maandag 7 maart 2016

Aanmelden met profielfoto facebook

Aanmelden met profielfoto facebook

Voorheen kon ik altijd inloggen door middel van het klikken op mijn profielfoto op het aanmeldscherm. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. Maak contact met vrienden, familie en andere mensen die je kent.


Stap – Je profielfoto. This feature is not available right now. Please try again later. Eerst zul je de perfecte foto moeten uitkiezen die precies laat zien wie je bent. Als je ervoor kiest om met je mailadres te registreren, zal je een aantal zaken moeten invullen: je voornaam, naam, mailadres en wachtwoord.


Dan is dit artikel voor jou. Hier wordt ook regelmatig op gecontroleerd en accounts met rare namen zullen worden verwijderd. Klik op uw naam om naar uw profielpagina te gaan. Een nieuwe profielfoto kun je als volgt instellen.


Dan kun je je profielfoto gemakkelijk verwijderen. Hoe verwijder ik mijn profielfoto ? Klik rechtsboven in de bovenbalk op je gebruikersnaam. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar je profielpagina. Ga met je muis over je profielfoto heen.


Pas hiervoor dus de privacy-instelling aan. Daarnaast heeft het social media kanaal het recht om jouw foto’s en video’s te gebruiken, inclusief verkoop aan derden (1). De profielfoto moet trouwens minimaal 1bij 1pixels zijn. Een kleine gescande pasfoto gaat dus helaas niet.


Aanmelden met profielfoto facebook

Je kunt nu kiezen uit een lijst met categorieën en elke categorie toont. De volgende stap is het toevoegen van contacten. Als je geen contacten hebt, kan niemand zien wat je aan foto’s en video’s plaatst.


Heeft dat misschien te maken met het feit dat we hetzelfde e-mail adres hebben? Frankwatching’s video editor Eelco heeft een hele handige Photoshop-template (.psd) gemaakt. Download dit bestand (zie link onderaan dit artikel) en open de template met Photoshop.


Selecteer laag vier, bij ‘hier plak je de foto’. Deventer Werktalent aan de Kamperstraat 40. De hele avond kun je jouw cv laten checken en een goede profielfoto laten maken. LinkedIn Hulp - Instellingen voor zichtbaarheid van profielfoto - Wie kan mijn profielfoto bekijken? Upload een profielfoto en laat de wereld zien dat er een echt persoon achter je reviews schuilt.


Wijzig je profielfoto Op de startpagina van Trustpilot, wijs met je muis op je profielfoto in de rechterbovenhoek. Klik vervolgens op Upload een nieuwe profielfoto onder het kopje Persoonlijke. Welke mogelijkheden biedt mijn profielfoto ? Met de knop Account ga je naar je accountpagina. U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen. Andere profielfoto uploaden en profielfoto verbergen helpen allebei niet, nog steeds is mijn profielfoto te zien in de mails die ik verstuur.


Aanmelden met profielfoto facebook

U gebruikt dit sociale netwerk om in contact te komen en blijven met bekenden, maar ook om mensen op te sporen en spelletjes te spelen. U kunt er een eigen pagina aanmaken met allerlei informatie, zoals foto’s en berichtjes! Marc Zuckerberg mag zich niet langer met het privacybeleid bemoeien. Klik in Outlook op bestand om de pagina met account gegevens weer te geven.


Opmerking: Als u de koppeling wijzigen niet ziet, is het mogelijk dat bepaalde gegevens, zoals uw naam, foto of titel, worden verzameld van de systemen die uw IT-afdeling of personeels beheer functie hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts