donderdag 31 maart 2016

Bereid zijn

Bereid zijn

Onvoltooid verleden tijd (ovt) ik bereidde jij bereidde hij bereidde wij bereidden jullie bereidden zij bereidden : Voltooid verleden tijd (vvt) ik had bereid jij had bereid hij had bereid wij hadden bereid jullie hadden bereid zij hadden. Zijt gij eindelijk gereed om mede te gaan? Ik ben tot uw dienst bereid. De spelling in deze bron kan afwijken van de tegenwoordig geldende.


Bereid zijn

Context sentences for bereid zijn in English. These sentences come from external sources and may not be accurate. Vertalingen in context van bereid zijn om in Nederlands-Frans van Reverso Context: Net als alle anderen moet je bereid zijn om een offer te doen.


Voorbeeldzinnen voor bereid zijn om in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. We are innovative with forward-thinking individuals and expressive facilities and resources that carry on our local flair. Being a community with a strong artistic heritage, we encourage the exchange of concepts and new processes.


Bereid zijn

De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Nederlandse synoniemen voor bereid zijn - Interglot woordenboek.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Wel zijn er woorden gevonden die weinig letters verschillen van bereid zijn : beleidslijn, bezig zijn. Je zoekopdracht is bewaar zodat kan worden onderzocht of bereid zijn bij een volgende aanvulling met passende synoniemen kan worden opgenomen. Abraham was bereid te wachten omdat zijn geduld gebaseerd was op zijn geloof in Jehovah. Ook al maakte Abraham de volledige vervulling van Gods belofte niet mee, hij wachtte bereidwillig.


Stel je zijn vreugde eens voor als hij straks in het paradijs op aarde een opstanding krijgt. We zijn bereid je dik te betalen. Et aller ruiner un rencard pour nous? On est prêts à te payer généreusement.


Nous sommes prêts à accepter certains degrés de survie. Mijn soldaten zijn bereid te sterven. On a plus de soldats, tous prêts à mourir. Definition from Wiktionary, the free dictionary.


Jump to navigation Jump to search. Hij had een heerlijke maaltijd voor ons bereid. Acetosal wordt bereid door het acetyleren van salicylzuur. De maaltijd is bereid door een chef-kok.


Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire bereid zijn om et beaucoup d’autres mots. Contextual translation of bereid zijn into English. With Reverso you can find the Dutch translation, definition or synonym for bereid and thousands of other words.


Bereid te zijn om je hart te laten breken opent je niet alleen voor onvoorwaardelijke liefde, het maakt je ook ontvankelijk voor de ervaring dat je hart als een poort is tussen de tastbare wereld en je roerloze zelf. Daar helpt nog meer informatie of financiering niet bij. Isolatie, zonnepanelen : prima. Maar van het gas af is een brug te ver, Dat gas hoeft niet uit Groningen te komen, trouwens.


Omdat je weet dat dit goed zit, kun je genieten van het topkwaliteit vlees dat op je bord komt. Dat is waar haKOEna voor staat! Daarom zijn we zo koelant mogelijk en geven jou gewoon 1 genieten-garantie. Wij zijn daar helemaal van overtuigd. Bereid zijn translated from Dutch to English including synonyms, definitions, and related words.


Vrouwen die bereid zijn terug te vechten” “Vrouwen die bereid zijn terug te vechten”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts