vrijdag 7 oktober 2016

De wijzer ieper

De wijzer ieper

Het derde leerjaar ging 1jaar terug in de tijd. Schrijven met pen en inkt, tollen, bikkelen, luisteren naar getuigenissen over vroeger, rekenen met een telraam en dat digitale bord ging voor één keertje niet aan. Hospital in Ieper , West-Vlaanderen Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Welkom bij Polyclinic De Wegwijzer.


Verloop van de behandeling. Heilige Familie Ieper. Ze brachten er een kinderverhaal met eigen gemaakte bijpassende pop. Wij zijn een vzw binnen de integrale jeugdhulpverlening.


Ze volgt Geert Vermeulen (59) uit Izegem op. Ze hebben de leerlingen geleerd dat het beter is samen te denken aan een oplossing. Ze dagen de leerlingen ook uit: kunnen jullie genoeg samenwerken om tot een mooi resultaat te komen? De leerlingen hebben week de tijd om dit te bewijzen. Gezinsbond Ieper , Ypres.


Vind hier info over alle leuke activiteiten van gezinsbond Ieper. Daarnaast vind je hier ook algemene informatie over vanalles wat ook maar met planten te maken heeft. Over de belangrijkste principes en werkwijzen binnen ons bedrijf.


De Mozaïek biedt dagbehandeling aan voor patiënten met uiteenlopende psychische. We passen de inhoud aan de behoefte van de partner en de beoogde doelgroep aan. Lbezoekt Ieper als historische stad.


De wijzer ieper

Jan Yperman Ziekenhuis Ieper. Wijkcomité Vogelzang Ieper. Het stadsarchief bevindt zich in de Neersta op de terreinen van de voormalige Picanolfabriek aan de Polenlaan. PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS H. Vernieuwde infra-structuur die tegelijk onze werking ver-sterkt. De Wijzer , Enseignement Zonnebeke.


Au Miroir, Ieper , Ypres. Er is geen verschil tussen een capocino en een late machiato. Beide zijn trouwens zonder melkschuim en niet te drinken. Het was even stil rond curieus ieper.


Maar wij zitten zeker niet stil. Dit zijn onze geplande activiteiten de juiste datums volgen nog. Hou dus zeker onze fb pagina in de gaten! Nog even een bedankje aan Timothy voor de affiche!


Vanaf augustus starten de vrije inschrijvingen en worden de resterende plaatsen chronologisch en volgens beschikbaarheid toegewezen. Vanaf die datum kunnen ook leerlingen die schoollopen in de secundaire scholen van het vrij onderwijs in Diksmuide een aanvraag tot verblijf in ons internaat doen. De school is gelegen in de dorpskern en zit in een concurrentiële positie met de gemeentelijke basisschool. De infrastructuur is vrij nieuw.


De wijzer ieper

Beeldend kunstenaar Stéphanie Leblon maakte een kunstwerk voor het erfgoeddepot: het drieluik “Liquid Times”. Het 5de en 6de leerjaar bracht op donderdag maart een bezoek aan de stad Ieper. In de voormiddag stond een bezoek aan het museum ‘In Flanders Fields’ op het programma. In de namiddag bezochten ze de Menenpoort en de militaire begraafplaats ‘Tyne Cot’ in Zonnebeke.


Een feestje in de klas, daar zijn we altijd voor te vinden. Uma bracht heel wat lekkers voor ons mee: kinderchampagne, chipjes, snoeptomaatjes, kaasjes, salami, olijfjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts