maandag 7 maart 2016

Email adres blokkeren gmail

Als je het gevoel hebt dat je in. Klik op Toevoegen en vul het e-mailadres in dat je wilt blokkeren. Om een afzender te blokkeren open je een willekeurige e-mail die. Klik in de rechterbovenhoek op de pijl-omlaag. Gebruik de instellingen voor Blokkeren of toestaan om ongewenste en ongevraagde e-mailberichten te beheren door lijsten te maken met e-mailadressen en domeinen die u vertrouwt of juist niet vertrouwt.


Het verschil is, dat bij filteren, de actie pas gebeurt nadat de mail binnenkwam (al zie je het misschien niet) en bij blokkeren komt de mail überhaupt niet binnen. Dat hoeft niet alleen maar van onbekende afzenders te komen, ook bekenden kunnen mailtjes sturen waar jij geen behoefte aan hebt, of. Als u een specifiek adres of domein wilt toevoegen aan de lijst met veilige geadresseerden, klikt u op een bericht van de afzender. Wanneer er mails van deze afzenders binnenkomen, worden ze automatisch in de prullenbak geplaatst.


Deze thread is vergrendeld. Je zult nu een formulier te zien krijgen dat je in staat stelt om e-mailadressen die je wilt blokkeren toe te voegen. De mail die je van dat adres ontvangt zal voortaan automatisch verwijderd worden.


Het is dan ook belangrijk dat je honderd procent zeker weet dat je dat e-mailadres wilt blokkeren. Om het blokkeren ongedaan te maken zodat deze afzender je weer kan e-mailen, moet je de stappen hierboven herhalen. Om de blokkering te activeren, klik je vervolgens op de knop met de tekst Aan lijst toevoegen. Gmail afzenders blokkeren. Het outlook mailprogramma kan je zonder problemen mails blokkeren van vervelende reclame en dergelijke.


Op mijne i,pad in het e mail programma zit er helaas geen mogelijkheid om. Bijvoorbeeld: je bent lid geworden van een mailinglist van een bedrijf, je wilt je weer uitschrijven en dat lukt niet, ook niet na herhaalde pogingen. Je kunt dan dat adres als geblokkeerd opgeven en dan ben je er van af. Je komt er nooit helemaal van af, maar er zijn een aantal maatregelen die je kunt treffen om spam te voorkomen en te blokkeren.


Je kan spam filter aanzetten, maar dat is ook niet 1 dekkend. Spam blokkeren en voorkomen. Het beste kan je een alias aanmaken, waarbij je dit e-mail adres gaat gebruiken. Krijg je teveel spam, dan neem je een nieuwe alias. Neem het heft in eigen handen en verwijs onverbeterlijke spammers onverbiddelijk door naar de prullenbak.


Kun je door de bomen het bos niet meer zien, omdat je allemaal ongewenste mail ontvangt? Ons spamfilter houdt al veel spam tegen. Hier hoef je niets voor te doen. Merk je dat dit niet genoeg is? Dan kun je zelf één of meerdere afzenders blokkeren.


Email adres blokkeren gmail

Dat kan in Ziggo Mail en dan heb je als voordeel dat je dit maar een keer hoeft in te stellen. Hoe iemand blokkeren op gmail ? Het zou wel moeten lukken, begreep ik van mijn collega. Wellicht kan je dit topic over blokkeren van e-mail eens doorlezen. Via de Telenet Webmail kan je volgens mij geen e-mails direct blokkeren. Wat je wel kan doen is dat je een regel ingeeft voor een bepaald e-mail adres.


Via een regel kan je e-mails van een bepaald e-mail adres automatisch laten verwijderen, of doorsturen naar je spam box. Outlook tip: afzender toevoegen aan spamlijst. Met de nieuwe spamwet van de Opta is een groot deel van de spam uit Nederland wel verdwenen. Helaas wordt nog veel spam niet herkend door de spamfilters. Links van een paar jaar geleden helpen niet want hotmail.


Email adres blokkeren gmail

Dat is dus vandaag veranderd. Of het nu kortingsbonnen voor de Etos zijn, of nieuwe pillen voor een langere erectie. Selecteer een bericht van een afzender die u wilt blokkeren : klik met de rechtermuisknop houd de Ctrl-toets ingedrukt, klik op het adres van de afzender en kies Filter maken op basis van… Het venster Filterregels wordt geopen waarin het e-mailadres al in het filter is ingevuld. Geef het filter een naam.


Iets als “Blokkeerlijst” zou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts