maandag 28 maart 2016

Van dijck fietsen

Van dijck fietsen

Met ruim jaar ervaring weten we alles over het bouwen en innoveren van e-bikes. Our dealers are professionals, always working hard to fulfill the customers need. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment fietskleding, regenkleding, fietstassen, onderdelen en accessoires voor de sportieve fietser, de vrijetijdsfietser maar uiteraard ook voor dagelijks gebruik. Fietsen , accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.


Van dijck fietsen

Shimano Nexus, Samsung, vrijloopmotor, Selle Royal. Elektrische fietsen met toponderdelen van o. Best getest door de ANWB in de tot €1. Het bedrijf levert een ruim assortiment aan elektrische fietsen , zowel sportieve modellen als zeer luxe, afgemonteerde topmodellen. Tevens heeft deze fiets een onderhoudsvrije riemaandrijving en 8. De voorwiel- en middenmotoren zorgen voor het gevoel van wind in de rug in alle weersomstandigheden. Kom dus zeker langs in jouw Van Eyck Sport winkel voor het grote aanbod en professioneel advies over de Van Dijck elektrische fietsen ! Dat fietsen op een e-bike een genot is weten steeds meer mensen.


Een e-bike brengt je net wat makkelijker van a naar b want je hebt immers altijd “de wind in de rug”. Inmiddels is de markt van de e-bikes bijna niet meer te overzien. Maar wij helpen graag om met jou te zoeken naar jouw ideale e-bike.


Met de ervaringen van andere elektrische fiets gebruikers kun je een beter beeld vormen van de verschillende e-bike modellen. Louis van Dijk fietsen B. Echter onthou dit zijn geen officiële testen, dit zijn persoonlijke ervaringen van onze websitebezoekers. Wil je zeker weten of een elektrische fiets geschikt is voor jou? Maak dan altijd een proefrit!


Van Kortenhof, al uw online bestellingen worden binnen Nederland gratis verzonden, of kunt u afhalen bij van de drie vestigingen! Goede prijs, vakmanschap en goed advies. Even bellen of mailen en we komen voorijden, Je hoeft er je huis niet uit als je fiets stuk is. Je hoort of leest het zo vaak: fietsen (naar het werk) is gezond. Daarbij denk je misschien al snel aan je conditie en je gewicht.


Van Eyck Sport has for years been a leader in the biking world in the field of bikes, accessories and apparel, and always at the most competitive prices. VAN EYCK SPORT BRANCHES Come and discover our collection at one of our four physical stores, where we also undertake prompt repair or servicing of your bike. Om optimaal van uw elektrische fiets te kunnen blijven genieten, is goed onderhoud van essentieel belang.


Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen door de complete onderhoud aan uw e-bike door onze proffesionals uit te laten voeren in onze werkplaats. De in Nederland gebouwde fietsen van Van Dijck bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. MyHSbLnlE Bij nieuwe e-bikes kiezen kopers steeds vaker voor een. Juijn Fietsbeleving is de fietspecialist in e-bikes en recreatieve fietsen in Rossum, s-‘Hertogenbosch en omstreken.


Van dijck fietsen

Met verschillende topmerken onder één dak als Batavus, Koga, Freebike, Van Dijck en KTM. Dit type is uitgevoerd met een accu van 4WH, genoeg vermogen voor de mooiste fietstochten. Dankzij de gesloten kettingkast is de fiets zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Schoolritten, dagelijkse boodschappenof mooie fietstochten? Met een handig voorrek, stabiele dubbele standaard functioneel stuurslot en een accu van 486Wh is deze robuuste (transport)fiets een echte alleskunner!


Een top-ebike van Hollandse bodem! Deze Van Dijck Pluto is een oer-sterke Nederlande ebike voorzien van een krachtige middenmotor en comfortabele voorvering. Dankzij de sterke accu, staat deze ebike garant voor vele kilometers fietsplezier! Netjes onderhouden en fiets goed!


De fiets ondergaat bij de verkoop nog een volledige afleverbeurt! Korte uitleg over de test. Uiteraard bent u voorzien van garantie en een goede service.


De constructie en de onderdelen van elke elektrische fiets zijn op onderdelen beoordeeld. Ook is de elektrische ondersteuning en actieradius gemeten, heeft elke e-bike een stabiliteits- en remmentest ondergaan én hebben 1ANWB-vrijwilligers de fietsen uitgeprobeerd op een heuvelachtig parcours. Meld je aan voor de Van Kortenhof nieuwsbrief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts