donderdag 27 oktober 2016

Bijten tijdens zoenen

Bijten tijdens zoenen

Even snel op iemands onderlip bijten kan een zoensessie nog intenser maken dan die al was. Je dient echter wel voorzichtig te werk te gaan. Als je het op de verkeerde manier doet zul je je zoenpartner pijn doen, en. Een ontspannen mond zorgt voor een fijnere ervaring bij het kussen als wanneer je kaken en je spieren gespannen zijn. Je hoeft je niet te haasten.


Geniet ervan zodat zij zich ook zal ontspannen. Deze afwisseling maakt je zoen lekkerder en spannender. Mannen vinden het geweldig om te zoenen met een vrouw die dit goed doet.


Een mooie techniek die je hier kan gebruiken is de liplock. Hou je heel even tegen de zijne aan zonder actief te zoenen. Je kan nu ook (rustig) op zijn lip bijten of zuigen. Als een ware Baywatch-babe schiet Tijl Beckand een verdrinkende dame te hulp en probeert haar te. Tijdens deze kus raken slechts de puntjes van jullie tongen elkaar.


De tongen raken elkaar buiten jullie monden. Beweeg jullie tongen voor meer genot. De aanraakzoen voelt geweldig, maar kijk uit dat je mensen om je heen niet in verlegenheid brengt. Zoenen in het openbaar is oké, maar zoenen met je tong buiten je mond is een heel ander verhaal.


Je weet wanneer de perfecte kus een feit is, als je zo opgaat in het moment, dat je tijdens het zoenen zelf ineens beseft dat je, ja, aan het zoenen bent. En als je even spiekt en ziet dat je lover zijn ogen gesloten heeft, weet je dat hij aan het genieten is. Je kunt bijvoorbeeld tijdens het zoenen je hand erover laten glijden.


Zo kun je het zacht strelen met je vingertoppen, maar ook met je handpalm. Verder kun je hem daar kusjes geven en zijn tepels likken. Zuigen en bijten vinden sommige mannen ook heerlijk, maar doe dit eerst zachtjes en zie hoe hij hierop reageert. Als droomman moet jij dit doen tijdens het zoenen.


Het is iets wat weinig mannen durven te doen. Wat het natuurlijk extra speciaal maakt als jij het wel doet. Op haar lippen bijten is een subtiele manier tijdens het zoenen om je dominantie en intentie als man te laten zien. Over kussen en zoenen bestaat veel literatuur. Ook in kerken werd vroeger veel gekust.


De zogenoemde heilige kus via schijf, beeld en bisschopsring waarin zich een relikwie bevond. Ik vind het leuk om tijdens de seks af en toe zachtjes te bijten (in zijn oren of schouders). Mijn vriend vindt het oké. Subtiel bijten in de lip kan erg sexy zijn, maar bijt niet te hard want niemand wil naar de dokter voor een liphechting… De tandarts Ook een grote ergernis tijdens het zoenen is dat jullie.


Toegeven, een beetje speels bijten kan geen kwaad. Maar als iemand je lippen afkluift als een kippenboutje moet je op gaan passen. Rug strelen of masseren, lip bijten , nek kussen of aanraken, werken zo goed al altijd denk ik. Door gebruik te maken van Scholieren. Wij zijn beide plagerige zoeners.


Last week when I did my usual routine in the supermarket, I went to look for “negerzoenen”, inspired by this DWOTD (see ‘Related words’ above). It turns out the public debate on the political incorrectness of the term has led the producer (“Buys”) to remove “neger” and change the name into just “ zoenen ”. Leuk om al die verbaasde gezichten te zien als ze in een van de Chocokussen bijten en verrast worden door de sublieme smaak en heerlijk zoete zachtheid. De meesten kennen de originele pure Chocozoen wel maar dit is andere koek. Deze Chocozoenen zijn zo heerlijk, die maken van elk moment een geluksmoment.


Daar scoor je zeker punten mee. Ja, je mag in haar lip bijten. Het doel is wel haar te pleasen en niet om haar pijn te doen, bijt dus zachtjes en sensueel in haar onderlip.


Bijten tijdens zoenen

Onderzoek wijst uit dat zowel mannen als vrouwen graag een beetje bijten tijdens het zoenen : dit maakt het spannender en verhoogt simpelweg de sex drive.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts