maandag 10 oktober 2016

Knappe nederlandse mannen 2018

Knappe nederlandse mannen 2018

Het is altijd leuk om sexy mannen te bekijken. In onderstaand lijstje. Net zo knap, en iets bereikbaarder. Maar de leukste mannen komen gewoon uit ons eigen lan toch?


Daarom presenteren wij onze lijst. Hieronder een klein overzicht:) Manuel Broekman. Je ziet ze op straat, op Instagram en met een beetje geluk loop je er handje-handje mee door de stad. We liegen niet als we zeggen dat we regelmatig uitvoerig alles bespreken wat met het onderwerp man te maken heeft.


We houden je niet langer in spanning, dit zijn de knappe mannen. Nederland barst van de prachtige dames. Dit zijn de knapste mannen ter wereld volgens onderzoek. Oelala mooie mannen movies! In deze Netflix films spelen de heetste acteurs mee.


Knappe nederlandse mannen 2018

Weer of geen weer, tijd om te Netflixen is er altijd. Dit weekend wordt het tropisch warm buiten, maar geloof ons, ook op je beeldscherm kun je hete mannen zien. De knappe beroemde mannen waar alle meisjes vroeger bij wegzwijmelden Rob Lowe, Patrick Swayze, een fijne trip down memory lane met de mooiste mannen van toen. Elk jaar stelt TC Candler - Home of the Annual Independent Critics List of the 1Most Beautiful Faces - een lijst op van de 1mooiste mannen van het jaar. Een onpartijdige jury kiest uit 1landen en miljard verschillende mensen.


Opvallend: niet het lichaam maar wel de gezichtstrekken zijn. Op zoek naar mooie mannen in films? Dan ben je hier op de goed plek! Maakt de film toch stiekem een stuk leuker. Hier een rijtje met allemaal mooie mannen en daarbij de filmen of series waar ze in spelen.


Vrijdagmiddag op de redactie. Nouja, dan maken we er maar meteen een lijstje van. Volgens de Glamour-redactie dan. Want daar trekken knappe hockeymannen bezweet ten strijde.


Hartstochtelijk en onbevrees op hoog niveau. Oh, en om air-hockey te spelen. Het knappe concept en mooie, open interieur zijn knappe staaltjes werk van conceptontwikkelaar Enbiun Conceptmakers.


Je vader, vrienden Mannen. Ben je op zoek naar de perfecte babynaam voor je zoon? Dat liet de redactie van Joop zich geen twee keer zeggen. Mannen die je hier gewoon op straat – of nou ja, in je dromen – kunt tegen komen. Michiel Huisman (36) is niet langer de man met het knapste gezicht ter wereld.


We geven je alvast een voorproefje. Dit vinden wij van knappe mannen. Mannen kijken alleen naar uiterlijk, maar vrouwen kunnen er ook wat van. We kijken nu eenmaal graag naar mooie mensen.


Knappe nederlandse mannen 2018

Een knappe man is in onze ogen een betere partnerkeuze. De 1meest sexy mannen ter wereld. Glamour stelde weer een lijst samen van de 1meest aantrekkelijke mannen ter wereld. Lezers konden stemmen in een poll.


Klik verder en smul mee. Bekijk meer ideeën over Mooie mannen , Mannen en Beroemdheden. Bekijk het bord Mannelijke beroemdheden van frieda_van_rossem op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts