vreemde taal, is een intensieve opleiding een goede keuze. Intensieve cursus Frans. Dan is dit traject voor u. Als er minder dan inschrijvingen voor een groep zijn, behoudt de school zich het recht voor om het aantal lesuren met te verminderen.


Verschillende cursussen. In het internationale zakendoen is kennis van de taal en cultuur van een land waarmee u zakendoet van groot belang. Ons team van ervaren native speaker taaltrainers helpt u hierbij om helder en effectief te leren communiceren met uw Franstaligen zakenrelaties of collega’s.


Onze intensieve 5-daagse residentiële taalcursussen zorgen voor een volledige onderdompeling in de taal. De dag bestaat uit uur privéles met een docent. In de zomer biedt het Talencentrum intensieve cursussen aan. Deze cursussen hebben dezelfde inhoud als de praktische cursussen, maar worden overdag gegeven gedurende drie weken, dagen per week.


Tijdens de lessen wordt gewerkt aan alle taalvaardigheden en aan grammatica en woordenschat. Data, kosten en inschrijving. Al in de beginjaren waren de cursisten onder de indruk van de opmerkelijke resultaten die ze boekten. Snel ging het verhaal rond dat je bij de Nonnen van Vught moest zijn als je een taal snel en goed wilde leren.


Op die manier kom je terecht in een kleine groep cursisten met hetzelfde startniveau. Voor deze cursus moet je geen Nederlands kennen. De leerkracht houdt rekening met het feit dat iedereen in de groep slechts geen of zeer weinig Nederlands kent en past er zijn manier van les geven naar aan. In deze cursus krijg je op aangepaste wijze dezelfde leerstof als in de.


These courses are designed for people who, in addition to the need to learn French and improve their language skills, want to strengthen their oral expression and comprehension.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts