dinsdag 29 maart 2016

Brasserie heist op den berg

Wij bieden u een ruime parking voor ons etablissement. Binnen kan u genieten van een uitgebreide kaart voor spijs en drank. Seizoensgebonden ingredienten, waar mogelijk met lokale producten en steeds met zorg bereid. Het terras is een leuke plek om te vertoeven in de zomer maar ook om te genieten van het eerste lentezonnetje of om heerlijk na te zomeren.


Deze zijn verkrijgbaar op maar liefst verschillende bereidingswijzen zoals de mosselen met look en witte wijn, Pernod en venkel, op Provençaalse wijze of zuiders getint met zongedroogde tomaatjes. Om duimen en vingers bij af te likken! De Verwant is een brasserie in een prachtig gerestaureerde brouwerswoning in het dorpscentrum van Wiekevorst. Achteraan een groot zonneterras en een ruime parking.


Danscafé en taverne Place TO. De beste evementen, een lekkere tas koffie en nog veel meer: Place TO. BE is the place to be, op elk moment van de dag! Reviews Vandaag binnen gegaan zonder reservering en gelukkig. Heist - op - den - Berg.


Discover our restaurant top 1 promotions and suggestions and book online. In onze koffie- en lunchbar kunt u steeds terecht voor een stevig ontbijt, een smakelijke lunch of een lekkere koffie, al dan niet vergezeld van iets zoets. Op ons suggestiebord vindt u maandelijks nieuwe gerechten en bovendien kunt u bij ons genieten van gratis Wifi.


Schrijf je in voor de nieuwsbrieven van Cultuurcentrum Zwaneberg! In de brasserie , op de eerste verdieping van het gebouw, zal je kunnen genieten van een gezonde snack, een lekkere hap of een verfrissend drankje! De gerechten worden bereid door koks die allen hun opleiding genoten aan de.


U kan er genieten van onze (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. Al onze gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. In deze brasserie komt u terecht in een heuse familiezaak, gerund door moeder, dochters en grootvader! Brasserie De Cavalerie.


Knappe zaak, mooie locatie, vriendelijke bediening. Dit sfeervolle Italiaans restaurant, uitgebaat door Mario en Katleen, neemt u mee op een tongstrelende reis helemaal terug naar Italië. Deze aangename en gezellige horecazaak bestaat uit een verbruikszaal van ongeveer m²met een bedieningstoog en een tal zitplaatsen, een veranda ongeveer even groot met het zelfde aantal plaatsen en een half overdekt terras nogmaals goed voor.


Het is weer bijna zover, de gezelligste periode van het jaar! Het duurt dan ook niet lang meer voor de kerstvakantie van start gaat. HEIST - OP - DEN - BERG Dit is altijd al mijn droom geweest.


Jelle Trevels (28) opent op april Bar Bistro Maginique in het Bergbos. Het pand waar vorige zomer nog de pop-up cocktailbar Maginique was. Met onze website willen wij Uw bestelgemak vereenvoudigen, en zorgen wij ervoor dat Uw bestelling op het gewenste uur klaar ligt en kan afgehaald worden.


Brasserie heist op den berg

Kortom, bent U op zoek naar een lekkere én snelle lunch dan bent U bij ons aan het juiste adres! Kelners zijn niet eerlijk en oprecht. Rundscarpaccio van filet pur. Met een modern en strak interieur voelt u zich meteen thuis. De kosten liepen te hoog op voor uitbater.


Welkom bij Punch, een brasserie waar u in een ongedwongen sfeer kan genieten van de goede dingen die ons leven aangenaam maken! Het cultuurcentrum blijft ook een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Op het Cultuurplein was de 15de Hestival een bijzonder warme, maar daarom niet minder geslaagde editie.


Brasserie heist op den berg

Zaakvoerder Chris Narinx kon de kosten die gepaard gingen met de zaak niet langer de baas. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Gelegen op een drukke baan met centrale ligging in de dorpskern. La Cita is een charmante brasserie.


Je vindt er dagverse, huisgemaakte gerechten: lichte snacks, slaatjes, vlees-en visgerechten, een uitgebreide.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts